Visar kommentarer 121 - 180 av 182

   45,3 %
   45,1 %
   7,2 %
   0,7 %
   1,7 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Lennart Westerling, Uppsala.

Enda anledningen till att det inte blev en femma var att det är väldigt mycket borrande. Jag förstår ju att delarna ska passa till alla olika byggen men som i mitt fall när jag använder profilerna utan att kapa av eller förändra så blir det många, många hål. För övrigt så var det lika bra klass på det levererade som jag hade förväntat mig efter ett flertal köp från er. En femma för produkten alltså.

Marcus Thörn

Lite dåliga monteringsanvisningar. Vissa moment var i "fel" ordning, dvs. att monteringen blev enklare i fall man gjorde vissa moment tidigare än vad monteringsanvisningarna sa. Något som man fick räkna ut själv. Dessutom var det lurigt att monteringsanvisningarna för stommen inte vara speciellt detaljerade för uterum med brutna hörn, det mesta som hade med hörnen att göra fick man klura ut själv. Överlag bra produkt. Fick en del (karmsidor till skjutdörrar) fellevererad, men tack vare bra hjälp av kundtjänst kunde jag på dagen åka till ert centrallager i Ängelholm och byta.

Thomlink

Luddig instruktion.

Rikard

Lätt att montera. Någon förbättrad isolation mot solljus uppvärmning har jag inte märkt jämfört med gamla 10mm skivorna.

Hag har inte monterat ännu

Mikael Måneling

Tycker att själva ritningen var otydlig. Är van vid att kolla på ritningar och vad jag menar är själva takbjälkskonstruktionen samt att aluminiumskenorna som är med kan passa till flera olika modeller (tjocklekar). Inte helt solklart som sagt. För övrigt nöjd kund!

Shams Hedayti

bra kvalite, bra service och hjälpsam personal.

Niklas Wrennmark

Materialet känns gediget och monterat har resultatet blivit bra. Monteringsanvisningen var inte riktigt bra och aluminium-delar borde vara mer förarbetade.

Peter Bardell

Ni måste ha bättre embalage på skivorna var trasika vid leverans fick skicka tillbaka 4 av 6.ny lev. av 4st 2 var trasika. Så ni måste ha bättre transport.Mitt bygge blev 3 veckor försenat

Kenneth Kjörling uppsala

Taket var bra, men alulisterna var svåra att montera,speciellt den list som ska vara mot väggen.svårt att få in taket i den.

Ola

Bra produkt, bra leverans, kunde varit bättre beskrivning

Produkten inte uppackad eller monterad än; första intrycket bra.

Ingegärd Jönsson

Resultatet var bra när det var nyuppsatt,hoppas det fortfarande är bra efter vintern.Kanalplasten jag hade tidigare läckte vid förra vinterns snösmältning.

Christian Falk

Lätt att montera, enkelt att såga till önskad längd. Även att såga diagonalt. Fick köpa onödigt mycket då skivorna är relativt långa.

En del plastdetaljer undermåliga (ramlar bort)

Joakim Ståhl

Fungerade väldigt bra med uppdättningen, väldigt nöjd än så länge ??

Leif Ljungqvist

monterings anvisningen kunde vara lite tydligare

Kerstin

Än så länge är det bra. Sedan får tiden visa hur det blir.

Leif R Umeå

Snabb leverans, bra instruktioner, därför lätt att montera. Fungerar utmärkt. Det blev tystare och ljusare än det gamla plasttaket.

Enkel att montera. Släpper igenom ganska starkt sken vid soligt väder. Solskyddsgardin är ett bra komplement.

Relativt enkel att montera

Relativt enkelt att montera, men monteringsanvisning något otydlig.

Serviceinriktade - kundvänliga- snabb leverans

Tore Ahlberg

Lite komlicerat att montera som ryggåstak

Carl-Axel

Bra service, bra funktion, lite problem med skador i frakten men det löstes bra av SKBV

Leif

Allting passade bra men det tog lite längre tid än jag trodde då det var ganska mycket att borra och klistra lister. Men taket blev fint.

Morgan Hansson

Produkten mycket bra. Leveransen under all kritik,felaktig med byte och väntan.

Det var lätt och sätta upp. fått mycket beröm för att det är ljust och fint.

Ingegärd Jönsson

Taket blev snyggt med den nya kanalplasten, min förhoppning är att det skall vara lika snyggt efter vintern.

Håkan Gustavsson

Lite tidigt för bedömning då jag ännu inte är helt klar med mitt uterum men så här långt är allt ok!

Lätt att lägga och går lätt att kapa i rätt längd

Tette

Smidigt och enkelt att montera.

En mycket bra skiva som ger ett behövligt ljusinsläpp även vid starkt solljus.

Alf Södergren i Växjö

Allt material verkar helt OK och tycks vara väl i nivå med dyrare produkter av samma typ MEN beskrivningen var inte i alla delar helt lätt att följa vilket medförde att jag fick tilläggsbeställa nya ändlister och själv bekosta - lite snålt tycker jag när jag förklarade hur det hela hade gått till och uppfattats (både telefonledes och vid besök i butik). En onödig kostnad på 807:- för mig (fakturanr 54583489).Lär av IKEA vad gäller bra beskrivningar och bemötande vid reklamationer! Notera att jag inte låter denna del speglas i mitt omdöme ovan! Sänd mig gärna pengarna tillbaka! MVH /Alf Södergren

Tore Ahlberg

Ganska besvärlig installation, men väl installerad så fungerar taket utmärkt. Taket är nog mest tänkt för plant tak. Jag installerade som ryggås vilket blev lite svårare.

Christian Falk

Lätt att montera och såga i. Snedsågade hel skiva utan problem. Enda negativa var att jag fick beställa onödigt mycket då måtten inte var anpassade till min altan.

Torgny Wistedt

Har svårt att redan nu bedöma kvaliteten, men ser inga problem. Nöjd med monteringen, men absoluta inte med att det tog runt en o en halv månad att få taket monterat.

Håkan Brewitz

Varorna har funkat jättebra, men det var tryckskador på 2 st skivor(såg ut som om dom hade legat på en pall) såg det inte när jag besiktade dom vid leveransen. lite synd.

Otydlig beskrivning

Otydlig beskrivning

Anders Bergström

Ni hade fått det högsta betyget om det inte beror på er support för man ska se helheten på produkterna från er så byt ut supporten till sak kunniga

Fredrik engman

Monterings mässigt ok Enballering ingen alls. Beställt 5st 5m skivor 2st skadade levererades av SKB egna bil .reklamerade fick 2 nya båda skadade leverantör DHL. Reklamerade. Fick 2 nya hämtade de själv inne på DHL för att minimera risk för skador . Båda skadade vid avhämtning var jävl trött på att aldrig bli färdiga Nu monterade vi taket å det sitter en tryckskadad skiva på taket. Skivor måste emballeras vissa skivor såg det ut som någon kört över . Ersättning utlovades inte hört något??????

Johnny Carlsson.

Helnöjd med varorna i sig. Men dåligt emballage så det en del skador. Men de var dock mindre så jag kände inte att min tid räckte till att påpeka det. Detta var på flera av paketen. Bl a hade gafflar på en truck skadat den största och dyraste limträregeln. (Flisor) Andra saker var repor här och där. Lite kantstött också på flera saker. Så bättre förpackat vore önskvärt.

Reneé Nesbakken

Efter mycket om och men har vi fått taket på plats. En stor hjälp hade varit en bättre beskrivning. Vi hade stora problem med att förstå monteringsbeskrivning och fick göra om en hel del. Nu hoppas vi att taket kommer att fungera så som det är tänkt.

För sen leverans.

Känns ändå att det blir varmt inne. Värmen tycks försvinna ganska fort ut på nätterna. Känns lite tunn. Om jag hade kunnat välja om, skulle jag nog valt 30 mm.

Sam Pour

En lagom bra produkt. Jag har inte hunnit njuta av den ordentligt på grund av kylan än men det verkar vara ljus, säker och avslappnande i uterummet!

Känns lite tunn. Blir ändå ganska varmt. Hade jag kunnat välja om skulle jag satsa på 30 mm. Känns stabilare och att värmen på senhösten inte försvinner så snabbt ut genom taket på nätterna. Det blev en lite flopp.

ulrika Willén

delvis svårbegriplig beskrivning, dubbelförklarande bilder för två olika modeller, för taita profiler vilket försvårar i hopsättningen.

Har inget att jämföra med. Men det är klart att det blev varmt inne i uterummet. 30 grader. Rummet blev klart i september. Fast jag ångrar att jag inte tog ett kraftigare tak. Det känns inte så stabilt som jag tror att ett kraftigare tak är. Skulle gärna bytt ut det. Men det kostar. Hans-Lennart

Thomas Blom

Plasten bra. Värdelös framkantslist. Har Ni själva provmonterat den ute på ett tak?

monteringen är klurig då den också är anpassad för 10 mm kanalplast. det var svårt att trä in kanalplasten i ändstycket, lite för tajt.

JEE

Snålt tilltagen tätningslist, antal skruv och tape för tätning av kanalplast. Ingen håltagning färdig.

Göte Wickman

Jag hade beställt skivor som skulle vara 4 meter långa men tyvärr så var en del skivor och även flera upplagsprofiler och täckprofiler 10 mm längre så det ställde till med en del problem vid montaget.

Det var krångligt att montera, mycket hål att borra. Men när det väl är på plats ser det bra ut

Daniel Ljung

Leveransen utfördes inte enligt ök och godset var skadat på flera punkter.

Produktionsändring som inte uppfyller tidigare funktion. Var vänlig och kontakta mig för information. 0171- 578 78 eller 070-344 52 43

Mats Johansson svärtinge

När man reglar efter eran beskrivning som jag var dum att göra blir det helt åt helvete.. kollar man på ritningarna ska det vara cc 107 förutom på ytterbitarna där ni ritat att det ska vara 107 till YTTERKANT fast det ska vara cc107 hela vägen! TACK SÅ JÄVLA MYCKET!

Det var hål i plasttaket och godset var skadat i skyddstejpen. Vårdslöst hanterat av speditören och ingen fråga om ersättning ställdes.

Tomas Olsson

Det var så jävla dåligt packat från er, så allt låg löst i lastbilen och blev skadat så jag vägrade ta emot detta. Köpte istället av Willab Garden som kunde leverera säkert!!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden