Produkttyp

Material yta

Beställ fönster med hög kvalitet till bra priser enkelt och bekvämt på Skånska Byggvaror. Vi har ett brett sortiment av modeller som lever upp till de höga kraven.

Brett utbud av fönster

När det gäller fönster är kraven höga. Fönstren ska hålla hög kvalitet både när det gäller material och detaljer, dessutom ska de vara välisolerade. Här på Skånska Byggvaror hittar du modeller som definitivt lever upp till dina höga krav. Kanske behöver du fönster i hörn? Sortimentet rymmer fönster i olika former. Oavsett hur dina behov ser ut har vi alltid en lösning för dig. Vi har till exempel fönster med allmogeprofilering som ger en vacker gammaldags känsla till huset.

Energibesparande fönster är en viktig investering

I vårt breda utbud av fönster finns modeller med en enkel och smidig upphängning. Vi har bland annat vridfönster, fasta fönster, takfönster och sideswingfönster i mängder av utföranden. Du kan välja mellan material som aluminium, trä och PVC. Små fönsterdetaljer kan göra stor skillnad för ditt hus, ta en titt i vårt breda utbudet och välj fönstren som fyller just dina behov.

Hög kvalitet på fönster från Skånska Byggvaror

Vi på Skånska Byggvaror erbjuder alltid fri frakt av dina nya varor. Du har hela 30 dagars ångerrätt på din beställning så gör din beställning redan idag för att ta nästa steg mot energibesparande fönster med hög säkerhet. Läs mindre

Lekfullhet som ser bra ut!

Nyhet!
Du kan skapa ett mer unikt hem genom att våga leka lite med formerna på dina fönster. Släpp in ljuset på ett nytt sätt!

Välj mellan flera olika modeller och sätt en personlig prägel på ditt hus. Alla modeller ingår i vår Energiserie där du kan välja mellan trä eller aluminiumbeklätt fönster. Oavsett vilket alternativ du väljer får du alltid ett högkvalitativt fönster med 3-glas och lågt U-värde.

FÖNSTER OPTIMA

Lagerförda fönster med snabb leverans!

Genomtänkta och prisvärda lagerfönster för dig som behöver ett eller några fönster för snabb leverans. Vitmålade 2-glas vridfönster och fasta fönster i impregnerat furu med u-värde 1,2. Finns i de vanligaste storlekarna.

nyhet

Traditionsfönster aluminium

Efterlängtad fönsternyhet!

Vitmålade, traditionella fönster med vacker allmogeprofi lering. Finns som sidohängda, överkantshängda och fasta fönster samt fönsterdörrar i olika utföranden.

NYHET 2016 - Aluminiumbeklädda traditionsfönster för minimalt underhåll!

Energi Aluminium

Våra aluminiumbeklädda fönster är så gott som underhållsfria, med aluminiumbeklädd utsida och insida av vitlackat trä. Dubbla barnsäkringar varav ett låsbart.

U-värdet är 1,1. Som tillval kan du även välja fönster med ett lägre och förbättrat u-värde - 0,95.

Energi Trä

Kvalitetsfönster med vaccumimpregnerat vitmålat furuvirke. Dubbla barnsäkringar varav ett låsbart.

Isolervärdet (u-värdet) är 1,1.
Som tillval kan du även välja fönster med ett lägre och förbättrat u-värde - 0,90.

Energi Premium

Vårt extrautrustade aluminiumfönster med riktigt lågt u-värde (0,95).
Du får ett fönster som förutom förträfflig isolerförmåga även erbjuder solskyddsglas och s.k. självrengörande glas – ett yttre glas med självrengörande egenskaper.

Spröjs och persienn finns som tillval.

PVC fönster

PVC fönster har länge varit populära i andra länder och nu börjar allt fler svenska villaägarna bli intresserade av fönstertypen.

Anledningen är såklart det tåliga materialet, långa livslängden och underhållsfria alternativet.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden