Visar kommentarer 61 - 120 av 135

   46,3 %
   36,6 %
   9,7 %
   4,1 %
   3,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Dörrarna är fina och är verkligen nöjd med dem. Däremot tycker jag att emballaget när de sänds är för dåligt. Dörrarna borde packas in bättre.

Fina dörrar. Motsvarade våra förväntningar.

Dörrarna är bra men av sju dörrar har vi fått tre skadade av transporten samt en skadad karm.

Gick inte att montera på befintliga klickfästen (från 1992) utan var tvungen att köpa nya.

Hans Sandberg

Skruvarna för gångjärnsplattorna var för korta / dragna för hårt så dörrarna blev rekiga till dess vi upptäckte felet och kunde sätta i nya skruvar.

Thomas Wängsö

Köpte en toalettdörr. Den levererades som avtalat men den var fuktskadad. Dock fick jag den mycket snabbt och smidigt ersatt av en ny.

Mats Johansson

Inget fel på dörren , dock var den transportskadad och jag har fortfarande inte fått någon ersättningsdörr.

Jes Pedersen

Utmärkt enkel dörr som inger ett gott intryck för pengarna. Lätt att montera. Ger den 4 stjärnor, det utifrån att det är en billig dörr.

Conny Kling

Bra och skapliga priser

TA

mycket dörr för pengarna

Per-Erik

Bra produkt till vettigt pris. Enkelt att montera såväl karmar som dörrar. Nöjd!

Peter Vesterberg

Bra priser men ojämn kvalitet på virke

Enkel dörr, men fullt funktionsduglig. Prisvärd.

Eddie Blomqvist

Inget fel på produkterna snarare på leveransen. Varorna var skadade vilket gjorde att jag fick avboka hantverkare och boka ny tid med dessa. Och som vi alla vet är det Inte lätt att få tag i hantverkare som är lediga.

Hans-Inge Folkesson

Det hade blivit fem stjärnor om emballaget varit bättre. Det var lite märken i hörnen.

John E

Snygga och välgjorda ! Bra transportembalage!

Danne

Lite bättre emballage vore bra. Annars var passform och kvalitekänslan bra.

Elisabeth Cedervall

Fungerar bra och är prisvärd

Eva

Vi behövde 3 dörrar av märket Dooria,men fabriken hade upphört .Vi hade nämligen bytt en dörr i hallen till en vit slät med en ram. Jag blev så glad när jag såg att det fanns en dörr hos Skånska Byggvaror som nästan var identisk med den vi ville ha.

Karolina

En fin enkel dörr, mycket prisvärd. Karmen enkelt att möntera.

Ber´til Ljunggren, Knivsta

Alla dörrar var mycket bra. Tyvärr kan man inte förstå att de flesta innerväggar är 70 cm, inte 90 som man tycks tro på Skånska byggvaror. Sedan då jag var tvungen returnera de felaktiga varorna behövdes 4 försök för personalen i Helsingborg att fatta o göra rätt. Utbilda dessa bättre!

Nils - G Johansson

Det var bra få det hem

Robert

Helt ok dörr till detta pris. Dock kände jag mig lite lurad av bilderna på denna dörr. Jag trodde dörren hade en riktig ram runtom men det visade sig att den sk ramen bara var ett urfräst spår runtom. Jag behöll dörrarna då jag inte orkade med att skicka tillbaka dessa och och de i övrigt var helt ok. Dock kommer jag nog att köpa nya dörrar igen så småningom då dessa inte har samma utseende som övriga dörrar i huset.

Prisvärd

helt okej innerdörr.

Sigurdur Tomasson

Det var lite svårt att se exakt hur den såg ut på nätet, så den blev en liten överraskning, och matchade inte riktigt de andra dörrarna, men det blev ganska bra ändå.

Anders Ingvarsson

Liten flis urslagen i underkant på två av dörrarna. :( Lackade i det själv då jag inte hade tid /ville returnera dessa. MVH Anders

emballaget bristfälligt

Bra kvalité till rimligt pris. Leveranssäkerhet.

För lång leveranstid.

Tommy D.

fina dörrar för detta pris, lättmonterade, håller formen ännu.

bosse Theoren, Mariestad

Produkten bra, best ok, lev friktionsfritt

Jag har betalat dörren två gånger. Vore tacksam för ett samtal där vi kan diskutera hur vi löser det. (Betalade direkt från websidan samt även en gång till när kvittot kom.)

Birgitta Lundgren

Dörren är bra. Servicen var jättebra. En sak överraskade mig och det var att jag trodde jag hade standardmått på min dörr. Bredden checkade vi av, men jag hade uppskattat om ni hade nämnt höjden. Det fanns säkert att läsa, men jag utgick från att dörrhöjd är dörrhöjd! Jag fick ett mindre lustigt mellanrum på en dm!

Michael andersson

Kanonfina dörrar

Jätte bra dörr för den pengen ??

Petterssons Bygg & Trädgårdsentrepenad AB

Vi har handlat kontinuerligt hos er och alltid är det bra kvalité på era varor.

Fungerar enligt önskemål

Inget är väl så bra utan att det kan bli bättre

Bra dörr till bra pris ..

Vid detta köpet var det en för mej passande leveranstid. Efter ett par dagar gjorde jag en ändring av dimmention samtidigt förlängdes leveranstiden med 1 månad vilket störde mej.

Två av tre dörrar har slagit sig

Stefan Avenfors

Hej! min bedömning får bli ett medelvärde då jag ej packat upp produkten ännu!

Raymond Nygren

För priset en utmärkt dörr, men lite för enkelt material.

Dörren är lite skev i mitten ,svårt att stänga

LG

Dörrarna ser något "plastiga" ut

Joel wide

Känns lite veka, i förhållande till pris - en av mina fick sig en törn på väg in från lastbilen och trycktes då ihop (hörn skadat) . De är annars snygga och prydliga.

Tyvärr så var den vita färgen inte så vit som man skulle önska, så för att den ska få den nyans vi önskar måste vi måla om den, vilket vi inte hade räknat med.

Fin dörr men kunde väl önskat att färgen var lite mer slag på kanter osv. Monteringen var inga problem så jag rek den till andra.

Pär Olsson

En billig dörr som fungerar väl i vårt fritidshus! Däremot så är jag högst tveksam till om leveranstiden på ca 10 veckor är rimlig!

En dörr 8x21 är skev: nedre yttre hörn tar i karmen så att dörren måste dras in ett par mm för att gå i lås. Låsmontering: torx-skruvarna sticker upp ur försänkningen på fyra dörrar 9x21. Emotser förslag på åtgärd

Thomas Eriksson Gällivare

Leveranstid stämde ej . kom två veckor senare än lovad tid på hemsidan.

Man får det man betalar för. Den är inte bättre än så. LC

Linda

Ingen lyxdörr men en bra och prisvärd dörr

Mats

Varken sämre eller bättre än andra lågprisdörrar. Känns som kartong, inte trä.

MG

Kom inte på utsatt tid, gick inte att ändra beställning, ni plockade bort dörrkarm. Bedöm själva, vad tycker ni om detta?

Peter Gustafsson

Gillar inte att ni kallar det fraktfritt o sedan tar motsvarande summa för att packa varorna. Känns som ni lurar kunderna

Väldigt känsliga och skrapas lätt sönder. Passade inte i de gamla gångjärnen trots att det var likvärdig konstruktion. Man bör nog byta dörrposter samtidigt så allt passar. Jag har bara fått upp 1 dörr av 8 och den går inte att stänga. Suck!

Helena Wikström

Otroligt dålig kvalitet, går jätte lätt sönder. Mycket vassa kanter som man skär sig på. Ingen isolering bara papp i mitten, rent ut sagt skit.

Det var ett jack i dörrkarmen. Tråkigt.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden