Visar kommentarer 241 - 300 av 305

   49,2 %
   39,8 %
   7,9 %
   1,2 %
   2,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Leif Eriksson.

Verkar vara bra isolerat, men det är svårt att mäta. Fungerar jättebra. Och bra pris.

hans hellström

hej jättebra fönster men jag köpte ett spa för ett år sedan det är jag mindre nöjd med vore tacksam om ni kontaktade mig ang det Med vänlig hälsning hans

Ulla Pynnönen

Har inte mycket att jämföra med men det ser bra ut. Ett som vi köpt tidigare verkar ha någon slags filmplast emellan för det ser flammigt ut. Vet ni vad det kan vara?

Olleh

Ännu så länge fungerar fönstren helt o.k. Kan inte bedöma kvaliteten på färgen ännu.

Mattias

Bra, snygga, täta och vackert ammogefrästa fönster. Vi är mycket nöjda med dem.

Bra fönster till bra priser. Pålitliga och säkra leveranser.

Peter

Bra kvalite, Lätta att montera, Ser bra ut Dålig passform på täckbrickorna, fick köpa nya. Gummilist krånlig att montera.

Anders Ståhlbom

Du kan lita på Skånskabyggvaror , som en bra och smart kugge i Byggbranschen

Helt enligt förväntan precis som mina tidigare köp från Er

Håkan weiffert

Fint detaljarbete bra finish.

Bra kvalitet i förhållande till pris, man får mer än man betalar för

Örjan Johansson

Fönster bågen behövde lite justering och lim.

Anders Lundholm

Fönstret helt eller åtminstone delvis över förväntan. Den långa leveranstiden drar ner betyget något. När Ni sedan aviserar försening uppe på det så drar det ner betyget ytterligare. Inte nödvändigtvis för produkten som sådan utan för Skånska Byggvaror som leverantör.

Lasse Lenander Löberöd

Lätta att montera. Önskar bättre grundmålning, samt att tätningslisterna är monterade från tillverkaren. Skippa klisterkuddarna som sitter på rutan vid leverans.

Niklas börjesson

Nöjd med fönstret i sig. Dock är beslagen rens katastrofen börjat rosts rejält efter endast två år! Ringde till er för reklamation och får till svar av någon skånska byggvarormedarbetare som är trött på sin egen livssituation! Att frostiga beslag för man räkna med och att hon kan inte under några omständigheter ta mitt tendens vidare! Dåligt

micke

Fönstret helt ok, men se upp med att en saftig "expeditionsavgift" tillkommer trots att det skall vara fraktfritt.

Tina , Vikbolandet

Fint och gediget fönster. Dock sitter inte dom löstagbara spröjsen fast nåt vidare. Efter blåst får man rätta till dom. Detta borde kunnat göras bättre!

Kajsa Frohm

Fönster var jättefina men alla 4 hade 3 hål på samma ställe ca20 cm upp på fönstret. Detta upptäckte vi inte förrän snickaren satt in dem.

Det fattades hållarna (hakarna) som skall fästas i karmen. Där man skall haka upp fönstret vid vädring. Gäller ett av fönstren. Tacksam om jag kan få två st.

Sylvia Sjögren Stark

Vi är nöjda med fönstret men fönsterhakarna är lite klena. Vi hade velat ha spröjs men upplevde att de som fanns var av sämre kvalitet än vi förväntat.

Fönster ok fastsättning av spröjs undermålig

Ivar

Fönsterhaspar felmonterade. Bör/måste sitta på samma nivå vid 2-luftsfönster. Funktion ok men estetiskt ej godtagbart.

Ingemar Abrahamsson

Fönstret är helt OK, men leveransförseningarna är INTE acceptabla. Speciellt när leveransen hela tiden sköts upp utan information. SKÄRPNING

Christer Sandberg

Finish bla skarvar inte lika bra som tidigare. Dålig passform på hakar för vädringsläge. Förmodligen har ni bytt leverantör till billigare. Vanligt när riskkapital kommer in som ägare, nu är det vinstmaximering som gäller

Besviken

Tyvärr så blir betyget inte så bra själva fönstret är ok men spröjsen är en katastrof hur har man tänkt när infästningen för spröjsen endast är klämda i gummi listen för själva rutan . Spröjsen sitter inte fast utan glider ned på fönstret . och spröjsen är ju löstagbara för att underlätta putsning av rutan men när man tar bort spröjset så följer fästena med av och man skadar listen som rutan sitter i. Så inget mer fönster från SKB för min del.

Leif G

Helt ok. Glaset lite för tungt för gångjärnen. Bågen vill hänga sig något.

Liten transportskada som först upptäcktes när fönstrena monterades ca 2 mån efter leverans. Svarta fönsterlister som ej stämmer i storlek (för stora) och syns på insidan när fönstret är stängt. I övrigt nöjd.

Magnus Lönnberg

Fönstret ser fint ut men det är svårt att bedöma en sådan produkt från nytt. Kvaliten visar sig först efter en viss tid när fönstret utsatts för väder och vind. Allt beror på virkeskvalitet och vilken typ av färg som används.

Christer Nithagen

Fönstret gick inte få helt bra pga av överliggaren var böjd nedåt så vi fick helt enkelt sätta en karmskruv uppåt också.Det är väl i inte meningen samt att fönstret hade en lackskada på insidan.

Bra produkt men med dålig finish på målningen.

John

Helt okej fönster för bra pris. Känns och ser väldigt bra ut. Är dock besviken på spröjsen som släpper från fönstren så fort det kommer lite snö eller regn på dom. Väldigt irriterande att dom sitter snett hela tiden.

Bs

Helt ok fönster men inte helt perfekt passning i snickeriet men jag antar att man får vad man betalar för. Men en detalj skulle vara lätt att ändra: färgen på tätlisten! Hur i helsike kan man sätta svart tätlist på ett vitt fönster? Dessutom synligt och ojämnt monterad.

Jan Hedström

Inte hunnit installera dom ännu

Jimmy Henriksson

helt ok men leveransen tog för lång tid

man får det man betalar för bra pris sämre kvalitet

Pia Leven Johansson

Var inte som vi trodde det var märken i ramen som vi inte ville ha för hakar

Leveranstiden flyttades fram 3 (tre)) gånger, något som var mycket störande för min planering. När väl leveranstiden var fastställd då fungerade det bra och kvaliteten på de beställda fönstren är jag nöjd med, men problemen med att hålla den utlovade leveranstiden, var irriterande

Lite små märken och skav på trädelarna. Väldigt svårt att få bort klisterlapparna som fäster kartongen på rutan, måste gå att använda en annan klisterkudde. Snyggt som tusan blir det ändå!

Felet med fönstren var att målningen var inte bra / finichen går inte att jämföra med tex så/elit Men i å för sig är ju priset där efter Annars inga fel på fönstren

Susanne Edström

Skador på samtliga fönsterbågar eller karmar.

Henry Öhlund Falun

Konstaterade att en pinne 3411-9 som spröjs? kostade 345 Kr lite väl saftigt då jag beställde andra mer avancerade spröjs för halva priset.

Per Tyllgren

Jag kan inte bedöma hållbarheten som är den viktigaste aspekten. Det kommer att visa sig. Viss misspassning av placeringen av bågar och haspar finns. Det syns att det har satts ihop i en fart. Jag hade föredragit en stadigare haspfunktion för glipöppnat fönster. Om det blåser frestar det på. Kanske en funktion för hel öppning. Finns det som tillbehör? Men i stort ser det ut som förväntat.

Står fortfarande på pall, ska montera vid varmare väder. Ser bra ut i paketen.

Basfönster till bra pris

Svårt att montera gummilisten, det borde vara gjort från fabrik! Sänker helt klart betyget!

Mats Ramsten

Skulle fått en stjärna till om det inte varit skadat, fm. transportskadat. Är lite sur för det men hade inte tid att krångla med reklamation. fönstret måste in, vintern är i antågande!

Lars Gustavsson

Helt ok, klassiskt fönster med klassisk fräsning och fästen. Påminner mycket om äldre fönster---- EXP AVGIFT 199 kr inte ok

Urbahn

Bra fönster förutom skruvarna till kroken som håller upp fönstret. Svårt att montera tätningslisten som borde vara vit istället för svart.

Kjell Åke Pettersson

Gångjärnen var inte bra , fönstret hänger snett.

Helene Stensby

Nöjd några av fönstren hade dock sprickor i ramen inget som kommer synas. Men lite förargligt där och då.

Mp

Fönster haken gick sönder innan huset var beboligt??

Bengt

Inget fel på fönstren som förväntat. Men spröjsen som jag köpte till är inget annat än en katastrof.

Peter Wahlström

Lite dålig passform. Bågarna något sneda i karmarna. Spröjs av plast som ramlar av när det blåser!

Usel information i butiken

Kraftigt försenad leverans, annars utmärkt

Stefan

Vid 2 beställnings tillfällen har fönstren varit skadade i träet. Troligtvis slarv vid transport mvh stefan

Skadat när det kom fram, och dålig återkoppling från kundtjänst .

Anna källström

En besvikelse. Gångjärnen satt inte på samma höjd vilket gör att de två halvorna av fönstret hamnade på olika höjd.

Jonas Thidell

Har till slut fått upp fönstret, men blev rätt besviken när det visar sig att det skiljer 2-3 mm mellan gångjärnens placering på vänster resp. höger sida. Hoppas det finns brickor som kan kompensera detta, annars vill jag faktiskt reklamera fönstret. Bifogar gärna foto om ngn är intresserad

Eva Eriksson

Detta pga tryckskada på insidan av den horisontella nedre delen , ett fullt synligt hål på den högra sidan även de inåt. Borde ha upptäckts innan fönstret levererades.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden