Visar kommentarer 61 - 120 av 182

   45,3 %
   45,1 %
   7,2 %
   0,7 %
   1,7 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Alf Karlsson Detta blev kanonbra + bra leverans - inga problem lätt att ha att göra med ett bra företag. God Jul o Gott Nytt År.

Mona-Lisa och Göran

helt nöjd inga problem att sitta i gassande sol t.ex.

Jaan ke Tomasson

Roland Håkansson

Bedömningen jag gjort är utifrån monteringen med en mycket bra beskrivning. Kvaliten på produkten återstår att se men i nuläget ser det mycket bra ut. Leverans och kontakten med Skånska Byggvaror har fungerat mycket bra.

Göran

Bra service snabb leverans bra kvalité och ett pris som tilltalar en.

Sneckarn Vara

Helt perfekt bra pass mkt hög kvalitet på alla grejor helnöjd

P E

Fungerar precis som vi tänkt,enkelt att kapa och montera,bäst att vara två så flyter det lätt,monterade 9 skivor på mindre än en dag och då är vi ändå ovana.

Det fungerar toppen...

Östen Dahlström

stadigt material,lätt att bygga med,bra bygghandledning,jag fick ett personligt och utmärkt bemötande vid beställning och bra svar på mina frågor.Resultatet av mitt växthus bygge blev toppenbra. Jag återkommer gärna vid eventuella framtida byggen där kanalplast ingår.

Ted

Vi var hos en släkting utanför Helsingborg, som hade satt upp Kanalplast Comfort 16 mm och rekommenderade detta tak. Vi kontaktade försäljare i Barkarby, som var mycket kunniga och tillmötesgående och svarade på alla frågor, som vi hade.

Roland Håkansson

Perfekt leverans och passform enkelt att lägga enligt medföljande anvisningar.

Johan

Allt var bra och inget att klaga på. Tummen upp!

Lätt att lägga , bra kvalitet...

Birgitta Rydin

Vi är nöjda med Kanalplast Comfort 16mm, men vi har inte haft det under vintersäsong ännu.

Alf Karlsson

Mycket bra - det blev kanon - och dessutom mycket bra bemötande från Skånska Byggvaror - Bra att ni etablerat er lite i Göteborg. Kanon

Jan-Erik Heintze

Bra passform, tydlig instruktion och produkten har så här långt uppfyllt det som utlovats

Len.Kri

Låg vikt och lättarbetat material innebär att även en amatör klarar monteringen. Arbetsbeskrivningen kunde dock vara något mer detaljerad.

Bäckis (Thorsten Bäckman)

Lätt att montera med bra handledning. Detta är 2:a omgången av kanalplasttak jag köpt från er. Det tidigare var 20 år gammalt och fullt OK men en byggfirma lyckades tappa en ställningsdel genom taket, därav bytet. Mycket bra produkt till ett rimligt pris.

Kanalplasten är helt perfekt att handskas med,dock borde skivorna vara skyddade under transport,lätt gjort att dom blir kantstötta(drabbade mig).

Bra att jobba med

Karl-Einar Eriksson

Jag år väldigt nöjd med kanalplasttaket. Det fungerar mycket bra. taket var lätt att lägga om är noga med måtten mellan takstolarna.

Bo Lindgren

Lätt att lägga och väl skyddade i plast innan montering. Bra med alu-tejp och insektsbett i ändarna. Fina skenor och kantprofil. Jag är mycket nöjd.

Stig Olovsson

Väldigt bra när allt var klart. Mycket pyssel innan. Det gäller att vara noggrann med förarbetet, mått m.m

Sören L Vara

Perfekt passform lätt monterat jättenöjd

Einar Andersson

Produkten och tillbehören funkade perfekt. Enda minuset var att innan jag beställde stod det en lev vecka nr 27 så när jag gjort beställningen blev d vecka 29, störde all min planering, men d har inget med produkten att göra i o f

Östen Dahlström

Utmärkt servis vid beställning. Kanalplasten var rolig att arbeta med, de blev ett resultat som stämde med de jag förväntade mig.

Mycket bra kvalitet och bra leverans mycket nöjd.

Bra att alla detaljer är med i leveransen. Slipper flera besök till byggvaruhus för komplettering. Bruksanvisningen är tillräckligt bra för att hantera takbygget.

Jörgen Hylén

Allt verkar vara i toppskick även om taket inte suttit uppe mer än ca 2 månader. Lite klena beskrivningar var det men ett par samtal senare gick det vägen. Är inte byggare men har utrustat mig som en sådan och vill nog påstå att den som har tålamod kan uppföra detta tak själv(kanske med hjälp av en kompis vid vissa delmoment). Vi är mycket nöjda ??

Mats Hartvig

Köpt 4st 5m långa kanalplast 16mm. 5st tillhörande al-profil behöver 17st skruv med tätningsbricka per längd = 85st. I leveransen fanns 59st. Saknades alltså 26st + att det levererades 20m U- profilerad gummilist för lite. SNÅLT

Fint, lätt montera

Usel beskrivning hur aluminiumprofilen framtill ska sitta

Jan Larsson

Aluminiumprofilerna var något dålig finish på annars har allt funkar bara.

CM

Jag köpte 3,5 m längder för att dela till 1,75 m och hade gärna sett att det gått att få dem färdigkapade till 1,75 m.

Olle

Allt fungerade bra. Beställning,leverans men man behöver kika över monteringsanvisningarna. Där finns brister.

Saknade de i monteringsinstruktionen beskrivna tejprullar och silikon som skulle vara med.

Tommy lindgren

Släpper in meraljus jämfört med mitt gamla tak. Pga vädret är det svårt att bedöma om taket reducerar värme för att slippa få bastu.....

Maya

Bytte ut gamla altantaket (korrugerad trapetsmatta i PVC) mot nytt och valde kanalplast Comfort. Vilken skillnad :-). Det är nu ljust o härligt samt att man slipper alla löv mm som fastnade på taket. Nu är det taket helt slätt och löven blåser lätt bort.

Bra tak skyddar även mot solen.

Ett bra tak att ha, lite svårt att få rätt på från början med långa profiler att få in taket i. När vi väl kommit igång flöt det på bra. Mycket att kapa själv och borra o fixa.

Pan

Jättebra manual därmed enkla att sätta upp samt bra pris

Kjell Olsson

det var ett fint tak ganska lätt att montera fungerar bra lite knäppningar ibland helt ok

Roger Ekström

Fungerar mycket bra mot sol ljus.

Göran Nilsson

Jag har inte monterat de ännu

Otydlig beskrivning

Undermålig byggbeskrivning

Ove Engkvist

Synd att de inte är för borrade, hade sparat tid.

Bra uv-skydd

Lars

Allt var bra utom monteringsanvisningen, saknas information om hur mycket som ska kapas på några ställen. Någon i kundtjänst hade mycket svårt att ta till sig detta, höll med om att det saknades men verkade inte tycka det var så farligt. Ringde upp efter fyra dagar när kollegan lovat samma dag. Det var tydligen många samtal som ville ha monteringshjälp. Detta skulle kunna fixas med en bättre (komplett) manual tror jag. :-)

Al skenor lite klena vid hanteringe Mycket borr och klistringsarbete

Lars Nilsson

Jag behövde en längd av 4,2 m men blev tvungen att köpa 5 meterslängder = slöseri.

zikke

Allt såg bra ut. Inga problem med transport. Skulle gärna se att listerna var förborrade och en enklare monteringsanvisning. För övrigt bra

Dan Wilander

En bra produkt, men lite oklar monteringsanvisning. Svår att såga om man inte kan använda standardlängd och bredd.

bengan

Relativt enkelt och lägga, vettig bruksanvisning

Kanalplasttaket är helt ok men vi tyckte att manualen var svår att förstå

Första intrycket är mycket bra, vill se hur det fungerar sommartid innan jag sätter ett högre betyg.

Om 5-10 år vet man ju mer hur det stått sig.

MAFJ

Jag är nöjd inte haft takskivorna uppe så länge men det blev snyggt. Lätt att montera, ska jag ge något litet minus så skulle det kunna vara lite mer text till beskrivningen/ritningen. Snabb leverans som funkade utmärkt.

Johan Holmberg

Bra produkt, men oklar beskrivning av vissa moment i montaget. Jag upplevde oklarheter i hur aluminiumprofilerna skulle passa in i varandra och det uppstod hål i skarvarna. Där kommer det säkert samlas en del skräp och insekter. Borde vara någon form av pluggning av ändprofilerna.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden