Visar kommentarer 241 - 260 av 260

   41,4 %
   46,1 %
   8,4 %
   2,6 %
   1,5 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Hackar över när de stängs. Tror de slagit sig på mitten.

Beskrivningen man fick med var inte lätt att förstå. Det var många delar, men till slut så löste det sig

Carl-Eric Sundroos

Höll utlovad kvalitet vid leverans. Förutsätter att de håller ett antal år med samma finish. Märkligt att ni inte frågar om virket ni levererade. Det var av blandad kvalitet. Det kraftigare limträet var någorlunda men klenare dimensionerna var inte av bra kvalitet ytmässigt. Antingen sågade med en ovass klinga eller också med för höghastighet. Vissa delar såg ut som en tvättbräda på ytan och fick slipas ned för att de skall bli snyggt.

Per-Åke Axelsson

Bra men väldigt dålig lås konstruktion,trångt och o stadigt.

Johnny Ljungman

Felvända isolerrutor fanns med i leverans men byttes ut utan problem. Annars bra instruktioner och material.

Per-Åke Ericsson

dörr fönster partierna onödigt krångliga, har byggt med Novoroom tidigare o det var mycket enklare. Annars mycket bra o exakt tillkapad stomme

Svårt att montera tog mycket tid. Problem med betalning via qliro som skickade till inkasso trots att vi kommit överens att delbetala.

Tycker att resultatet är bra men instruktionerna är under all kritik. 1. Märk upp stommen bättre 2. Skriv inte grundbehandlad när man måste måla alltsammans. 3. Blanda inte måtten ena gången cc mått andra gången stolpe till stolpe. 4 varför måttbeställda när man ändå måste såga om och få virke över.

Tom L

Produktet er vel ok og virker bra, når man tenker prisen for dette. Men forsendelsen og leveransen var et kapittel for seg, manglet deler og umulig å nå kundeservice på tlf, trege på Internett også, så fikk ca 2 ukers forsinkelse pga dette. Derfor får dere kun 2 stjerner. da jeg syns servicen var elendig... Produktet er OK.

Bra pris. Extremt dålig kvalitet på låsen till skjutdörrarna, går knappt att komma åt med handen att vrida nyckeln. Lång monteringars pga av otydlig beskrivning. Kräver gersåg med fintandad klinga för att såga aluprofilerna snyggt (lycka till med bågfilen) Oflexibla gällande att få snygga avslut på insidan med foder och utsadling. Fast dörr och skjutparti livar inte med varandra i karm om man följer måttangivelser på monteringsanvisningen. bra pris, ok att montera, svårt att få bra insida och utsida beroende på förutsättningar och krav.

Johan Borensberg

När man beställer en viss storlek förväntar jag mig att det kommer i rätt storlek så man slipper hålla på och kapa men icke. Låsen känns rätt B.

Saknas delar! Kundservicen lovar att delarena skall komma ut. men som sedan dröjer hela 2v.

Uterumsguiden räknar fel vilket ledde till felleverans. Tog 15 veckor innan alla delar var på plats (enligt chat före leverans skulle det ta 4-5v, det mesta kom efter 7v). Felleveransen gjorde även att monteringen försvårades och vi tvingades köpa extraplåtar. Dåliga montageanvisningar med vissa felaktiga/vilseledande uppgifter! Att köpa en "panelsektion" och få en hög flisig panel att kapa till själv är vilseledande begrepp. Över huvud taget många delar att kapa själv trots att vi köpt kapad stomme.Grundmålningen är mkt tunn, nästintill osynlig! Trögrullade dörrar och fönster.

Materialet är av väldigt god kvalitet, limträ etc. Det finns också gott om skruv etc, väl tilltaget och av god kvalitet! Det som drar ner betyget är de helt urkassa instruktionsmanualerna som medföljer. Där finns det mycket att förbättra!!! Mer förklarande texter och bilder inte bara schematisk skiss som man får lägga en massa tid på att lista ut vad den eg visar samt att den inte heller är helt korrekt. I tillägg kan också nämnas er kundservice som kopplar samtal hej vilt mellan avdelningar utan att förstå frågan först och orsakar att kund får stå i telefonkö flera ggr!!

Anders Linder Lidköping

Har ej monterat än. ska byta 4meters partiet mot något mindre. När jag är klar blir fet betyg!

Mathias holmqvist

ring gärna mig så ska jag berätta hur ni hanterar era kunder 0725239070 Med vänlig hälsning, Mathias

Det vore önskvart om uterummet var förberett för montage och att monteringsbeskrivningarna var mer kompletta.

Eg

Fel mått, ingen samarbetsvilja från företaget. Nej detta betackar jag mig för

Niclas

Lägst betyg av möjliga pga fel leverans, när detta påpekas får vi ytterligare fel leverans, nu har jag upptäckt att det saknas mer saker till uterummet, men det har jag inte orkat ta tag i....

Väntar på det. Utlovad leverans v30 flyttad till v35. Det är nu fre v35
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden