Visar kommentarer 61 - 120 av 243

   42,2 %
   39,1 %
   11,3 %
   3,3 %
   4,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Hussein

Kvalitet och priset

Tommy Larsson

Perfekt passform. Bättre byggbeskrivningar önskvärd.men verkligen prisvärt.fixa en kläm o kännbutik i Sundsvall.

Gl

Bra vara med passform och kvalitet.

dålig monteringsanvisning

Fungerade väldigt bra. Allt passade och det var mer än tillräckligt med monteringsmaterial. Vissa detaljer i anvisningen hade kunnat vara tydligare

Lise-Lotte

Så perfekt passform, resultatet blev super. Ni kommer garanterat få nya kunder från Storvreta i vår.

Clas Jinton

Bra kvalitet. Om man är noga med måtten enligt beskrivningen blir det enkelt att montera stommen. Alldeles för dålig byggbeskrivning med bilder. Jag fick tänka bade en och två gånger innan så att det inte blev fel. Mera beskrivande text i byggbeskrivningen hade underlättat mycket. Värdelös konstruktion med en bruten pelare i mitten fram. Jag beställde en hel pelare när jag redan börjat bygga, precis som pelarna i hörnen fram för att få stabilitet och snyggare utseende.

Ulf Andersson

Bra kapat allt gick lätt att montera. Lätt att förstå monteringsanvisningen. Det som var lite konstigt var att hängrännan var 20cm för kort när allt annat var rätt kapat.

Andreas Källström

Bra stomme, men byggbeskrivningen lämnar mycket att önska för en som inte är snickare. Men till slut så stod den på plats

Markku

Mycket bra passform! Väldigt bra kundbemötande.

Gunnar Söderström

Jag är jättenöjd med slutresultatet trots en del felleveranser. Uppskattar att Skånska Byggvaror lyssnade och snabbt rättade till. Slutresultatet blev bra och vill tala om att valet att anlita snickare blev ett bra beslut

Per Granlund

Produkterna/materialen var mycket bra! Den så kallade monteringshjälpen var det sämsta jag någonsin stött på. Dryga okunniga människor (prövade vid tre tillfällen) som läste innantill på samma ritning som jag redan hade. Beskrivningen var också katastrof. Inte ens personalen i deras utställning på plantagen kunde utläsa beskrivningen. När allt tillslut var på plats såg det mycket fint och stadigt ut men jag rekommenderar absolut INTE någon att handla från skånska byggvaror!!!

Karin

Färdigköpt och grundbehandlat. Bra monteringsanvisningar och hög kvalitet. Vid fel och skador fick vi hjälp och nytt skickat utan krångel. Supernöjd.

Ivan D

Uppfyller helt våra krav o förväntningar

Håkan Pettersson

Hej Jag tycker att stommen var vad jag hade för väntat mig . Den stommen jag valde var Glädja 4990 + 4075 Förlängd sommar det finns inget att vara besviken på jag är helnöjd

Peter Högstadius

Hej Bra kvalite. Exakt kapning.

Mikael Tufvander

Enda tillägg jag har är att de kanske skulle vara märkta med samma som det står i beskrivningen. Då blir det enklare för amatörer som jag:-)

Mycket fint utte rum

Rolf Karlsson

Mått perfekta enl. Ritning. Dock kunde arbetsbeskrivningen varit utfötligare.

Perfekt passform

Lars-Erik Eriksson

Bra kvalité och trevligt bemötande av kundtjänsten och leveranstider som hålls

Leif Andmarken

Bra på alla sätt. Bra monteringsanvisning.

Lennart Lodin

Utmärkt! Bra kvalitet och allt fanns med i leveransen. Gott om skruv för olika ändamål. Jag är helt nöjd.

Eftersom de jag fick ej var behandlade. Men positivt att jag fick ersättning

Eva Tjäder

Kvaliten är mycket god men längden på två av de grövsta stommarna stämde ej så min man fick kapa dem.

BjörneMeijer

Limträstomme av som det förefaller god kvalitet. Inga problem med att materialet vrider sej eller så. Klart nöjd!

Jan Johansson

Samtliga bitar passade exakt. Men varför inte lite supporttext t.ex som var man sätter vinkeljärnen? Man kan hjälpa kunden mycket mer om man t.ex inte byggt något sådant förut.

Bo Bredberg

Hej! Mitt andra uterum hos er. Kvaliteten är bra men en balk för mycket. Svårt med tätning av taket mot gavel, plåten bör vara större.

Christer

Funkar bra

Anders

När jag gick igenom måttskisse hittade jag nåt som inte stämde, men ni ringde upp och meddelade att måttet var fel, dan efter var ritningen på hemsidan korrekt. Stommen är av god kvalitet, snygga snitt och bara att börja måla

Lasse

Ytfinnish var inte perfekt på alla ställen. Annars passar bra och blev bra slutresultat

Niclas Johansson

Bra leverans Allt fanns med material och instruktioner Mycket att måla..

Lars-Gunnar

De kapade stommarna passade bra men det var för många. Säkert en form av standardleverans som även ska passa större rum. Gav snickarna lite huvudbry.

Bra kvalitet . Exakta mått.

Det som fattas för att produkten förtjänar 5 stjärnor av mig är en bättre manual som tydliggör de olika varianterna, alternativt, att varje variant får en mer begränsad mängd sidor för att tydligt visa vad som gäller i varje enskilt fall.

Passformen är strålande Dock kunde sågsnitten vara bättre urflisningar slö klinga

Jättebra materiel men ritningar för montering borde göras bättre

Thomas Hövling

Väldigt bra stomme och väldigt mycket extra tillbehör med reglar och extra skruv. Men installationsmanualen är väldigt svårbegriplig

Mycket bra kvlitet och mycket tydliga instruktioner som kan göras än tydligare med tex. siffermarkering av hårdvara såväl som i instruktion.

Peter Nordström

Mycket dålig byggbeskrivning och ofullständiga, annars en bra produkt.

Bra och exakt kapat, lätt att montera. kanske något dåligt uppmärkt

K-G Storm

Tyvärr gjorde ett fel på måttangivelse i byggbeskrivningen att jag beställde för många kanalplastskivor. Stommen var av bra kvalitet dock anser jag att grundbehandlingen var undermålig.

Ulf Isgren

Bra passning på delarna men monteringsanvisningen bör förbättras....

Hade varit skönt att kunna köpa dom grundmålade

Stefan Johansson

Snickaren som monterade uterummet hade inga större problem med stommen. Han anpassade den dessutom till montage i ett hörn. Jag hade nog missuppfattat ytbehandlingen trodde den skulle komma grundmålad men de är tydligen grundbehandlad genom att den legat i ett bad ett tag. Behandlingen känndes tunn skulle synas svagt vitt men den var knappt synlig.

Jonas Carlsson

Grym passform och lätt att montera. Vissa delar dålig virkeskvalitet (kändes som balsaträ=snabbväxande) Hade det varit norrländsk fura rakt igenom så hade det varit världsklass!

Hans Berkvall

I 45 gradersvinkel, brutna hörnen är det ett mellanrum ovan glaspartiet, håll där ni inte skicket med material. Känns inte ok i en färdig sats (paket). Vid samtal med er så upplyses jag om att det står på webben att uterummet inte är komplett??!! Hur tänkte ni nu? Bortsett från det som drar ner totalbetyget rejält är vi nöjda med hela uterummet . Återkom gärna med kommentar till mig. Med vänlig hälsning, Hans Berkvall

Alexandet Svensson

Bra men ni måste förtydliga brutet hörn i beskrivningen.

Mats Gustafsson Nyköping

Ser bra ut så här långt, skall monteras I April!

Jari

Stommarna var bra skulle velat ha färdig målade.

funkade bra att sätta upp enl snickarna!

Henrik L

Bra passform och utmärkt kvalite på virket. Saknar en konstruktionsritning som komplement till montagebekrivningen. Vore perfekt om man fick med en takstolsplan.

Johan

Fick tyvärr fel längder levererade vilket orsakade massa extra arbete med att kapa själv samt att byggbeskrivningen inte stämde. Själva produkten bedöms som bra - monteringsanvisningen är usel!

Håkan Öbrink

Hej, Detta fungerade rätt okej förutom att det fattades kolli vid leverans till mig och man har snickarfolk på plats och ni ska ha 2-4 veckor på er att skicka en ny order????? Detta e inte servicetänk enligt mig, men annars stämde allt bra :)

Fuskbyggaren

De var förbehandlade men blöder en hel del kåda vilket gör att de måste målas om delvis

Skada på en vindskiva

CZ

Super enkelt att montera! skulle bara ha möjligheten att få det grundmålat också!

ThJo

Byggbeskrivning finns i flera versioner vilket ger ett spretigt intryck. Allt kapat i längder är bra men måste kontrolleras då det skiljer. Bland annat så var en stolpe för kort vilket hade ställt till problem om det ej upptäckts. Det framgår inte i byggbeskrivningen för stomme att monteringsutrymme för fönster/dörr partierna måste kontrolleras och justeras, vilket är viktigt innan man sätter tak mm. Bra material, gott om skruv och övrigt. Mycket överblivet mtrl som man undrar om man missat nåt. Ospecificerat mtrl medföljer som man inte vet riktigt vet syftet med.

Helt ok men beskrivningen kan nog göras lite tydligare (kolla IKEA)

En del bitar/hål i stommar. Men rätt bra överlag
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden