Visar kommentarer 121 - 135 av 135

   46,3 %
   36,6 %
   9,7 %
   4,1 %
   3,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Roger P

Lätt att montera dessutom smart lösning för olika takhöjder

Papperslådor men som funkar så länge

Caroline

Dörrarna va fina men ni levererad fel karmar. Va tvungen att köpa helt nya sen fick jag inte ersättning från de som ni skickat fel!

Eva

Skruvarna på låset var snett iskruvade, vilket fungerar, men ser tråkigt och slarvigt ut. Ett hörn på en av karmdelarna var avfasad och även detta såg tråkigt ut trots att det var övermålat.

Vi köpte nya dörrar som visade sig vara snygga. Men måtten på dem stämde inte snyvi var tvugna att ta fram hammaren på gångjärnen

Maria Andrén

Svår att montera - jag fick byta ut två av de tre dörrar jag köpt mot ett annat fabrikat - då gick det bättre. Den dörr jag behållit sitter inte helt perfekt. Vet inte om detta beror på att mina fästen i karmen är anpassade efter ett annat dörrfabrikat.

Dörrarna var transportskadade när vi fick dom så vi tog aldrig emot dom, pga för dålig embalering.

Benke

Helt perfekta dörrar och karmar inget att klaga på

Stod att den var vit men jag kallar det gräddvit. Skickades tillbaka problemfritt!

Anne Bosma

Första dörren var krokig. Dörr nummer 2 mindre krokig dock skadat på ett hörn. Har gett upp. Kommer aldrig att handla från Skånska Byggvaror igen.

RT

Från Skånska Byggvaror får man dåligt emballerade varor och därför alltid hittills också transportskadade varor. Så var mitt uterum år 2002 och så också mina innerdörrar jag köpt nu. För att få dessa utbytta, vilket man får, måste man vara hemma från jobbet och passa deras transportör DHL, som i sin tur kommer med nya tranportskadade innerdörrar precis när det passar dem dagtid. Så kan det fortsätta tills man inte längre vill och kan vara hemma från jobbet för att hantera deras återkommande omleveranser, och returleveranser också för den delen, för tro inte att DHL klarar av att hämta och hämta gods samtidigt. En så självklar sak klarar de inte. Innan jag fick chansen att skriva dessa ord har jag faktiskt tänkt att inte handla mer av dem. Detta endast på grund av allt strul med skadade varor. För varorna är i grund och botten privärda och bra. För mig slutade det med att jag fick en burk bättringfärg så nu har jag målar över skavankerna. Vem är nöjd med att köpa nytt och bättringsmåla?

Peter

De var skeva och väldigt lyhörda.

Dörren såg inte likadan ut i verkligheten som på hemsidan. Efterlyser lite tydligare foton av vissa av era produkter. Nu blev jag tvungen att returnera dörren.

det var fel mått ....ihopblandade karm och dörr mått. Beställningsvara som inte gick att ändra trots att det var fyra veckor till leverans!!!!!!! uselt....... inga mer köp från vår sida.....

Martin

Beskrivningen var bristfällig, "dörr med karm". Stod inget om att den var fräst.. Tyvärr mycket fulare i verkligheten än på bild.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden