Visar kommentarer 121 - 180 av 260

   41,4 %
   46,1 %
   8,4 %
   2,6 %
   1,5 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Lite krånglig montering. Annars supernöjd.

Lars Bjurling

Beställde kapad stomme och den var för trång för glaspartierna. Det finns ingen justeringmån om stommen inte är exakt på mm rak. Stommen kunde vara ett par cm större. Annars bra byggsats där allt fans med.

B-E Rutström

Vara är bra, arbetsbeskrivningen är svår, detaljerna till fönsterramen måste man gissa sig till. Kritik mot att det inte går att byta ett fönster mot ett större fönster.jag fick köpa ett nytt fönster istället för att byta och betala mellanskillnad och frakt. Det är dålig service. B-E Rutström

Prodktinstruktioner kan förbättras map inbyggnadsförslag

Mats Wallander

Bra produkter men installationsanvisningen kunde vara bättre. Många medföljande delar fanns inte med i anvisningen t.ex. gummilister.

Lars janzon

Lite klurigt blyggbeskrivning

Ett antal felaktigheter i leveransen, produkter som saknades, otydliga arbetsbeskribningar, framför allt då artikelnummer på produkten ej motsvarade artikelnumret i beskrivningen. Kändes slarvigt. Men bra bemötande och snabba leveranser. Dock trist med de långa väntetiderna i telefonkö. Allt går inte att klara av /mail.

Anders Y

I stort helt nöjd med de glaspartier som levererades. Dock mindre defekter på glaset på två dörrar. Fick dessa snabbt utbytta, därefter allt bra. Bra monteringsanvisning underlättade montering.

Bra, förutom att låset är svårt samt att det är lite mycket nycklar. 6 dörrar a 3 nyckla summa 18 nycklar!

Kunde finnas med i beskrivningen vad alla delar heter och inte bara bilder om var de skall sitta

Bra produkter Monteringsanvisning kan bli bättre.

Gedigna produkter, känns stabila.

Generellt väldigt dåliga/svårbegripliga instruktioner som medföljer!

Kjell Olsson

Fungerar bra lite svårt att fatta beskrivningen men det löste sig till slut inga problem

Bra support per telefon, men svarar inte via email eller formuläret. Bra instruktioner om hur man sätter upp, men inte perfekt. Skulle varit bra att ha beskrivet var alla skruvar ska sitta också, som på IKEA.

Lätta att skjuta. Lite känsliga vid monteringen för att skenorna inte är helt 90gradigt uppsatta

Kristian Fransholm

Lättmonterade glaspartier. Mycket sågande i tjock aluminium i karmarnas ovan och underkanter, för att anpassa till mina mått. Olika mått som inte i detalj angivits var i min modell de skulle monteras. Trial and error. Fantastiskt slutresultat.

Gunilla Boström

Bra produkt, saknade en del tillbehör. Efter kontakt med butik - toppenbra service - ordnade det sig på direkten. Proffsigt!!!

Monteringsanvisningen hade sina brister och inte helt lätt att förstå. IKEA´s beskrivningar är klockrena! Dörrarna som kommer färdigmonterade är inte 100%-igt vinkelrätt monterade. Hur justerar man till dörrarna så låsen kan fungera?????

Hasslö Bygg & Kakel

Vissa plast detaljer som lätt lossnar och att det inte finns några tätningar till överkant mellan plåt och regel. Annars hade ni fått en 5a så det är ju bara små justerings gräjer. Jag har fixat till värst eget uterum hus plåtslagaren.

Lars Green

Svårtydd montageinstruktion. Bör förbättras.

Vi har inte hunnit nyttja uterummet ännu eftersom det är vinter, men det verkar vara riktigt bra. Vårt enda problem är vatteninträngningen under skenan när den ligger tvärs över trätrallen. Vi har också fått täta extra ovanför den övre skenan där kändes det som om det saknades något. Annars jättebra, till både utseende och passform.

Roger och Linda Ruud Norrköping

Bemötande-info-service-eftermarknad-råd är trevligt och kunnigt. Materialet har bra kvalitet och är lättarbetat. När sedan skisserna-infon utvecklats ytterligare på en del moment i monteringsanvisningarna, så kommer Skånska Byggvaror att förtjäna 5 stjärnor ! Resultatet blev väldigt bra och trivsamt, för lång framtida glädje !

Per

Det fanns moment i beskrivningen som kan utvecklas så att den händige men ej proffs kan få till det bra. Det har dock framförts redan så det kanske blir bättre i framtiden :-)

Anders Waltersson

Otydliga skisser och monterings anvisningar . Annars mkt väl omhändertagen av duktig säljare. Mvh Anders Waltersson

Jonas

Mycket bra saker men dåliga instruktioner. Se Ikea och Lär :-)

Sara Lindqvist

Bra material, men konstigt att det inte skickas med lister även till överkant av fönster och dörrar. Inte så komplett som det anges id beställning.

PGN

Monteringsanvisningen kunde vara mer utförlig och med tydligare skisser på momenten.

ingrid d andersson

Verkar vara en mycket bra kvalitet. Mycket god service o varorna kommer när man lovat.

Mkt svårt att läsa ritningarna. Allt fanns inte med på ritningar ex. metall lister.

Fint och mycket rejält uterum. Skulle absolut rekommendra detta till andra. Det som skulle kunna förbättras är mer detaljerade beskrivningar. Har haft kontakt med supporten flera ggr och de har varit helt fantastiska med fin service.

Vem fn har uppfunnit låsets placering

Fanns en del skador på matrealet.

Johan Feldt ??

Hade blivit en femma om inte myggnätet varit trasigt.

Finns inte mycket att lägga till, bara att vi är nöjda.

Då jag monterade produkten i ett hörn var det inte självklart hur man skulle mäta in bärande frontbalk (bättre ritning önskvärt)

Bra kvalitet till ett bra pris. Dock så skulle skenorna kunna vara förborrade.

Beskrivningen kan göras bättre

Bra produkter till ett bra pris

Björn

Fungera bra och lätta att montera nästan helt själv.

Annica Thorszelius

Ett par intryckta märken tyvärr inte hål men intryckta Eftersom vi inte monterade det direkt så upptäckte vi det lite sent och vi har inte ens meddelat detta till skånska byggvaror då vi inte orkade vänta på att byta ut dem till nya. Annars väldigt bra och nöjd

Mycket prisvärd!

Per i Nykvarn.

För lång leveranstid, trots lovad tid och under kampanj. I övrigt helt OK.

MF

Var lite svårt att följa byggbeskrivningen. Fick göra om takstolarna eftersom inte avståndet emellan stämde först.

Funkat jättebra att montera partierna.

Patrik Eide

Dåliga otydliga instruktioner. Text och bilder kompletterar inte varandra och för många felalternativ ges till mig som kund.

Christer Serrander

Precis monterat och klart. Allt passade som det skulle.

Produkten var bra men jag tycker ni ska göra en monteringsvideo att skicka med , hade lite problem vid monteringen .

I stort sett perfekt förutom några små detaljer. Lite tröga/tunga skjutfönsterpartier och svårt att låsa dörrarna då låset sitter så nära karmen att det är svårt att komma åt låsvredet.

Åke Melander

Det var en hel del pyssel innan man fick ihop det första partiet. Allt går att vända fel nämligen och trots en bra monteringsanvisning blev det fel några gånger. Andra o tredje gick jättebra då man visste vad man måste vara uppmärksam på.

Kent

Det som behövs förbättras/förtydligas är bruksanvisningen. Hur du sätter ihop, vad du ska användas osv. Tycker info nu är otydlig, bildvisningen i samband med det som ska monteras är oklart osv. Lite mera Ikea kanske tydlighet o förklaring nästan i överkant men ändå bättre. Visserligen när man gjort ett parti o ska på nästa då har man gjort misstagen o det går ju bättre vartefter. Men vill att det redan från första partiet ska kännas rätt.

Matts

Generellt var allt till belåtenhet. Alla delar följde med, allt passade (några mindre justeringar bara) och monteringsbeskrivningarna ok. Dock kan beskrivningarna (stomme, tak, dörrar) uppdateras lite. Detsamma gäller möjligen också monteringsordningen. Tar man det lugnt och tänker igenom arbetet så funkar det dock bra.

Stugbygge i Alingsås

Bra leverans, mycket lättare att bära än vad jag trodde från början. Himla trevlig chaufför. Dock går det ner en stjärna då ett av godsen var lite kantstötta på fönsterramen. Detta upptäcktes dock väldigt sent först vid installation (men då hade dörrarna legat på vänt ett tag och vi orkade inte göra någonting åt det.

Thord

Det måttanpassade Uterummet blev suveränt fint när det väl var på plats. Bra kvalitet och bra instruktioner. Vi är jättenöjda trots lite strul på vägen med lång leveranstid och feltillverkade detaljer som kostade oss merarbete och en veckas försening. Eloge till Skånska Byggvaror för hanteringen av reklamationen. Nu njuter vi varje dag i vårt fina uterum.

Jörgen

Bra produkt, men se över manualerna, olika borrdimensioner och allmänt dålig beskrivning av monteringen.

Lars

Saknar vissa profiler runt fönster, samt trä material för att bygga runt fönster.

Ronny ringsten m&p AB

Paketet är bra dock saknades vindplåtar och anslutningsplåtar till fasaden. Dock drar leveransförseningen ner betyget totalt då det var 4-5 veckor försenat och ingen som helst kompensation . Tycker det är väldigt märkligt . Fick skifta om arbetsplatser mm med strul och förseningar på andra arbetsställen

Mats albrechtsson

Enkel montering, snygga, härligt ljust nytt rum

Bo Nilsson

Rejäl konstruktion men monteringsanvisningen kunde ha varit bättre.

Utmärkt kvalitet för pengarna. Känns stabila. Enda minuset är att monteringsanvisningarna är för allmänt hållna. Inte specifika för de olika modellerna. Samma beskrivning för både dörrar och fönster vilket gör att man får gissa ibland.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden