Visar kommentarer 61 - 97 av 97

   57,8 %
   28,9 %
   8,5 %
   0,9 %
   3,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Anna Nurme

Så himla nöjd med denna produkt kommer bli sådana fönster runt om huset i olika etapper.

AnnH

Fönstertypen som sådan är suverän där vi ska ha den, att det just går att öppna och låsa vädring i överkant. Det enda som verkar vara lite "jirkigt" är själva låset där nyckeln sitter. Måste använda det mer, är precis insatta, men vi återkommer med detta

Anders Gard

Bra produkter till rätt pris. Måste ni göra kreditbedömning för alla köp på faktura?

Bra priser

GD

bra förpackat lätt att montera.

Köpte pvc-fönster. I stort mkt bra. Lite brister i instruktionerna, tex hur karmen lossas. Några mindre fönster blir lite sneda vid öppning i överkant.

Bra funktion och lätt att montera

Claes-Göran Olsson

Fönsterblecket var lite svårt att sätta dit . Grannen har PVC fönster och där var det enklare att montera fönsterblecken.

Bengt

Är nöjd med pvc fönstren Monteringen gick lätt när man kan häkta av bågen från karmen. Det som däremot är krångligt är monteringen av fönsterblecken

Lennart Petersson

Jag köpte 5 fönster. Av dessa är jag mycket nöjd med 4 medan det 5:e hade en "främmande" plastbit inpressad mellan fönster o gummilist. Jag fick en prisreduktion på 1000:-. I efterhand känner jag att jag borde ha ställt krav på 50% reduktion. Ni erbjöd även att jag kunde få fönstret utbytt. Så trots allt så sköttes det smidigt från er sida. Om inte detta fel förelegat så hade ni fått betyg 5 för i övrigt är jag mycket nöjd med fönstren och dess utseende!

Ingrid Edman Nilsson

Mycket fina fönster. Prisvärda, men svårt att sätta dit fönsterbleck.

Lars Löfqvist

Lätt att hantera, lätt att montera.

Känns stabilt och rejält, låsningen är glappfri och tajt. Plastytan var något matt vilket gör den lätt att smutsa ner med skitiga fingrar och svår att rengöra. Dock endast högerhängda fönster, varför?

IJ

Saknar möjlighet att montera med karmskruv.

Johan

Bra instruktioner, inga problem att sätta upp. Dock så tycker jag att täckkåporna var i lite sämsta laget, dom släpper från spåret dom ska sitta fast i. Hade kanske varit bättre med vanlig täckplugg som till övriga fönster.

Roger

Prisvärt.

Varför är det inget spår på framsidan för droppplåten som är std på alla andra fönster

Kalle

Begränsat sortiment, men i övrigt helt OK

Bo Nordström

Produkten ok,men admistrationen är dålig

Köpte fönster och dörr varav ett öppningsbart 60 cm fönster. det öppningsbara går endast att öppna upptill inte i sidled som det står i beskrivningen. Jag har kontaktat kundsupport men ännu inte fått en lösning på problemet!

Pärhenrik Willenfeldt

Fönster 5+ Dörren -5, den måste reklameras då den 1. går innåt, 2 är felhängd.

Ulf Nilsson

De finns ingen bra lösning för Infästningen av fönsterblecket. Leveranstiden är bedrövligt lång.

Lång lev tid

Calle

Köpte 4st fönster på 50x80cm (BxH). Totalt sett är jag nöjd med köpet, men: 1. Fönstret ska enligt monteringsanvisningen ha en fyrkantsprofil av stål i karmen, i vilken man borrar igenom för att sedan fästa med skruv i sin vägg. Detta stämmer inte, det är snarare en U-profil, vilket medför att plasten där skruvskallen dras emot buktar inåt när man spänner åt. Detta är en stor nackdel då plast ej bör ligga i spänn över lång tid, och ger dessutom en betydligt svagare upphängning. Skulle inte våga köpa stora fönster om de har samma konstruktion. 2. Det medföljer inga instruktioner för justering av gångjärn och mekanismer, vilket är ganska dåligt då 2 av 4 fönster var i stort behov av justering redan vid ankomst. 3. Täckbitarna för skruvskallar är värdelösa. De sitter inte fast eftersom plasten i karmen buktat sig vid åtdragning, samt är onödiga. I övrigt känns det som rejäla fönster, mekanismerna fungerar bra. Rekommenderar 6x100mm skruv för infästning i träregel.

Ds

Lite vädrings alternativ

Göran

Inget fel på kvalitén. Det som negativt och det är med alla PVC fönster och märken, är infästning i karm och för underbleck. Lättare med träfönster

Kan inte kommentera ännu. Fönstren är ännu inte monterade.

Marie-Louise Meander

Men besvärligt att få den på plats.

Mikael Johansson

Ingen möjlighet att komplettera med spröjs.

Christer Anttila

Har inte kunnat montera fönstrena, när leveransen blev 6 veckor försenad.

Dåliga produkter

Fick inte de fönster jag beställde,det fattas 4st hantag svårt att nä dem när man äntligen kommer fram vet dom ingenting .Order nr2752304

Richard

Jobbiga att sätta upp och sjukt dåligt att det inte fanns några passande fönsterbleck. Inte nöjd alls

Gått sönder går ej öppna nu

missnöjd

Verkligen kassa fönster, ljusinsläppet blev betydligt mindre trots att jag ökade storleken på karmmåttet med 20x10 cm. Standard underbleck passar inte så de får man specialbeställa. Har nu bytt till andra fönster för att få in mera ljus.

Sebastian

Felkonstruktion från fabrik, hur dessa fönster kan gånigenom kvalitéts kontroll förstår jag inte. Om ni nu har något sådant? Låsklackarna är 1mm men finns både utrymme och material för 5mm.... Väldigt underdimentionerat. Går i princip att trycka upp fönstret utifrån... Inbrottssäkerheten känns ju sådär..

Magnus Dahlquist

Jag har köpt pvc fönster av er ett par gånger tidigare och alltid varit nöjd. Nu såg fönstret annorlunda ut. Fulare handtag annan nyans på plasten och framför allt slutet fönstret inte tätt då man stänger det!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden