Visar kommentarer 721 - 780 av 846

   43,7 %
   42,1 %
   9,0 %
   3,1 %
   2,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Håkan

Tror ni får en del klagomål på instruktionerna. De kan vara tydligare.

Carina Nilsson

Svårt att montera, instruktionen svårtolkade o nu efter drygt 1 månad mycket justering o problem med låsen.

Instruktions böckerna var svårbegripliga, önskat att materialet var färdigt sågat efter måtten man beställt.

Emma Gustavsson

Köpte uterumsdörrar av er. Dörrarna verkar vara bra men låsen undrar jag hur ni har tänkt er att man ska kunna låsa. De sitter helt fel. Det går bara att låsa,utifrån vilket är mycket dåligt! Jag måste alltså gå ut runt huset, ta mig upp på altanen för att låsa!!!

Hans-Christian Lennartsson Jessen

Skruven var dåliga ej raka bitsen hoppade ur och skruvskallen blev runddragen . Var tvungen att köpa skruv själv.

Hans Lindgren

Bra materiel men lite tilltaget Dålig monteringsanvisning

Har inte monterat ihop det ännu!

Jan-Erik Bothen

-Monteringsbeskrivningen för stommen dålig. Saknar mått på konfektionering av alu-profiler samt beräkningsexempel för yttre takskivor för ej standardstommar . -En alu-profil levererad med felaktigt mått -Överleverans (1st) av takbalk och 6st alu-profiler.

Ritningarna kunde vara mer tydliga så hade det varit lättare att göra rätt med en gång-

Dålig manual som lika väl kunde slängas direkt. Väldigt svårt att förstå måttsättning. För mycket material så jag spenderade en dag men att lista ut att Skånska skicka med för mycket material vilket inte var possitivt då vi då gjorde åt onödigt mycket färg och det kosta oss massor med tid innan vi insåg att det mesta inte skulle användas över huvudtaget.

Per Lundell

Felleverans på grund av fel ordermottagning och detta medförde extra väntetid för leverans till och från vår bostad. I övrigt är vi nöjda med eran kundhantering.

Produkten hade säkert fungerat jättebra om ni hade skickat rätt grejor. Att stå och kapa själv och mudulera för att ni skickar fel är inte bra. Se över era rutiner samt se till att det går att prata med eran support och inte bara skicka mail. Den ena handen verkar inte veta vad den andra gör hos er.

Fredrik

Uterummet kvalitet är bra, dock kunde monteringsanvisningar vara tydligare. Varför inte spela in video på montering och lägg upp på youtube. Saknade två delpaket i leveransen vilket fördröjde hela byggprocessen med 4 veckor.

Martin Engberg

Ritningen var kass , man fick lura ut mycket själv. Gavelspetsfönstren av olika leverantörer och ser inte likadana ut

3 för att instruktionerna till uterummet var svåra att tyda. Annars hade de blivit 5 för själva materialet är bra.

Manualen lite för dålig, skulle må bra av mått och tydliggöra vissa bilder

Uterummet blev bra, men beskrivningarna var ofta tvetydiga och svåra att förstå. Vi hade fönster istf dörrar på två sidor och tyckte det var konstigt att det inte följde med något material alls till det som behövde byggas under fönstret. Det borde åtminstone ha ingått virke till stommen oavsett vilket val man gjorde på panel.

Lars-Ejert Steifeldt

Produkten är ganska bra, men när det saknas 8 skruvar ska man inte behöva vänta 5 veckor på dessa. Det är det sämsta med Skånska Byggvaror.

Bra produkt,men mycket dålig emballering.

Michael Wikström MWinnredning & bygg

Om ni kunde hitta på en bättre lösning för låsningen skulle det vara bra. Blir väldigt trångt i vissa lägen.

Per Hedberg

Inget fel på grejorna men manualen är väldigt rörig.

Claes Clegg

Tycker att uterummet är helt OK . Men era monteringsanvisningar är riktigt dåliga . Vivar 3 man och vi förstod ingenting . Ibland blir man rent sagt lurad. Er vinklebit under takfoten . Hur tänkte ni där angående ev isolering? Sidosektion låg ? För att få glasssektionen att passa då behöver man läggs på en 120 mm planka ! Var fanns denna info? Personalen som jobbar på Skånska Byggvaror i Örebro . Ja vad säger man , om man ger kritik. Ja då skall man lägga en lapp i en brevlåda

Roger Sundholm

Svårt att ge ett helhetsbedömning då jag inte sett hur de fungerar höst/vår ännu. Monteringen var bra och smidig. Företaget bra att handla från. Men mer än en trea kan jag inte ge få jag inte vet hur de isolerar under höst och vår ännu.

Tveksamheter i monteringsanvisningen om det va viktigt med rätt sida ut på fönster eller inte. Vore bra med klara besked för s30 Tipsa gärna om hur fint det går att kapa till alu-profilerna i en kap/gersåg för trä om det är hårdmetallklinga i den.

Björn Bergström

På grund av angränsande annan byggverksamhet har jag inte kunnat montera produkten än. Därför ger jag en trea; m.a.o. för tidigt att bedöma ännu, men ser bra ut!

Thomas"Totte"Karlsson

Bra produkt till ett vettigt pris, USEL MONTAGEANVISNING ,har fått riva partiet 3 ggr innan det blev rätt

Det enda som göra att det blir 3 stjärnor är att instruktionerna var lite otydliga, så att det blev fel och det blev extra arbete.

Bruksanvisningen är alldeles för oklar och otydlig.

Ingemar Kjell

Hej Jag ger bara 3 stjärnor för att instruktionen för att sätta ihop skjut-dörrarna var usel. Som tur var fick jag hjälp av er personal i Tagene, Gbg ( bor själv i Alingsås t.o.r 9 mil ) Förslag: Numrera detaljerna. Skriv mer text. Slopa vissa bilder ger fel intryck.

Stefan Carlsson, Helsingborg

Urusel monteringsanvisning. Borde förtydligas med mer text och tydligare bilder. Vore bra med instruktionsfilm t.ex. på YouTube. Bra bemötande från personal i butik och kundtjänst. Svårjusterade lås och väl enkla i konstruktion. Ojämnheter i glaset, inte riktigt plant.

jan erik olofsson

Monteringsanvisningarna kan förbättras.

Kirsten Lunde

Jag köpte ett färdigkapat uterum. Det återstod för mycket sågande och borrande för att det skulle vara färdigkapat. Jag tycker inte ytterpanelen jag fick var av tillräckligt hög kvalitet - mycket var vind kävt och ojämnt hyvlat. Dimensionerna på takstolar etc var väl tilltagna och det blev klumpigt på ett så lite rum. Samma med takrännorna som var för stor dimension. Resultatet var: mer arbetstid än förväntat (även om jag hade en snickare till att bygga) och en klumpigare byggnad än nödvändigt. Det känns tilltagit för säkerhets skull (eller att ni använder samma dimensioner för alla varianter ?) utan tanke på design/utseende. Nästa gång ritar jag eget och dimensionerar efter tabell. Då kan jag också förenkla sammanfogandet - jag tyckte det var onödigt krångligt,

Produkterna helt Ok men fick beställa en ny skena till fönsterpartier och den var löjligt dyr

JM

Låsen till dörren och fönster är alldeles för trånga. tak längden kunde finnas längre. måtten är för dåliga

urban matti

Otäta nedtill, annars bra

Stefan Broman

Problem med att just varianten jag köpte inte stämde med tillverkarens listor, saknades takdelar samt övriga tillbehör. Aluprofiler till takskivor kunde varit färdigborrade, skapade onödigt mycket atbete. Även grundmålningen av trästommen var undermåligt gjor (tveksamt att den ver gjord över huvudtaget. Märkning till dörrar saknades vid leverans, var tvungen att ringa kundsupport för att reda ut in samt utsida. Även delar till stupränna saknades vid lev. Bättre beskrivning var respektive skruvar skulle användas hade varit önskvärt.

Anders

Låsmekanismen måste ni se till att hitta en bättre lösning på. Vi har 4 dörrar och på den ena sidan går det lätt att nå kolven men på den andra är det irriterande svårt att vrida om nyckeln. Det hjälper föga att nyckeln i sig är avlång och smal. Under installationsarbetet uppstod en hel del frågor. Supporten på telefon gav jag upp på efter 30 min väntan "det är snart din tur". Mailade i stället bara för att få till svar att handläggningstiden är längre än normalt. Och när jag behövde tilläggsfråga på det första mailsvaret hamnade jag åter i den långa kötiden. Jag fick till slut testa mig fram. Era installationsanvisningar stämmer inte på alla punkter. Det tycker jag är dåligt. I dag behöver ni ju inte trycka upp papperskopior utan det är bara att korrigera en pdf-fil och göra den tillgänglig på nätet. Utnyttja tekniken!

Christian Andersson

-Monteringsanvisningen borde kunna göras betydligt bättre, mer förklaringar i text och bild. Det ger utrymme för mycket tolkning och missar. - Fick skicka tillbaka alla partier för att glasen var extremt vågiga. Långt över gällande branschnormer som gäller härdat planglaws. De nya var klart bättre, så det verkar vara ojämn kvalité och kvalitetskontroll.Även en retur på en dörr som var skrev fick göras. -För övrigt är det svårt få det tätt överallt. Borstätning i karm hade varit bra, samt även justerbara hjul. Att kunna stänga till ordentligt med nån form av "knäpp-funktion" i ändlägena hade varit bra som alternativ till det här med låsen. - Svarta gummilisterna blir inte direkt vackra, då resten är vitt, särskilt inte vid en mittstolpe. De borde varit vita. + Bra kvalité på materialet till stommen. + Paketen med beslag var väl tilltaget med skruv etc. Bra kvalité. + Bra hantering av leveranser, reklamation/returer och kontakt i allmänhet. + Hyfsat nöjd och prisvärt.

Christer Cehlin Bjärnum

Lätta att montera. Tyvärr så hittar jag ingen justering för bottenhjulen på dörrarna så att de glider lite lättare. Varför står det ingenstans i monteringsanvisningen om man har två olika dörrbredder på tre eller fyrdelade partier skall alltid de lika stora vara intill varandra.

Har tagit imot varor från er förut och jag har fått varor med skador på varorna vid två tillfällen av tre. Annars är det bra.

Är inte helt tätt mot vind. Regnar det mycket och blåser så pressas vatten in under dörrarna och lägger sig i listen/rännan. Dock snygga och lättmonterade.

Torgny T

Tätar dåligt mellan dörrpartierna vid hård vind

Otydlig moterings anvisning och fellevererade handtag.. Annars bra

Bra och robust stomme. Fick en av sju takbalkar för kort! Har ej fått den rätta ännu (2 veckor nu). ritningen på själva öppningarna för dörrparierna var det förklaring med ställ mått som ej behövdes. ganska förvirrande och stora glipor att fylla i gen mellan glasparti och träbalk. Tråkigt!!! Dålig ritning på själva ramen till partierna.

Fel längd på skenor måste kapa själv.

Per H

Beskrivningen är inte den bästa så några onödiga fel under installatioen blev det. Handtagen passade inte till partiet. Nya som förhoppningsvis går att få på plats är nu på väg.

carsten knudsen

Jag hadde gärna sett att det in gick lite pallnings klossar och plast kilar för montering. när partierna väl sitter där så fyller de sin funktion. Tyvärr fungerade leveransen inget bra. fel art och skadat gods. dock hanterades problemen väl av kundtjänst.

LG

Bra och snabb leverans. Lite dålig precision i dörrpartierna. Det hade varit bra med justerbara hjul för att få dörrarna att sluta tätt till 100%.

Lars Olof Jonasson

Köpte fyra skjutdörrar som jag är mycket nöjd med, men den s.k. instruktionen är en katastrof. Den kan inte kallas instruktion. Material och instruktion är ju en del av helheten, därav det medelmåttiga betyget. Vi var två som är mycket kunniga inom området och vi fick lägga ner mycket tid för att montera första partiet.

Robert

Bra kvalité på partierna men skulle gärna se att sidostyckerna var lika breda som rälsen så att vid montering vid smyger underlättar att få tätare,

Filip

Plus: Produkten har bra pris, känns rejäl och ordentlig. Minus: inga bra justeringsmöjligheter, man kan ej justera dörr/fönster upp och ner endast skenorna kan justeras. Övrigt: Många saker man fick göra själv. T.ex. Kapa skenorna i rätt längd förborra alla hål men med tanke på priset så anser jag att detta är okej. Jag skulle ge 3.5 stjärna om det gick.

Instruktionen mycket svår att förstå. Instruktion om tätning i stort obefintlig. Ett fast fönster felmonterat tätningslist glas-ram, åtgärdades fort med nytt fönster.

Thomas Nilsson

Har köpt och monterat uterumspartier tidigare både från er och Willab garden. Måste säga att Willabs partier håller högre klass, speciellt kanalplasten med bättre monteringsskenor vilket ger ett snabbare montage

Kennerth Johansson

Kan inte bedöma detta kommer att sätta upp dom i sommar

Rolf Bengtsson

Bra konstruktion och glasen löper fint i spåren. Har dock haft den för kort tid för att kunna bedöma isolering och funktion i kallare väder.

Ulf Hallman, Munkedal

Dörrarna Känns robusta. Glider lätt på golvprofilen. Har inte testat isoleringen ännu då uterummet inte är helt klart. Spåret under i framkant av golvskenan skulle kunnat vara lite tydligare så att en plåt mer distinkt kunnat passa där. Saknar ett spår i övre profilen för motsvarande.

Martin Svensson

Dåligt att karmen är så tunn och att låset sitter i karmen

Henrik Ek

Jag är jätte nöjd med produkterna i stort, lätt förståliga instruktioner men jag trodde att partierma skulle vara tätare vid anslutningen mellan partierna och rälsen just vid skarven mellan partierna, blåser rätt in där.

hagestuen

för simpelt med bara vinklar i hörnen, borde även skruvas i hörnen för att få rktig stadga i ramen och beskrivningen är inte alls bra kan göras mycket bättre !!

Kenneth Berndtzon

Fönstren blir väldigt immiga utvändigt trots att vi tvättat dem ett flertal ggr. Använder vi fel medel?
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden