Visar kommentarer 181 - 240 av 313

   50,7 %
   36,4 %
   8,9 %
   2,0 %
   2,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Lars

Vid beställning valde vi 32 mm istället för tunnare kanalplast som först var tänkt. Därmed behövdes endast 3 skivor köpas. Beställning och leverans innehöll emellertid 4 skivor och en står fortfarande obruten. Kan ni återköpa denna? (Även en extra takstolsregel kom med på beställningen, men den har vi använt till annat.) I övrigt mycket nöjda! /Lars

Thomas Lind

Bra produkt men monteringsanvisningen hade kunnat vara avsevärt tydligare. Rekommenderar ett studiebesök på IKEA.

Ubbe

Bra grejor. Urusel leverans

Anders

Mycket bra kvalité men hade önskat ett snyggt avslut på skarvprofilen. Där av 4 stjärnor.

Sigge Wallin

Taket monterades för någon månad sedan av hantverkare och deras kommentar var att det hade varit bra om den levererade plasten varit färdigsågad till takstolarna. Men nu sitter den på sin plats och har fungerat så långt. Isoleringsgrad har vi ännu inte testat eftersom uppvärmning inte kunnat ske ännu.

Christer Serrander

Precis monterat och klart. Allt passade som det skulle och leveransen var komplett. Har inga erfarenheter.

Full pott om det hade varit tätningslister som man skjuter in I stället för klister.

b.ek

bra gräjor

Jan Strömstedt

Stadigt och Lätt att såga i,man kan krypa på det....mycket bra.

Hanna Söderman

Svårt att montera trots att vi anlitade erfarna hantverkare. Trodde/hoppades det skulle isolera än bättre framåt höstkröken...

Krille

Hej, helheten är mycket bra. Dock så var kvaliten på delar av virket inte så bra. Limträt hade dålig kvalitet på väldigt många ställen. Ser inte snyggt ut om man inte snyggar till det med fog och färg. Den tekniska lösningen inte alltid helt genomtänkt. Fult med gummilister i svart färg. Borde vara vita lister till vita dörrar/fönster. Kan även nämna att jag blev felinformerad i butiken (Tagene, Göteborg) beträffande vissa mått vilket gjorde att jag fick såga och ändra måtten på konstruktionen trots att jag köpt färdig kapat. Har dock blivit lovad kompensation för detta. Ojämn kunskapsnivå på säljarna i butiken. I stort sett nöjd.

Produkten i sig är bra men monteringanvisning bör bli lättare. Jag och snickaren fick hjäpa hjälpa varandra för art förstå.

Christer Melvinsson

Leverans försenad en månad. Mkt bra bemötande gällande retur.

Mikael A

Bra kvalitet på materialet.. Dock är instruktionerna\ritningen svårtolkad. Mera och tydligare bilder av skarvning mm hade varit önskvärt.

En 5:a om de profiler som följde med just mitt tak hade stämt överens med bilder i instruktionerna. Är man grön vad gäller kanalplast kan man inte vara nog så tydlig.

Robert Rönnberg

Utrymmet för att låsa med nyckeln är konstruktionsmässigt fel, alldeles för lite utrymme för fingrarna. I övrigt så fungerade allting klanderfritt, har man ingen tidigare byggvana så kan det säkert uppstå en del frågetecken då byggbeskrivningen är något knapphändig.

RK

Lätt att sätta upp men jag saknade måttet på hur mycket bygger plasten och metallskenorna tillsammans.

Thomas

Mycket bra men för kort tid för att göra en slutlig bedömning

Monica Johansson

Produkten är jättebra, men ni verkar förutsätta att alla bygger altantak utan nock, trots att ni säljer nock...?? När man beställer ett tak som ska vara med nock, som jag gjorde, måste jag själv komma ihåg att meddela er att det behövs 4 st skenor för ytterkant (inne vid väggen och längst ut på var sida om nocken) Era skenor är inte heller i bra längder, jag fick en lång och en kort, vilket innebär att jag på ena sidan måste skarva skenan i nederkant. Detta hände när min son för 4 år sedan byggde altan, så av den anledningen visste vi att jag skulle fråga om detta med antalet skenor som medföljer. Kanske borde ni ha alternativ att beställa tak som har nock och då alla skenor medföljer. Tyvärr kan man inte beställa skenor separat, då det inte finns några artikelnummer i ert sortiment för dessa. Stor bättringspotential alltså, utan stort arbete för er.

Tommy karlsson

Jag har inte monterat det än men det ser robust ut.

Mycket bra passform på den färdigkapade stommen. Mindre bra var dock beskrivningen en del fick man gissa själv och en del mått stämde inte i beskrivningen.

Roger Svensson

Det hade fått 5 plus om det inte var för allt strul med leveransen. ( DHL.)

Rolnys

Skulle blivit en 5:à om bruksanvisningen varit mer lätt att tyda och stämde med verkligheten. Materialet var toppkvalitet

Per

Smidigt att lägga, lätt att såga i. Skulle fått fem stjärnor om det inte varit Lite småpilligt att få ihop uppe och nere, men det funkar efter en del funderande. Väl värt pengarna.

Göran Karlsson Skogstorp

En takskiva fattades och Vi fick vänta 3 veckor innan den kom trots att vi påpekade att det var bråttom pch hantverkare fanns på plats. Felet berodde på er så då kan man förvänts sig snabbare hantering.

th

Bra produkter då man vill bygga efter egna idéer!

Rejäl stomme och bra kvalite,enda som kan bli bättre är beskrivningen.

Stefan Olsson

Verkar vara ett bra tak. Jag önskar dock att det funnits fler storlekar att välja bland. Det blev lite onyttigt mycket kap.

Kjell Hammarström

Har inget att klaga på, lättmonterad, tydliga instruktioner!

Funkade precis som det borde. Lite skräp på ett ställe, ett par kvadratcentimetrar, men det lät vi vara, det syns knappt..

Äntligen kanalplasttak på min altan.

Skulle gett fem stjärnor om det inte varit några få saker som inte var toppen. En av profilerna var kortare än övriga, vilket inte förutsågs vid kapning. Alla längder kapades lika i tron att de var lika långa, och kontrollmättes ej, varför en blev för kort. Det andra är beskrivningen som är lite väl enkel. Särskilt vad avser ändprofilens inpassning i förhållande till de längsgående profilerna, samt ytterprofilernas ände där det inte blir någon tätning om den inte kapas kortare. En mer detaljerad beskrivning vore önskvärd. Detta skulle förhindra felsågningar. I övrigt mycket bra, med kompett paket.

Markus Andersson Växjö

Snabb leverans, och fin finish på delar och material. Enkelt att montera med hjälp av medföljande instruktionsblad, men en viss "händighet" krävs nog trots allt pga att vissa små monterings-detaljer inte finns med i manualen. Kan även säga att tejp och silikon som krävs för montaget och som följer leveransen är väldigt generöst tilltaget i mängd (jag använde bara knappt hälften) I det stora hela så är jag i alla fall helnöjd.

Peter

Bra kvalitet men beskrivningen kunde varit bättre. Lite klurigt innan man kom på hur man skulle göra.

Det svåraste var skenan mot väggen, annars allt ok

Benny Franzén / Skokloster

Allting levererades komplett . Utmärk hjälp vid köpet, med att räkna ut måtten på skivorna då reglarna inte var på exakt mått (CC måttet). Litet minus för installationsbeskrivningen som kan vara svårtydd för den som inte har vana att bygga själv. (en video på nätet skulle underlätta där tror jag) I övrigt, helt toppen. Stort tack.

Lars Skog

För tidigt att uttala, då monteringen är gjord idag 18/9, dock god erfarenhet från tidigare montering av tak.

Michael

Bra placering vid leverans då vi inte var hemma. Inget saknades vid lev.

Fst

Något osmidig montering med stålprofil dikt an mot hus i bakkant.

jag tycker att materialet fungerade väldigt bra att montera ,det enda som är lite svårt är att få i kanalplasten i den bakre listen.

Åke Bäck Sävsjö

Kanalplasten bra men transporten dålig .Tack skånska för bra skött reklamation.Allt blev jättebra .MVH Åke Bäck

Mikael Swalén

Fin produkt, bra kvalitet, lite jobbigt att behöva borra för alla hål men annars lätt monterad, lite svårt att få i den översta skenan som taket skall skjutas in i men med en vanlig spackel så får man in den lätt.

Larsson

Skapligt enkla att kapa/längdanpassa och att sedan montera. Håller dock med tidigare kommentarer om att montageinstruktionen skulle kunna uppdateras med tydligare och fler bilder, gärna foton.

+ Lättmonterad - Lite för mycket att göra på dom innan montering

Hålen på skenorna kunde ha varit förborrade, annars en utmärkt produkt

Richard Fridh

Det mesta var perfekt, men det som drar ner betyget med en stjärna är att vi inte fick med en ritning utan vi behövde ringa er för att få ritningen och kunde fortsätta med monteringen.

Anders K

Takskivorna verkar bra o var enkla att få på plats. Kapningen av de medföljande listorna kräver dock lite eftertanke. Beskrivningen är inte helt glasklar. Bl.a. Den bakre listen var ganska svår att få på plats med det minimala utrymmet bakom. Verkar i stort vara en bra sats med alla delar väl tilltagna.

Mats

Bra kvalité och lätt att lägga. Hoppas att det håller vad den lovar fram i tiden.

Mycket bra, lite pyssel att montera men allt stämde. Över förväntan!

Stefan

Bra kvalité på produkt och tillbehör. Dock borde bruksanvisningen göras om med mer riktiga bilder. Riktigt nöjda!

Yvonne Blom

Lever upp till vad vi förväntade oss av taket.

relativt lätt att montera och släpper in förvånansvärt mycket ljus.

Bra och lätt att arbeta med.

Bra och stadigt kanalplasttak

Göran Brodd

Finns i för lite olika längder och bredder. det blir för mycket spill.

Har gett mig den extra isolering altantaket behövde.

Tommy Gustafsson

Bra skivor men svårt att få bort täckplasten på undersidan. Det tog mig 7 timmar att med hjälp av varmluftpistol få bort plasten från 4 st 4m skivor. De hade visserligen förvarats ute men stående under presenning, i skugga.

Marcus Wårdmark

Det var smidigt att montera taket o alla delar var med. Bra beskrivning. Om några år vet jag mer då skulle det vara bra att ni gör en uppföljning för att utveckla produkten. Nu är allt så nytt och det är bara monteringen man kan reflektera på. Är väl fundersam på om gummipackningarna kommer hålla över tid men det får vi se

Lätt att arbeta med Skyddsplast som visar vilken sida som skall vara utsida

Darkman

Mycket bra vad gäller montering och kvalité En liten detalj som kan nämnas är att ändlisten bygger lite mer än plasten, så man kan inte kapa täcklockena lika långa som Plasten( som jag gjorde) . Tyckte inte det framkom av beskrivningen . Annars kanon

jonny

bra instruktioner o konstruktion lätt att montera
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden