Visar kommentarer 61 - 72 av 72

   48,2 %
   39,9 %
   8,3 %
   1,2 %
   2,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Ok dörr men dåligt att det inte är ett spår i tröskeln till tröskelplåten. Hur tänkte ni där?

Christina Lundén

Dörren är jätte fin men låset fungerar inte ??

Svårt att sätta dit blecket på utsidan av altandörren. Inget spår att sätta det i.

Tyvärr så var fönsterdörren transportskadad varav att det blev ett merjobb för hantverkaren. Hoppas på svar från er snarast möjligt för ersättning eller ny dörr, Lite lång leveranstid på samtliga varor jag beställt

Tord Johansson

Order Er referens 2389451 art.nr 3034-89 Fönster var inte färdig från fabrik, sidogångjärn var inte fastskruvade, tre skruv saknades, järns böjde sig när fönstret öppnades. Foto finns. Har nu åtgärdat felet. Order Er referens 239727 Art.no 3079-476. Repa i glas, mellan rutan har en repa i glaset ca: 30 mm lång, har försökt att fota repan men ej lyckats.

Maria Persson

Första beställningen då blev leveransens fram flyttad ca 1 mån Kändes ej bra då ni fått betala i förväg Väntar ny leverans v 37 Och hoppas verkligen att inte den leveransen och blir försenad

Kunde ha blivit en fyra om den inte krånglat med låset.

Jag har köpt tre dörrar Tradition. En av dem gick inte att låsa med det medskickade låset, Jag tvingades anlita en snickare för att plocka isär dörren och då visade det sig att en spik som slagits in i listen för fönstret petade rakt in i låset. Spiken avlägsnades och därefter fungerade låset. Tyvärr anser jag detta vara ett slarv som jag inte är nöjd med. Ett utlägg på 84o kronor fick jag stå för. Annars är jag nöjd med dörrarna. Betyget hade varit högre om detta inte uppstått! När dörren lyftes isär visade det sig också att skruvar spräck innerlisten och det gjorde inte saken bättre. Detta hade inte upptäckts om jag inte fått dörren isärskruvad. Bättring ombedes, jag kommer förmodligen att fortsätta vara kund men jag är tveksam...Framkörningen av varorna var perfekt för övrigt!

Skada på produkten

sören larsson

för lång leveranstid 10 veckor. dålig täthet i dörr när det blåser ute drar det svinkallt i dörrlisterna,trots nogrann injusterning,.

Mitt låga betyg grundar sig inte angående själva dörren utan mer på ett dåligt bemötande från Skånska support (angående ett ärende kring dörren). Har blivit lovad av en person som heter Carina att bli uppringd men det skedde aldrig. Dåligt!

hans molin

de var en skada längst ned på dörren såg inte den förrän de var för sent annars var den ok
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden