Visar kommentarer 61 - 95 av 95

   48,2 %
   42,5 %
   4,8 %
   2,6 %
   1,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Johan

Bra snyggt tak. Det kunde få vara en bättre instruktion till det. Om man har takfoten strax över sitt nya uterums tak så skall man förvänta sig ett mindre helvete vid montering av skenan som ligger mot huset. Men nu är det monterat och det ser snyggt o stabilt ut.

Kan ni sätta en film på youtube med byggbeskrivnig istället än bruksanvisning

Upptäckte för sent en fördjupning längs med en av kanalerna på 75% av skivans längs, tänkte reklamera men var tvingad att göra taket klart. Nu har det ingen betydelse eftersom ingen kommer att se detta, sitter bara i mitt huvud. //PA i Umeå

Kvaliteten är mycket bra. Det man ska tänka på är att om man har anslutning mot fasad i bakkant, bör man sätta på aluminiumprofilen innan takskivan skjuts upp på plats. Det angivna måttet är inte tillräckligt för att du ska kunna montera den efteråt - ändra i bygganvisningen, tack. Det medförde ganska mycket merarbete och därav bara fyra stjärnor. Prisvärt- är du bara förberedd - som jag - på att inget är förborrat eller kapat till exakta mått, så är det ett bra köp.

Stefan Claesson

Kanalplasten i sig har jag inga anmärkningar på, men den totala konstruktionen kan förbättras. Tänker specifikt på att det inte borde komma in snö "bakvägen", dvs mellan huskroppen och den del av uterumstaket som ligger närmast denna.

Peter Ohlsson

Kanalplasten i sig var det inget fel på, men instruktionen var under all kritik, och i vissa stycken helt felaktig. En skiva var skadad i transporten, men efter kontakt med kundtjänst kom en ny skiva utan problem. En eloge till kundtjänst för snabbt och proffsigt hanterande.

Figeholm

Snabb leverans

Jocke

Bra passform på stomme, men monterings anvisning kunde varit bättre! Mycket borrande, sågande, målande och tätlist montering som är tidskrävande och inte är färdigt vid leverans som man lätt missar vid planering av bygget!

Anna Blommé

Bra plast men lite otydlig byggnadsbeskrivning. Vore suveränt med en film på er hemsida som många andra företag har??

Matrialet är vi nöjda med men beskrivningen var det lite sämre med !

Inte hunnit se verkan av den än...

En ganska enkel notering dock kunde monteringsanvisningen vara bättre, det finns ett par missar i den.

Jörgen Gustafsson

Bra produkt och leverans

Fredrik Schelin

Något krånglig montering med lösa gummilister och ej förborrade hål. priset är väldigt bra vilket väger upp bedömningen samt snabb leverans

Emil

Bristfällig monteringsanvisning annars kanon.

Varan verkar vara gedigen. Lite krånglig att montera själv.

Björn Svan

Kanalplasten från Willab Garden har lite större hållfasthet varför er kanalplast inte får högsta betyg vid en jämförelse

Emma

Inget fel på kanalplasten i sig, motsvarade förväntningarna. Dock kan jag klaga oerhört på transporten av taket. Fick först besked dagen innan varorna kommer, måste vara tillgänglig mellan 7-16 dagen efter?! Inget mail ang transport innan detta varken från skånska byggvaror eller transportföretagen, trots beställning många veckor innan. Oerhört dålig framförhållning anser jag, ringer transportföretaget som ska komma med taket. Killen som svarar är otroligt otrevlig, säger i princip att det är upp till mig om jag vill ha varorna samt att passar det inte får det vara. Vi bokar iaf in att han ska ringa mig dagen efter kl. 06.00. Vaknar tidigt och väntar på samtal men inget kommer. Ringer upp och han är ännu otrevligare och säger även att vi inte bokat in att han ska ringa?! Tycker verkligen att ni ska se över era transportföretag så att dom faktiskt har lite kundservice!

Tyvärr inte exakt kapade längder på kanalplasten vilket borde gå att lösa enkelt till färdig kapade stommar.

Johan Bromander

Nöjd med själva produkten, men mindre nöjd med att jag fick betala för en skiva som jag inte fick användning för. Uterummet monterades intill grannens förråd och därmed blev det inget utfall mot den sidan. I uterumsguiden hade jag valt att just inte ha någon vägg då det redan finns en befintlig. Men det uterumsguiden hänsyn till och därmed blev det en skiva över. Vilket känns surt.

Roland

För att avgöra hur bra varan är måste det löpa en tid i väder och vind.

Håkan Karlsson

Funkade ganska ok, dock slog sig plasten rejält när man kapade en smal bit.

Jimmy

Visst är kanalplasten bra men väldigt luddiga instruktioner. Har man tak emot befintligt hus så måste man sätta en alu profil innan man skjuter in taket mot väggen. En skrev även om detta tidigare och tack vare han så kunde jag planera för detta innan. Står inget i beskrivningen om detta. SKÅNSKA BYGGVAROR se för F*N till att göra bättre beskrivningar. Blir ju mindre jobb för er i slutändan än att det hör av sig en massa folk med frågor som ni ändå inte vet svaret på.

Christina Frick

Kan inte utvärderas fullt ut då vi har höst och vintern är påväg. Kan inte yttra mig hur/vad vi tycker till våren/sommaren.

Carola Larsson

Det som drog ned betyget är att det nästan är omöjligt att få fast barkre och fråmre metalllist. Passar dåligt-är för trångt. Beskrivningen är inte pedagogisk. Produkten är i övrigt bra

R J

Varan var OK. Svårt att få en leveransdag bekräftad efter att leveransen var på väg. Jag hade 20 mil att åka för att ta emot leveransen.

Fredrik

Lite omständigt att montera, många olika moment som måste göras, hade vart tacksamt om det hade varit förborrade hål i skenorna eller att det hade varit klick fästen som man slagit ihop

Fick reklamera delar av sändningen pga bananformade delar tyvärr

Martina Johansson

Fabrikationsfel på många och transportskador. Fick 3 leveranser innan jag var nöjd. Dålig besiktning av varor och ej bra förpackade inför transport.

Dålig info eller vilse ledande info från beskrivningen som medföljde Samt att man först fel varor sen att efter tre veckor blir mar info att varorna er fel en det man har beställd Där efter måste man vänta ytligare tre veckor på att det skall komma rätt varor

Jonas

Jag skulle gärna tilldelat taket ett högre betyg men efter diverse problem så som skadat tak vid leverans, ej tillräckligt medskickade tillbehör och nu smuts i kanalerna som inte går bort trots att jag har förvarat taket enligt anvisningarna så tyvärr kan jag inte ge ett bättre betyg.

Pelle T

Lär av IKEA hur man pedagogiskt får en brädhög att bli en produkt.

Thomad

Hela beställningen har varit katastrof kommer aldrig köpa något hos er mer Hälsningar Thomas och Monicam

Johan Sohlberg

Flera partier var transportskadade. För detta fick jag 550 kr i kompensation. Uselt.

Peter Axell

Fel mått angivna i ritningen , er support ville inte ens titta på ritningen då jag ringde er pga att ingen annan hade klagat. Först när jag blev arg skulle hon titta och återkomma,vilket hon gjorde och konstaterade att jag hade rätt. Nu blev inte mitt tak som tänkt mig pga er!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden