Visar kommentarer 121 - 180 av 243

   42,2 %
   39,1 %
   11,3 %
   3,3 %
   4,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Anders

Mycket bra passform. Något oklart om yttermåtten när stolparna skulle fixeras i grunden.

Hans strauss

Endast lite frågande om instruktions manualen som jag upplever som svårtolkad och ologisk (rörig).

Göran Carlsson

Bra passform efter min bedömning då montering skett med entrepenör utsedd av Norrköpingsbutiken. Stommarna kodar dock en hel del viket tydligen är svårt att komma åt.

Jonas Strandberg

Enorm fördel med försågat och grundmålat trä, när man bygger enligt ritning. Det går så mycket snabbare och minimerar fel. Jag valde dock att göra en del större anpassningar. Nu i efterhand funderar jag på om det inte varit bättre med löpande längder pga av mitt val att frångå ritningen.

Peter

Yttersta takstolen kunde gärna ha varit samma dimension som de övriga stommarna. Kändes lite pluttrigt att lägga små klossar för att få samma höjd. Betalade för grundinoljning, men trät kändes väldigt torrt och inget spår av att ha oljats in.

Stefan Maniette

Allt gick bra att montera. Det ända man kan klaga på var beskrivningen som ej var bra alls.

Håkan

Fick göra vissa justeringar(sågningar) för att det skulle passa.

Dålig monteringsinstruktion

Bengt Andersson

Produkten var fin och tilltalande. Det var dock några frågor som jag har synpunkter på. Som jag befarar kan ge onödiga fuktskador senare. Här räcker utrymmet inte till dock. / Bengt Andersson

Kristian Fransholm

Enkelt att plocka ihop delarna. Saknade just min specifika detaljerade specifikation. Behövde tillgång till de exakta måtten mellan de bärande stolparna. Fick vänta många timmar i telefonkö innan jag fick kontakt. Väl framme fick jag hjälp och mina mått skickade per mail.

Brå mått och material

Johan Bromander

Generellt bra. Någr 45:or var dock böjda men det löste sig.

Fick lkomplettera taket över det brutna hörnet. Bra klass på virket.

Andreas Åström

Bra snitt på kapningen.

Lars Jakobsson

Tätning mellan framkant och tak bör kunna bli bättre med en trekantslist

Niclas Tongrin

Använde bara delar av stommen då mitt uterum är större än det ni erbjöd

Bra passform. Saknades en pelare i leveransen. Kom två veckor senare

Rune Wittlåck

En utmärkt passform på alla delar. Det kunde dock vara lite mer förklarande text på den beskrivning som visar hur man plockar ihop ramen runt skjutdörrarna.

Anders Wallinder

Inga problem med stommen. Problemet var att ritningen var så otroligt dålig. Ritningen får -5

Allt bra utom monteringsanvisningarna.

Takreglarna var något längre så fick lite glipor men fick ihop det bra

Fick inte varorna samtidigt, fick ringa några samtal således kom de efter någon dags fördröjning...

Mikael Melin

Kapningen var exakt men sågningen av tjocklek var dålig alltså riktigt grov yta på 42x70 reglar och varför inte använda byggstandardmått. Om man måste komplettera så är det för lång lev.tid.

Beskrivning kan bli bättre.

Blixt

Takstolarna var inte snedsågade så att de passade mot främre och bakre balk utan att lyfta paneltaket något. I övrigt har det mesta varit okej. Det är trots allt väldigt smidigt att få allting "serverat".

Stommarna är det inget fel på men instruktionerna är under all kritik

Ywonne P

gavelspetsarna ganska tråkiga med stora kvisthål och mycket kådutfällning på resten av materialet vilket var överraskande på limträ ,i övrigt bra

Vore bra om de kunda vara färdigmålade.

Per-Johan Queckfeldt

Hjulen till några av dörrarna går väldigt trögt. nya på vag till mig. I övrigt nöjd med hur allt passade ihop. Bra kvalitet på allt trä.

Bra passform på allt tillkapat virke. Byggbeskrivningen var i sämsta laget.

Dåliga beskrivningar

Per

Monteringsanvisningen kunde varit tydligare.

Micke

Monteringsanvisningen kunde vara bättre. Är för övrigt nöjd med produkten.

Annette

Man kan som "amatör" lätt få ihop stommen på kort tid. Ett jättebra sätt att bygga på!

Almar burvall

Bra kvalité men tyvärr dålig monteringsanvisning. Jag är nöjd med slutresultatet.

Göran Fransson

De stora kilarna hade dålig passform, vi fick göra nya. För övrigt var det bra.

Jerker Lönnemyr

Virket kodade en del vilket tyder på för kort lagring.

Mycket bra passform och kvalité. Dock hade jag en transportskada som kanske kunde förhindrats av bättre emballage.

Ulf Modin, Rättvik

Lite dålig kvalitet på vissa reglar då de var spruckna samt hade en del stora kvisthål. Annars mycket bra limträbalkar och övrigt levererat tillbehör. Tusen tack!

Gunnar Mattsson, Västervik

Ritningsunderlaget när man har brutna hörn är undermåligt! Det blir inte tätt upp mot tak vid de brutna hörnen. Dåligt när man köper ett vår/höst uterum!! Dålig måttsättning vid utplacering av bärande stolpar

Det mesta är bra. Man behöver vara lite händig. Det är lite väl snål marginal för dörrar och fönster med bara några millimetersspalt på höjden till totalpaketet. Det är konstigt att byggsatsen för stommen med brutna hörn inte innehåller täckning för hörnen. Det är hål vid triangeln som skapas av hörnet upp mot taket. Det är svårt att ha en vinterträdgård med ett lufthål på en halv kradratmeter I konstruktionen.

B.A Ståby

Bättre montage beskrivning

HW

Takstolarna bör vara i ett enda stycke

Eva Andreasson

Vi fick en ny stomme för att den som tillhör uterummet som vi beställde först var för kort. Det har sen visats sig att det är fler bröder som inte passar men det har vi inte orkat klaga på. Skit dåligt för ett uterum som kostar 65000:-

Lars

Allt fungerade bra. Dock levererades onödigt många reglar 45x45 och 45x70. som jag målade i onödan.

Margareta Erhult

Omålade stomdelar - jag hade förväntat mig att alla delar var grundmålade om jag beställt grundmålad! Det var bara takstolsdelar som var grundade. Övr panel, reglar var omålade när vi skulle börja sätta upp uterummet. Kvalitets brister - Sneda reglar som gör det svårt att få måtten att gå ihop!

Anders Larsson

Bra varor men byggbeskrivningen kunde vara betydligt bättre.

Svårt med leverans.

Ivar Jonsson

När vi monterade stommen enligt medföljande beskrivning stämde inte det med materialet. Det visade sig att beskrivningen var en gammal upplaga. Någon kompensation fick jag inte fast jag hade kostnader för snickare.

Ulf johansson

Det var fel längd på en del till stommen som gjorde att det blev fel vid monteringen varpå jobbet drog ut på tiden.Det var också några reglar som var i dåligt skick som jag fick byta ut.Jobbet utfördes av MFB som fick spilla mer tid för att kunna slutföra jobbet

Virket i sig är bra och stämmer med mått, men den medföljande byggbeskrivningen är riktigt usel. Trodde att skbv hade rikt med youtubefilmer och annat som visar i steg hur man monterar ihop det. Ingenting!?

inferiör kvalité avseende skruvar

Tommy Lindström

Måtten stämde väldigt bra men det kom en stolpe för lite och en takstol mer än vad som behövdes. Instruktionen/ ritningen var klart under vad man kunde tänka sig.

Stommen var inte så färdig kapad som reklamen säger. Har fått såga rätt mycket för att få ihop stommen, samt köpa in extra material för att få klart bygget.

Otydligt vad som i vassa fall var förpackningsmaterial och vad som var delar som skulle användas. Hyvling lite väl grov på sina ställen.

Carl-Magnus Arvidsson

Mycket dålig monteringsanvisning.

Per Gustafson-Öllsjö

Uterummet beställdes ju i bestämt mått och då är det märkligt att många av trädetaljerna levereras i övermått vilket även står i beskrivningen. Det skapar förvirring, merarbete och kostnader (för inhyrd snickare). Vissa trädetaljer var för korta vilket är värre än när de är för långa vilket medför att vi fick köpa nya reglar eller hitta andra monteringslösningar.

Annicka

fick fel mått första gången inte kul, strul med leveransen

Tommy Svensson

Har inte monterat uterummet än.

Kunde varit mått angivelser eller tydlig detalj angivelse på detaljerna för att under montering
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden