Visar kommentarer 61 - 89 av 89

   48,0 %
   40,6 %
   6,9 %
   1,7 %
   2,9 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Per Bjälkeskog

Har inte använt markisen som jag monterade i september. Monteringsanvisningen inte helt tydlig när det gäller att ställa in utfallsvinkeln man det gick bra till slut. Dessutom behövde man två grövre inseksnycklar men det fanns bara en med i förpackningen. Jobbigt att åka och handla för att kunna slutföra jobbet.

Kjell Asp

Kartongen var trasig när paketet kom. Armarna på markisen är i olika höjd vid böjningen.

Patric Sundh

Bra produkter till rätt priser!

Bra markis men paketet det kom i var inte sådär jättebra förpackat. Nu var markisen inte skadad men det var nog bara tur.

Perfekt med motor! Bra saker men lite dåliga bruksanvisningar.

Mycket bra kvalitet ! Bra monteringsanvisning .

Robust konstruktion, lättmonterad.

Gunnar Larsson

Fel på sändare byttes ut snabbt. Bra service och bemötande.

Anders Holmbom

Veck på väven

Per

Allt enligt beskrivning

Kjell Åke Persson

Bra kvalite till bra pris

Felleverans av vår markis med motor som levererades utan att motorn var monterad vilket den ska vara som framgår när man beställer markisen. Fick efter en lång konversation motorn monterad av behörig elektriker.

EH

Mycket dåligt av DHL att inte leverera enligt bestämd leverans. Dessutom skadad första gången. Vi skulle få fakturan framskjuten, detta lovade ni oss. Fick påminnelse och själva ordna detta. Mycket dåligt!!!

dåliga monteringsanvisningar.

Staffan

Markisen i sig fungerar nu bra. Fruktansvärt strulig leverans där DHL misslyckades med det mesta. Kontakterna med Skånska Byggvaror (SBV) ganska ok men tyvärr nya personer som svarade nästan varje gång ...tills en person tog tag i de sista strulen och redde upp det hela. Väntetid i telefon till SBV absurd - 40 -80 minuter... Monteringsbeskrivning oklar/motsägelsefull vilket krävde kontakt med bilder/mail och till sist svar att monteringsbeskrivning var....fel/missvisande.... Inställning av max /min utfall skall ske med en insexmejsel i plast som följer med. Den passade inte.... Inte ens insexmejslar i metall (i motsvarande storlek) som vi har hemma lyckades påverka justerskruven. Jag fick offra en mejsel och slipa till en "mellanstorlek" för att få det att fungera.

Hans Malmgren

Ofullständig och till vissa delar felaktig monterings-instruktion som dessutom personal på ert försäljningsställe i Järfälla inte ville kännas vid då jag kontaktade dem. Jag förväntar mig feed-back från er

Ingemar carlsson

Fick ej utlovad vara , reglerat genom sänkt pris

Kjell-Östen Eskebrant

Det hade varit bra om den manuella veven gått att använda på båda sidor. Jag trodde det var standard... Viktigt att ge info om vilken sida! Jag hamnar i rosorna nu.. Betyget hade blivit högre med bättre info.

Katharina Engelbertsson

Jag har inte fått ut den ur förpackningen ännu =/ Det måste skrapas färg bakom och målas först. Sen kan jag svara =) Men den är nog bra såvida inte ett måndagsexemplar visar sig ; )

Lars-Christer Mobergh

Jag har fått felleverans - fel färg på markisen så det är svårt att ge ett bra betyg på den eftersom det tar ytterligare 3 veckor att få den jag beställt. Jag har inte fått något besked om hur jag gör med min faktura o förfallodatum heller!?

Bo-Rune Sonnert

Började gnissla praktiskt taget omgående vid invevning

Lotta Svensson

Fin terassmarkis.

Lalle

Struliga leveranser men trevlig kundtjänst. Produkten är ok men det framgår ingenstans att markisen är omöjlig att dra in om motorn lägger av eller blir strömlöst. Borde finnas en lösning att manuellt dra in den men det gör det inte. På hemsidan ser det ut som att alla har vev och att motorn är ett tillbehör men så är det alltså inte. Annars relativt lätt att montera och komma igång.

sune karlsson

Ni påstår att markisen tar bort 99%av solens värme, under min markis bli det ingen svalka. Mycket besviken.

Morgan Högrell

Hej, jag kan tyvärr inte bedöma markisen då jag fick makulera beställningen pga tre förstörda markiser i transporten. Nu vänder jag mig till en annan leverantör och hoppas kunna få en hel markis. Tyvärr har en av de varmaste och soligaste somrar på mycket länge varit och som pågår ännu och jag har inte kunnat sätta upp min terassmarkis. Antingen får ni byta leverantör eller emballera godset bättre.

Har fått transportskadad markis vid 2 tillfällen och ej tagit emot dom. Dom är tillbakaskickade. Får trots detta ständiga påminnelser om att jag skall betala mm trots att jag ringt och mailat minst vid 10 tillfällen och blir lovad att jag ej skall få dessa brev. Är rädd att jag hamnar hos kronofogden till slut. Supporten har inte svarat på mina 2 senaste mail.

Fått ej hjälp alls fortfarande väntar ett svar

Bra mottagande vid beställningen. Leveransen fungerade och fakturering utan problem.

lars-rude olsson

0 fanns inte som betyg beställning gjordes 2015-04-17 har ännu inte fått ngn markis att sätta upp... 3 st levererade, den första långt senare än utlovat, men samtliga transportskadade. det finns ärendenummer.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden