Visar kommentarer 181 - 190 av 190

   47,8 %
   41,7 %
   8,6 %
   0,9 %
   0,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Göran Bladh

Hej ! Har ännu inte satt upp gardinerna, blir antagligen klar i kommande helg. Med vänlig hälsning Göran Bladh

Hög kvalitet på produkten, men något bristfällig manual om hur man gör vid förkortning av profiler.

Den första jag fick hade felaktiga fästkrampor, det gick ej att montera skenan i fästena. Efter utbyte så funkade det och det var inga problem att få delen utbytt.

Jari

Krångliga känns väldigt billiga

tog lång tid att montera

levererades med fäst vinklar som ej var desamma som vid tidigare leverans och ej heller som förevisningsexemplar i er butik i Falun. Efter kontakt levererades nya vinklar som då var en 3:e variant. Jag tog då vinklarna med mej och åkte till Falun där man direkt förstod problemet och skruvade ner dom vinklar som jag skulle ha. Plus till personalen i Falun. Minus (stort) för leveransen som blev komplett efter ca 3 veckor.

Burre

När man drar ut dom så de ska bli som en vägg går de så trögt att man tror att dom ska gå av. Men dom var ok att montera och ser bra ut. Nu väntar jag på att få en ny skena hemskickad och hoppas på att den går lättare.

Urban

Alldeles för lång leveranstid. Har fortfarande inte fått något

Andreas

Har ej monterat

Håkan J / Gävle

Den 22/7 beställde jag dessa Lamellgardiner, de är inte på plats ännu så jag har lite svårt att bedöma huruvida bra dessa är. Vid första leverans var 2 skenor klämda i transporten, fick nya med LÅNG leveranstid, även den första leveransen var lång. Vid leverans nr 2 av ersättningsskenor så var de även de klämda, men en kunde användas, ytterligare lång tid innan nästa sken kom, så nu i början av Oktober fick jag upp sista skenan, och då upptäcker jag att det fattas infästningar för lamellerna, har inte haft koll på det tidigare då det inte har monteras och man räknar inte med att det fattas, så nu har jag fått bekräftas att de ska skickas men med ytterligare fördröjning. Min bedömning är snarare på handhavande och transporten än själva varan, då det inte kom upp under sommaren då de skulle stänga solen ute.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden