Visar kommentarer 541 - 600 av 826

   48,6 %
   43,2 %
   5,4 %
   1,4 %
   1,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Uffe

Instruktionen är inte helt lätt.

Nicklas

Lätt att montera. Sluter tätare än jag hoppats på. Höjer tempen 10 grader i 25 kvadratmeter isolerat uterum med 700w värmefläkt.

Kenth Särnholm

Lätt att montera. Snabb leverans till dörr.

Matte

Lite svårlästa ritningar, hur man ska sätta vissa bleck mm

Peter Bergström

Låsen o bristande kvalitet vid leverans drar ner betyget till 4+

Johan.E

Bra kvalitet, lätt att montera. Får dock känslan av att ju bredare dörren är, ju mer motstånd blir det vid öppning/stängning.

Daniel i Vadstena

Uterummet säljs som "färdigkapad byggsats", men var beredd på mycket sågande. Vi valde brutna hörn och all panel och tillhörande saker var kapat för varianten utan brutna hörn. Man måste även ha utrustning för att klyva material på längden. Fönster och dörrar S30 optimal lämnar stora springor runt om, och det finns bara täcklister/gummi till sidorna, uppe och nere kan man se rakt ut. Och vem vill ha en svart blaffa till gummilist mot allt annat som är vitt. Gavelspetsfönstren täcker inte för hela öppningarna heller, man får vara väldigt kreativ.

Fungerar som förväntat. Tycker att skjutdörrens ram känns något vek , men den fungerar säkert bra vid normal användning.

Göran Grelsson

Bra produkt men lite onödigt trögt att öppna glaspartierna

Ingen vidare kvalitet på plastdetaljerna som sitter över skenorna. Dom lossnar hela tiden.

Christina

Vi är jättenöjda, både produkt- och prismässigt! Monteringsanvisningen var dock på flera ställen otydlig så den drar ner betyget. Otydligheten medförde en massa extra arbete och krångel.

Anders

Produkterna var av den kvaliteten som man kan önska sig för priset samt att dem var hyfsat lätta att montera (även för en nybörjare som mig). Dock lämnar instruktionerna för monteringen ganska mycket att önska. Dem var så odetaljerade att jag fick gissa en massa. Men jag tycker att det var ett bra köp.

Forsman

6st partier monterades på marksten med fall åt olika håll men det blev riktigt bra!

Conny Hammarberg.

Produkterna var kanon. Men en försäljare sa att jag måste vara hemma för att ta emot produkterna o en annan jag pratade med sa att det går bra om jag inte var hemma. Annars var det helt kanon.

Bra och stadig kvalitet,lite småpill med monteringen men inga problem.Mycket prisvärd.

Hög kvalitet, känns rejält. Monteringsanvisningen kunde ha varit lite tydligare.

Kunde vara lite mer förberett, förborrat

Håkan Wahlberg

Själva produkten är det inget fel på, snygg och fungerande. Monteringsanvisning och tillhörande beskrivning SUGER. VI hade ett helvete att få ihop det, och ändå var det byggare som hjälpte till med en del arbete. Nu skulle jag kunna hjälpa andra med att få ihop det.. ni måste fixa en beskrivning på nätet med video och förklarning.

Eva Bergfors

Leveransen kom när den skulle. En del virke var som pilbågar men monteringen gick ändå bra. Det blev kanske lite väl mycket överblivet material. Skruvarna var värdelösa. Skallarna håller ju inte att skruva i. Fick ta egen skruv. Slutresultatet blev ändå bra och vi är nöjda. Det blev ett fint uterum.

Nils-Olov Bäckström

Grejorna var bra om det inte varit för att de hade fått en rejäl törn troligtvis under transporten så de var ur vinkel och behövde justeras. Jag har det som ett ärende hos er och hoppas kunna få ersättning för merkostnaden p.g.a. detta.

Köpte vita dörrpartier blev lite missnöjd att det var svarta plastdetaljer

Hans bengtsson

Inte 100 det saknades några lister!!

pelle

Bra grejor och relativt lätt att montera varför svarta/bruna plastdetaljer på vitt underlag ??

Arne Lund

fick för kort hängränna fatades 370 mm samt en taklist för lite .

Helt ok. Men ett minus för beskrivningen, syndes dåligt vart sakerna skulle sitta etc.

Eric Ericsson

Det jag skulle vilja fanns med i partierna är lister kring varje dörr (på höjden) så att de inte vibrerar när det blåser.

Daniel Persson

Kanon bra kvalité och bra leverans. Men otroligt dålig beskrivning på grejerna man fick lista ut själv hur det skulle vara.

Peter Behr

Själva partierna och ramarna inga problem. Däremot var låsen inte så värst, men det visste vi. Funkar bra alltihopa. Arbetsbeskrivningen skulle kunna vara lite mer utförlig. Lätt att missa när man är sugen på att sätta upp grejerna. Mvh. Peter Behr

DL

Enkelt och lätt att sätta upp. Snygg design.

Fredrik E

Jättenöjd!

Lennart Johansson

Skruvar till handtagen på dörrar och fönster borde ha borrspets så man slipper att borra. Det blir för mycket skruv och plast över samt många montageanvisningar, känns lite onödigt att leverera standard paket istället för att anpassa till vad som behövs. Tänk miljömässigt. Annars var det bra

super bra och jättefint.. men kunde varit lite bättre förklaringar. Ganska otydliga instruktioner. Men i övrigt superbra.

Mikael Carlsson Mickes Alltjänst

Produkterna var bra, men jag tycker inte att infon om vilka inbyggnadsmått det skulle vara var tillräckligt tydliga innan man hade fått hem fönstren. Jag monterade ett annat fabrikat tidigare, och där var måtten på vilka öppningar det skulle vara väldigt tydliga. Det kanske finns här också, men i så fall inte lika lätta att hitta. Annars blev resultatet efter montage väldigt bra efter viss justering av öppningar, och kunden blev toppennöjd.

Kinna Wangenfors

Trevligt bemötande av kunnig personal. Stort plus. Vid avsaknad av låsbleck bara ett samtal så var allt fixat

Kungsör

Dålig monteringsanvisning med mått samt så skulle alla hål vara förborrade Men det blev kanonbra i alla fall efter montage. Nöjd trots allt.

Kolmårdsbo

Kanonbra och otroligt prisvärt uterum, får dock inte högsta betyg pga monteringsanvisningarna som var mindre bra. Annars gick allt smidigt vid köp samt leverans!

Mattias Eek

Plastdetaljer sitter inte fast ordentligt trots korrekt montering. Under monteringstiden, vilken varade ett par veckor, distribuerades ett kampanjblad i min brevlåda med lägre pris än vad jag hade betalat. Det kändes väldigt tråkigt och jag blev besviken.

M B

Snabb leverans, bra kvalité

Pekka L.

Bra grejer & bra bruksanvisning....Nöjd kund:-)

Väldigt vinglig konstruktion innan monteringen Underskenanan var skadad i samband med hålklippningen för vattenstänk Gick att rikta lite och vända så det blir minimal användning av detta område OK nu Mycket bra vid returer och ersättningslev

Peter Kullberg

Skjutglaspartierna håller bra kvalité, prisvärt! Det som inte var så bra vid beställningen, var att, även om ni var inne mitt i en kampanj med ett slutdatum, så höjdes priset på varan, dåligt! Ringde och påtalade detta till er kundtjänst, där blev jag allt annat än bra bemött, jag vet inte om den kvinnliga telefonisten hade PMS, eller vad hon led av, väldigt otrevlig och irriterad var hon i alla fall. Detta bemötande ger inte ett bra intryck för framtida inköp hos er. Vi handlade för nästa 20 000:-, då tycker man att man ska bli bra behandlad vid ev. frågor.

Inge Hayling

Prisvärt skjutdörrsparti. Fungerar utmärkt. Nöjd med köpet.

Leif-åke Lövgren

Man brukar säga att man får vad man betalar för men jag upp lever att jag fick lite mer kvalitet än prislappen säger.

Rune Stornils

Tack för bra fönster och dörr till brokvisten och bra inslaget på pall det virket räckte även till ett fotbollsmål åt barnbarnen

Lite krångligt att få låsen att fungera i övrigt mycket bra

Tomas

Har ej monterat dom än. Men ser ut att kunna bli ett bra resultat.

Produkten lättmonterad lite tung att öppna och stänga bode kunna rulla lite lättare

Jag tycker ni har mycket bra kvalitet material och mycket bra personal ta hand om de. Tack för att ni finns alltid när man behöver är hjälpa.

Roger

Något svår att få ihop till en början då ritningen inte är specifik för just din produkt men man löser det. Väl på plats känns allt stabilt.

Hans-olof

Ser bra ut.ska bli monterat i vår

Lennart S

Dörrarna och skenorna är mycket bra och enkla att montera. Borde vara flera och grövre skruvar för infästning av vägg-och stolpskenor. Möjlighet att kunna välja vita täckbrickor i stället för bruna.

Fredrik W.

Fantastiskt roligt att bygga eftersom passformen och beskrivningarna var så bra. Jag kan rekommendera färdigkapad och behandlad stomme. Dörrpartierna var mycket enkla att montera.

Pi

snabb leverans , to.m .snabbare än utlovat. enkel montering . bra passform .

Jamal

Det var så som jag önskat mig

bra kvalitet

Mats Karlberg

Köpte 2 skjutpartier, det ena rullar lätt i fint det andra rullar väldigt tungt o kärvt trots att jag inte kan se ngt som helst fel på rullar eller skenor även han som byggde uterummet tyckte det var konstig då vi inte ser ngt som är fel utan det bara rullar så kärvt. Med vänlig hälsning Mats Karlberg

MVH. Mats Sjöberg Köping.

Ni hade fått 5 stjärnor om alla skjutdörrarna hade haft låsningar i överkanten mot glidskenan så att dörrarna inte kan "hoppa" av. Några av dörrarna hade det men inte alla.

Niklas Söderberg

Lätt att montera, snygg design Bra pris Dock lite fula skav märken här och där som måste uppkommit i transporten. Ska tilläggas att jag inte orkade ta upp dett amed Skånska byggvaror så de har inte fått en chans att lösa det. För övrigt, väldigt nöjd

En plastdetalj som skall sitta i gavlarna på handtagen var inte bra, passade inte, lossnade

lätt att montera om man är lite händig. bra pris. Mycket prisvärt.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden