Visar kommentarer 601 - 660 av 826

   48,6 %
   43,2 %
   5,4 %
   1,4 %
   1,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Ganska lätt att montera, men läs instruktionerna ordentligt. Finns ett fel (enligt mig) där man ska borra hål för låset, hålen är växlade. Men tittar man ordentligt på bilderna och hur det ser ut i verkligheten förstår var resp. hål ska borras. Går att sätta upp själv utan att vara någon byggnadsexpert

Stommen var bra kapad och väldigt bra fönsterpartier

Dålig manual. Annars bra produkt

Allt fungera bra, men skulle kunna önska lite snabbare leveranser.

Ingemar Larsson

Produkten verkar ha bra kvalitet men lite knivigt att montera ramen då det är många delar att hålla reda på.

Bra grejer

Jan Johansson

Monterings instruktionen var bristfällig, men materialet var bra.

Nöjd verandabyggare

+ Väldigt bra kvalite. + Smidig att montera. - Otydlig monteringsanvisning. - Hur man kan leverera svarta gummilister o täcklock till vita partier är helt obegripligt.

Anders Rosenqvist

Jag skulle vilja att övre och undre rälsen var precisionskapade.

Yvonne Bark

Svårt med att låsa dörrpartierna. Ej lyckats med en dörr ännu. Fick 2 nycklar till varje dörr/fönster. Går det att samordna nycklar så att de passar alla partier man köper?

Beskrivningen är lite bristfällig

Mikael Blomqvist

Produkten utmärkt. Leveransen försenad 4 veckor vilket gjorde att jag fick leja bort altanbygget vilket blev en merkostnad

Tony Norrman

Produkterna bra, men förtydliga beskrivningen, framför allt var borrningar ska göras, rekommenderade avstånd. På ena sidan finns skruvhål (lodrätt) men andra sidan framgår ej om man ska eller inte borra ock om det räcker med ytter monteringen i glidfästena.

AW

Bra produkter! Talanglös beskrivning, gör om gör rätt!!

Magnus Eriksson

Det finns tolkningsproblem i några steg i monteringsanvisningen. Den är bra som helhet men kan bli lite bättre. IKEA är ett föredöme när det gäller utformning av monteringsanvisningar!

Sune Helgesson

Bra och välsågade detaljer utöver vindskivorna som jag ej lyckades få att se vettiga ut hur jag än vred och vände på dem. Bra monteringsanvisningar men som amatör borde nog en mera detaljerad anvisning om hur foder mm skulle monteras runt glaspartierna vara på plats. Börjar efter tre veckors arbete bli klar och är fullt nöjd utöver ovanstående.

Kent freij

När jag packade upp så var det lite repor från packningen men det var inget jag returnerar för.

Sami Engstrand

Mycket mer modifiering av delar än vad vi trodde. T ex. var hängrännan för kort, inte förborrat i skenorna som ska hålla fast kanalplasten. Förstår att det är det här som till stor del håller ner priset men kan inte påstå att det direkt framgår. I övrigt så känns det som det är väl dimensionerat och bra kvallitet.

Bra kvalitét till bra pris. Lättmonterat. Skulle önska att det var en hörnprofil ovanför partiet också och inte bara på sidorna.

Lars

Bra kvalité på partierna men något krånglig beskrivning. Snabb och punktlig leverans

Tomas, Växjö

Monteringsanvisningen är i vissa delar svår att tyda, men produkten är alldeles utmärkt !

Mkt bra kvalite på partierna! Synd bara att dom fasta dörrpartierna inte har samma höjd som skjutpartierna! Dom fasta partierna skulle finnas så att dom gick att montera inuti fönstersmygen! Hade varit mkt bra om man kunde komma till er och handla direkt över disk! Ibland fattas man någon del! Och vill fixadet direkt! Mvh göran

Mycket bra produkt, dock lite kort/otydlig instruktion

Dick Irtoft

Enkel montering, snygg design men skulle önska att de var ett handtag som var lika långt som dörren är hög

Mycket bra, synd att vi fick ringa och "hota" med att avbeställa för att få dörrarna snabbare än utlovat.

Allt OK! Enda minus var alla "plastbrickor" som skulle sättas över allt. Inte var dom lätta att få dit, och lossnar gör dom.

Lars Aronssn

Hade viss leveransproblem felleverans av viss mtrl. i övrigt är vi nöjda

Ulf Rosengren

Vet ännu inte hur produkten är eftersom jag inte har satt upp taket än.

Fungerar utmärkt

Johan

Enkel att montera

Något knepigt att få takskenan i våg med endast en skruv i mitten av skenan. Kilar funkar men det hade varit ättare med en styvare skena och kanske någon sorts ställskruv på kanterna av skenan för justering I övrigt verkar det vara bra kvalitet

Andre Hiller

Nöjd med produkten, men frakten/packningen var under all kritik

Carl-Johan mattsson

Fina produkt, färdigkapat och grundmålat i vårt paket. Betyget dras ner av en inte klockren installationsanvisning. Gäller stomme, tak samt glaspartierna.

Paul Andersson

Prisvärda. Smidiga lås. Glasytorna är lite vågiga.

Johnny, Motala

Bra passform på de tillsågade delarna. Enda minus (därför inte max) var att de två sned-kapade sidorna inte var rätt sågade. Det blev ett hål vid varje spets (den smalaste delen) Jag trodde jag hade missat någonstans för hålen motsvarade ungefär en 45X70 regel. Men så var det inte. Hade även en duktig utbildad snickare som höll med mig. F ö bra service och trevligt bemötande.

Bra kvalite och service snabb leverans

Bra och prisvärda varor. Snabb leverans

Torsten Borg

Själva produkten uppfyllde mina krav så när som ett par "småsaker". Service per tel kan förbättras av er där jag vid något tillfälle fick stå i kö 3/4timme. Reklamtionshantering tog längre tid än vad den gjort. Trots allt är jag nöjd och kan mycket väl göra framtida köp av er. Mvh/ Torsten

orvar

Passade perfa . Blev jävligt snyggt . Nack delen är att pluttarna till handtagen lossnar .

Daniel Egeryd

Jag blev jättenöjd med era produkter! Toppklass och för den billiga peng!

Anne-Lie Form

Vi är mycket nöjda med vårt köp av uterum. Det var enkelt att montera och har blivit ett uppskattat "extrarum" där vi tillbringat många sköna sommardagar och kvällar. En liten nackdel var att trädetaljerna endast var grundmålade. Vi hade uppskattat om de varit färdigmålade.

Lasse Löfroth

Snyggt, bra funktion och lättmonterat. Mycket prisvärt!

Mycket nöjd. Det enda jag inte är riktigt nöjd med är att det är lite trångt att låsa.

Pierre

Bra och rejäla produkter, dock kunde beskrivningen vara mer utförlig. Sen fick man med svarta gummilister att täcka springor med. Passar ej när allt annat är vitt. I övrigt så är vi jättenöjda med köpet.

Bra genomtänkt Lätt att montera Fungerar utan anm

Thomas Jern.

Det var inga problem med beställningen eller måtten som jag beställde men det saknades lite virke men jag vart så väl bemött när jag ringde och resten kom ganska snabbt, bra service??

Svante

Bra kvalitet. Lätt att montera. Ganska bra anvisningar. Tyvärr felborrade lås. Men inga problem att få kompensation för detta. Proffsigt skött.

Mats

Enkel montering och väldigt stabil. Snyggt med foder?

Bra kvalité

Micke

Bra pris, bra finisch, snabb leverans

Vi har ännu inte gjort installationen men dörrarna ser bra ut

Bra pris på bra varor

Allt var med i leveransen + lite till samt verkar vara bra kvalité.

Pär

Bra kvalitet till priset. Hade kanske lagt på några tusen för att få bättre klimat i uterummet, om de pengarna funnits.

HP.

Enkel montering och funktion.

Felix på Eslövs Måleri & Byggservice AB (EMBA)

Bra med cylinderlås, kondensränna i spåren och vändbar öppningsföljd. Inte bra mottagarprofil som är så känslig för lutning samt att det behöver fogas så mycket. Djupare mottagningsprofl, handtag som inte bygger och kanske spår som är nån mm kortare borde göra så att man kan välja att skruva ihop karmen innan eller fästa alla sidorna för sig.

Bo Adenvi

Jag har köpt skjutpartier, optimal. Låsen var lite bångstyriga och jag trodde att man skulle kunna finjustera dörrar i höjd. Men på det stora hela så var det lätt att montera dörrar och ramar.

Monteringsanvisningarna kunde varit bättre, saknades 2 låscylindrar

Mina högt ställda förväntningar infriades. Allt passade perfekt. Inget saknades. Tack!!!

Hans Eklund

Helt okej i allt vad det gäller materialet, leverans etc.. Däremot så finns det en del att fundera över när det gäller manual för S30 fönster/dörrar instruktionen. Fanns material till dessa som inte finns i manualen vilket gör att man får klura lite extra.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden