Visar kommentarer 1 - 60 av 73

   49,7 %
   28,6 %
   12,4 %
   6,2 %
   3,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Enkla att sätta upp. Fyller den funktion som det var tänkt.

Anders D

Andra gången jag beställer lamellgardiner och det finns inget att anmärka på, varken när det gäller leveransen eller levererade gardiner.

Anette Sumiloff

Vill gärna rekommendera dessa gardiner,jättebra.

Kurt-Erik Mattsson

Bra och lättanvänd lamellgardin med både drag och vridfunktion i samma dragstång. Dock lite för lång leveranstid. (4 veckor)

Lätt och smidigt att installera. Snygga och lätta att använda.

kanonsnygga o bra

BL

Kanonfina, lätta att sätta upp. Mycket nöjda.

Bo Andersson

Lätt att montera och justera länderna för eget behov. Bra kvalitet och lätt att hålla rena.

Carl Kronström

Snabb leverans. Bra kvalitet.

Carina

Jättenöjd med uterummet, men det skulle vara bra om man märkte ut alla delar till rummet med samma märkning som finns i beskrivningen.

Mattias

Snabb leverans, lätta att montera, självklart tog det en stund att sitta o klippa rätt längd på lamellerna men är mycket nöjd.

Hans-Olov Öbrink

Bra varor och snabb leverans. Trots att ni hade något fel vid beställningen så det blev dubbelt men ni ringde upp och talade om det så det ordnade sig.

Bernt

Smidigt att sätta upp. Snyggt på plats

AT

Mycket lätta att montera på den gamla skenan köpt för 20år sedan på Bauhaus.

Jörg Keller, Varberg

Bra att kunna byta lameller, lätt att välja och köpa nya lösa lameller. Lätt att sätta upp, bra kvalitet, snabb leverans.

Janne

Lätta att montera och hög kvalitet, mycket nöjd!

Skövdebo

Högt betyg för kvalité o service. Leveransen var inte komplett från första början men det som saknades kom fort efter kontakt med kundservice.

Leif

lätta att sätta upp!

Pyssligt att klippa och sätta ihop fästanordningarna.... hade gärna betalat för att de kom så man bara kunde montera upp dem på skenan direkt. Annars är vi supernöjda.

Janne Sköld

Var exakt vad jag räknat med Mycket bra..........

Malin

Snabb leverans och mycket bra kvalitet ????

T. Json

De fungerar bra och lättmonterade, det man kan önska är att mått för lämpligt höjd från golv.

lamellerna är ett måste denna sommaren tack

Ali

Bra service och billiga och prisvärda varor

Gardinen kom på utsatt tid som lovats

Snygga och bra kvalitet

Maria Andersson

Alltid bra service och kanon produkter

Lätt att sätta upp o mycket prisvärda

Mattias

Enkel uppsättning och helt ok kvalité. Gör sitt jobb att hålla ute solen varma dagar på det inglasade uterummet.

BMR

Bra skydd, lätta att hänga upp men litet jobb med att klippa dom i rätt längd

Smidigt montage

Stefan L

Bra produkt och ok kvalite med tanke på priset. Det är inte high end produkt men väldigt bra för att sitta som sol- och insynsskydd till altan. Förstår bara inte varför Skånska påstår att de har fraktfritt när man istället tar en skitdyr administrations avgift, är inte det dold frakt så säg...?! Trots avgiften blev skånska billigare denna gång, men det gör att jag gärna väljer andra som leverantör för andra projekt.

Ls

Höll förväntningarna för varan lätt att montera

Har inte satt upp dem ännu

Hasse

Enkla att montera och ser bra ut på plats men på grund av årstiden är det svårt att bedöma hur väl de fungerar i solljus.

Enkelt men lite pill och vassa verktyg för att få det riktigt bra

Kommer inte att monteras för än nästa sommar, men ser bra ut.

EG

Fick fel färg på lamellgardinerna. Lång leveranstid. Kvalitén på lamellerna är bra.

Uterummet blev fint men lite dålig kvalitet på träet.

bra kvalite, monteringsanvisning ej begriplig bättre bilder krävs för att montera rätt

Per Svensson

Bra grejor , lätt att montera.

Svante

Enkelt att montera. Lite plastiga fästen. Fungerar perfekt.

Jocke.

Snabbt och smidigt att montera.

Lars Johansson Växjö

Man kan inte dra hela vägen pinnen lossnar när man skall dra hela vägen får hjälpa till med handen

Stig H

Bifogade vinkeljärn fungerade bra vid montering mot vägg. Montering i tak gjordes enkelt med att skruva fast clipset direkt i taket med en monteringsskruv (utan vinkeljärn). Lite pyssligt att kapa lamellerna i rätt längd. Enklast att göra en mall i rätt längd och klippa efter mallen.

Karin M

Var tvungen att skarva två skenor på grund av längden på 5,5 m. Det sluter inte tätt vid skarven uta blir en glipa på flera centimeter. Kollade med helpdesk som inte kunde hjälpa oss. Därför bara en fyra. Gardinerna som sådana är mycket bra för övrigt.

Lite svårt att sätta ihop då lamellen fransar sig väldigt lätt men det blev väldigt bra slutresultat och de gör det de var tänkta till, att skydda oss från sol i konferensrummet.

Granelli

Bra beskrivning. Lätt att montera, men något trög i manövreringen av lamellerna.

Carl

Bra kvalitet på gardinen. Enda negativa är att väven inte är helt slät, det kunde framgått tydligare (om det ens framgick). Men överlag nöjd ned köpet. SkBV borde också jobba mer på att beskriva produkten ännu mer/tydligare på hemsidan, fler foton, närbilder, mått mm.

Ganska enkel att kapa o sätta upp. Lite omständigt att kapa skenor efter beskrivning. Tveksam kvalitet då skjutmekanismen funkar sådär.

"So far" ser det bra ut. Ej helt monterat ännu, men det blir nog bra

Richard Svanström

Vinkeljärnen, upphängningsanordningen borde finnas i fler längder, avstånd från väggen. Som jag har det tar lamellgardinenens bottensnöre i skjutdörrarnas under kan och fastnar. Jag försöker nu hitta distans att sätta emellan vägg och vinkeljärn.

Bra produkt, kärvar dock ibland

Gunnel Nilsson.

Liksom för uterummet fanns ingen lättfattlig och riktig beskrivning. satte alla lamellerna som fungerade var för sig men när hela var klar gick den inte att rotera. fanns ingen förklaring i beskrivningen på vad som var fel. Har monterat liknande i torpet som vi köpte avJysk. Som tur var hade vi materialbeskrivningen kvar därifrån och när vi läst den kunde vi enkelt ta reda på vad som var fel. Åtgärdades och sen fungerade lamellgarndinen. ni måste se över era beskrivningar. Svårförståeliga och röriga samt inte helt korrekta. Har monterat ett lusthus på torpet utan problem. Lättfattlig beskrivning. ger tre stjärnor för att lamellerna i sig var det inget fel på.

Kan inte bedömma då jag fortfarande inte monterat eller använt profukten Thomas

Gardinen var det inget fel på, men vid leverans hade paketet med skruvar och vinklar förstörts, vinklarna var vridna och samtliga skruvar saknades, tog sedan tre telefonsamtal och ett besök i affären innan vi fick nya vinklar och skruvar ca fyra veckor efter första leverans Inte bra

Ove Andersson

Krokarna var inte orienterade i samma riktning vilket gjorde att man fick vrida dom rätt. Gardinen är trög att dra i skenan!

Mehrdad Fahami

Saknar finesser att kunna dra lamellen åt sidan. Lite bättre kvalité kunde man förvänta sig.

Göran sahlström

Inte lika bra som de vi köpte för 2 år sedan (lite skillnad på modellen) kärvar när man drar ut dom + att ni höjt priset väldigt mycket och tycker inte det motsvarar kvaliteten

Bengt

Lamellgardinerna är fina och bra, men upphängningen i skenan, i en liten plastbit är klen och kan lätt gå sönder! En sådan var trasig vid leverans, men man ersatte hela skenan med en ny, utan knussel, så allt blev bra! Produkten 3 stjärnor, men servicen från Skånska Byggvaror 5 stjärnor!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden