Visar kommentarer 121 - 129 av 129

   51,7 %
   37,8 %
   7,5 %
   1,0 %
   2,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Ulf Nilsson

Det finns ingen bra lösning på infästningen av fönsterblecket. Leveranstiden är under all kritik.

Jonny Pettersson

Kvalitén över tid har jag ännu ingen uppfattning om. Fönstren verkar bra lite tajt att få dit fönstwrblecken men montaget gjordes i befintligt hål. Ni bör förbättra montageplåtarna fönstren de öppningsbara framför allt hänger gärna ned sig.

Morgan Nilsson

Otroligt lång leveranstid annars ok.

Det var fel på ett av fönstren, givetvis en miss i kvalitetskontrollen. Men det var inget problem med att reklamera produkten vilket är bra.

Lars-Göran Björn

Överlag nöjd med fönstren, enda problemet en fönsterdörr, där jag missat att den var inåtgående, vilket var lite opraktiskt. Ett beslag nertill satt fel så dörren gick ej att stänga. Fick justerinsinstruktioner, men det hjälpte inte. Har plockat bort beslaget, men tror inte att det nu fungerar med vädringsfunktion. Saknar detaljerad beskrivning.

Peter clarke

Bra produkt men kundtjänst är mindre bra!! Fick mitt fönster efter lång väntatid och det var flera stora repor på fönster! Ringt till er flera gånger och fick inget svar men lämnade mitt mobile nummer och ni återkom aldrig! Hade inte vädret då för att lämna vägen öppet så jag var tvungen att använda den endå? Vet inte om skånska byggvara bli min förste val nästa gång!

Danne

Snyggt fönster samt otroligt smidigt att montera med dom medföljande mont.clipsen!

Anders Tano

Fönstret var trasigt när den levererades till mig + att det blev lång leveranstid. Ändrade då till ett träfönster den fick jag snabbt och allt var ok.

Inga fel på produkten i sig (fönstret) Men, levererades utan karmbeslag, så den planerade installationen kunde ej genomföras. Efter kontakt med er, lovades att beslag skulle skickas, dessa ankom aldrig. Efter ny kontakt med er, så skickades felaktiga karmbeslag. Efter förnyad kontakt o bildtagning för att förklara felaktigheten, så skickades äntligen rätt beslag, så montage kunde ske ca 2 veckor senare än planerat. Ingen kompensation i form av kommande rabatter, presentkort, reducerat pris eller liknande har erbjudits mig, för de problem, förseningar, tid o engagemang jag tvingats till p.g.a. er bristande leverans.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden