Visar kommentarer 61 - 73 av 73

   49,7 %
   28,6 %
   12,4 %
   6,2 %
   3,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Ser lite gulaktiga ut trodde dom skulle bara vitare annas mycket nöjd!

Limpan

På tok för högt pris. Och inte långt ifrån "Jysk kvalité", som dock kostar bråkdelen av dessa. Klena plastinfästningar mellan vagnarna som lätt går sönder, vilket medför att gardinen inte längre håller ihop.

Anders

Trådar för mycket med tanke på priset.

AJ

Vi köpte vita lameller och dom skiftade i färg, vissa gick över lite åt gult. Jag reklamerade det och fick nya lameller men jag tycker fortfarande att dom är i olika nyanser så därför det låga betyget.

Mattias Larsson

Går trögt i skenan. Mycket pill för att få ihop.

En av tre köpta kärvar och är svår att stänga

Carl Wilén

Gardinerna håller inte ute värmen så säljaren uppgav. Draganordningen går trögt och fastnar. Jag måste reklamera den ena gardinen av den anledningen.

Sämre kvalitet jämfört med de som köptes året innan

Bo Ruhne

Trasiga vid leverans och annan uppsättning. Fanns inte i samma nyans som tidigare köpta. Tröga att skjuta fram. Känns klenare än de jag köpte för två år sedan

Någon

Inte alls nöjd med varan uterum . Efter monteringen vi såg den blev fint men direkt efter ett år då började massa sprickor dyker upp på takbärande delen och faktiskt överallt . Nu efter två år har gått blev mer och mer sprickor jätte oroligt för det vi har spenderat ju massa pengar på själva material och montering.

Inne på andra skenan nu som inte heller fungerar.

Sameh Henin

De fungerar mycket bra men problemet var transport.

Produkten i sig inget fel på men 2 av de tre skenorna vi fick fungerade inte som dom skulle. En av de skenorna vi fick i utbyte fungerade inte heller och hade dessutom fel färgnyans.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden