Visar kommentarer 61 - 119 av 119

   43,2 %
   40,4 %
   10,5 %
   3,5 %
   2,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Sören

Bra kvalitet för priser. Saknar barnspärr på låshandtaget

Roger i Vimmerby

Inga problem att montera, smidig leverans med trevlig chaufför! Enda klagomålet var ett litet tryckmärke på utsidan av dörren.

Mikael Åsander

Hej ! Bra grejor rakt igenom. Har inget att klaga på, mer än att Altandörrar är väl dyr. Lev.fungerar jätte bra. Så väldigt nära 5+. Häls.Mikael

Lee Stewart

Dåligt handvisningbo. Dåligt leverans tid. Förpackning av dörr va väldigt dåligt, ledning till att min hade transport skada

Handtaget är lite för klent ( smalt ) är inte riktigt greppvänlit.

Lars-Göran Bengtsson Horred

En fin fönsterdörr med löstagbara spröjs till ett riktigt bra pris, levererad till vår adress.

Tryggve

Vore bättre om tätningslisterna var monterade vid leverans.

Mycket nöjd med dörren, tyvärr skadad vid transport men kompenserat ekonomiskt, OK

Prisvärd!

Bra gångjärn

Hade lite otur med några skador som dock hanterades väl av er.

Mycket fin dörr, dock enormt tung att lyfta då inte själva dörren gick att lossa från karmen på ett enkelt sätt. Krävdes två man för att få den på plats.

Svårjusterad å

Köpte Altan dörrar 12x21 och produkten är helt OK, men det är en konstig spröjs som ingår till dörrarna med en vertilkal och horisontella spröjs. När man köper fönstren 12x13 är det bara horisontella spröjs vilket ger "liggande rutmönster"men på pardörrarna blir det " stående rutmönster" . Förstår inte varför det inte finns "liggande rutmönster " till pardörrarna.

Ulf

Snygga och lätthanterade fönster. Välisolerade, både mot kyla och ljud.

Marie Lindberg

Fina altan dörrar som var smidiga att sätta upp . Det enda negativa var mycket fula trösklar som var med!!

Marcus

Dörren på plats funkar alldeles utmärkt. Vi har den mot ett inglasat uterum. Monteringen drar ner betyget ett steg. Enligt instruktionen skall inte dörren delas från karmen vilket gjorde det väldigt tungt. Nu efterhand ser vi att det finns ett sätt att dela på dörren, vilket hade gjort det enklare i själva monteringen men kanske lite mer justering.

Lars-Åke Blom

Bra service snabb leverans trevlig personal Dock hade dörren två transportskador intryckningar i trä ramen dessa var inte synliga innan emballaget togs bort och för min del dröjde set tre månader innan dörren sattes upp och dessa blev synliga

Harry Jonsson

Snabb leverans, bra kvalitet

Ingemar S

Gedigen dörr till bra pris, men finishen inte 100%.

Anders

Är bara så som man förväntar sig, Mycket Bra.

Thomas

Kanondörr. Perfekt att kunna handla direkt i butikens fynd hörna.

Göran Svahn

Prisvärd och funktionell dörr.

Bra kvalitet dock gammal konstruktion

Hej! Produkterna är jätte bra men där fönster Bläcket sitter är lite unika, eftersom dem finna inte Vanliga bygg affärerna ... Bättre att vanliga fönster bläcket skall monteras på eran fönster .

JBH

bra dörr

Bra dörr, gör det den ska.

Hålen för fastsättning sitter ej på samma höjd på fönsterdörr och de fasta partierna vilken innebar problem vid montage. Bra finnisch på målning. Leveransdag stämde och föraren var hjälpsam att lossa

Tom

Själva dörren är väl OK, men flera av skruvarna som medföljer för monteringen är för korta och greppar inte, fick byta ett antal till en längre variant. Detta gäller även skruvarna till handtaget, dag 2 fick jag handtaget i handen när jag skulle stänga dörren, dåligt.

Torbjörn

Inga problem med dörren, men handtaget som vi köpte till passade inte så bra. Fick göra egen lösning för att kunna fästas i dörren.

fönstret är svårstängt,ena rutan...

Niklas

Bra helhetsintryck. Dörren är lite svår att stänga, dottern på 12år orkar inte "trycka" till så att man ska kunna stänga. Men annars inget som helst fel. Snygg och bra.

Ulla-Britt Thyrstedt Svärtinge Norrköping.

Svårt för hjälp när det krånglade!!! blev också kostsamt med snickare som fick lägga ner mycket tid på att ta bort trasigt dörrparti och montera dit ett nytt parti. Har nog svårt att rekommendera er till nya kunder.

Kvalitetshem

Produkten är ok, får vad vi betalar för. Emballaget runt produkterna behöver förbättras då skador har funnits på produkterna vi beställt. Vi valde att på Fönsterdörren inte reklamera då vi med en snickare kunde "gömma" skadan. Vi anser däremot att leveransen från DHL är under all kritik. Vi har haft allvarliga skador på garderobsdörrarna vi beställde. vi fick vänta 2 månader på den sista dörren. Vi beställde 3 spegeldörrar och fick reklamera vid varje leverans. Alla dörrar har varit skadade vid leverans. En stor besvikelse och vi fick en tragiskt liten rabatt.

Arne Foogel

Dålig kvalite på skruvinfästningar av gånjärnen Efter återmonteringen av gångjärnen drog inte träskruven. Dålig och felaktig manual gällande justering av gånjärnen

Emma

Vi valde en altandörr med glas hela vägen uppifrån och ner med trä utvändigt för dörren sitter inne på en altan och utsätts ej för regn. Runt glasrutan sitter en smal trälist som har massor små hål efter spik/mälor med täta mellanrum. Hade dörren suttit mer utsatt ser det ut att den snabbt hade blivit fuktskadad. En täckbricka som sitter på handtaget följde med runt när vi öppnade och stängde och gjorde ett jack i dörrkarmen. Täckbrickan gick även sönder. Fick ett nytt handtag på posten utan problem. Det bästa med dörren är att jag inte behöver övertala sambon att välja kvalitetsfönster när vi skall byta på huset. Helt ok dörr med tanke på priset!

Avskavd färg i övre högra hörnet Har fått kompensation

Magnus

Allt jag köpt hittills har fått högsta betyg. Trötts hjälp från byggare gick det aldrig att få till dörren. Den tar i i underkant vid stängning.

Svårjusterad. Gängorna i karmen rök

Har monterat allt utom dörren f.n vissa färgskador o dålig finish finns. Finns bättringsfärg att tillgå eller ?? Färg kod? / ÅW

Hej! Bra kvalitet, men fick bekymmer med att dörren inte var centrerad utan måste justeras (borde ju ha varit det från fabrik tycker jag) med insex skruvar i karmen. Tyvärr fanns ingen insex nyckel med i paketet vilket skapade onödiga problem. Sedan har jag en fråga angående tröskelplåt, hur ska den monteras det finns inget spår i tröskeln på utsidan? Eller så har jag bara inte förstått något. Tack ändå för en bra produkt så långt. Hälsningar Per P.s. Ja jag kommer att rekommendera denna produkt för andra och kommer under nästa sommar köpa ytterligare fönster av Er. D.s.

Lars Baron

Bra konstruktion, hyggligt lätt att montera. I mitt fall ville jag kunna öppna dörren 180° men det gick inte att demontera dörrstoppet. Eller så fattade jag inte hur. Sågade helt enkelt av den. Tröskeln av plast är ju inte speciellt dekorativ. Hade även en liten skada på en av trälisterna på insidan men orkade inte ta fatt i detta, såg det inte fören allt var monterat. Fick heller inte med hand taget utan fick ringa om detta och fick det skickat till mig. Glaset i dörren är ganska vågigt syns tydligt när man ser dörren från sidan, men märks inte när man tittar igenom den. så kontentan är väl att jag inte är helt nöjd.

K.G

Är ok men kunde vara bättre finish på ytbehandlingen(målningen). Verkar vara ganska mjukt trä också skulle skrapa lite med nageln blev märke direkt.

Patrik Svensson fkp

Skavet på dörren fick 2 små burkar färg handlade för närmare 67000 oxh fick bara 1200 som kompensation för skavet som var på dem. Såg även på fönsterna jag köpt och det var skavet, men orkade inte bråka för det lilla ersättningen kan kvitta. Annarar nöjd med produkten fast leveransen på grejerna kunde varit utan skav... Tråkigt när man sätter in nytt oxh att det är slitna grejer man sättet in. Kändes använt..

Lite knepiga att justera in. Känns något klena i handtagen

Dörrlisten trasig i höjd med låset redan efter 2 veckors användning. Handtagsplattan på insidan roterar med om man försöker öppna handtaget när dörren är låst. Detta resulterar i fula märken i träet både på dörr och karm tyvärr....

Yvonne Mannerström

Högst normal produkt, varken buh eller bäh.

Jan-Erik Noden

finns en del övermålade skador vid karmskruvarna som är väl synliga.

Kent Blixt

Pga dåligt embalage och flera reklamationer får produkten ett sämre betyg.

Carina

Svår att få på plats o en del krångel med att rikta. Var tvungen att ringa för att få rätt tillbehör då de som kom med dörrleveransen inte stämde. Fick ta hjälp av kunnig snickare för att få ordning på dörren.

Väldigt många märken i träkonstruktionen efter tex. fräsarbete som syns efter lackningen själva glaset sitter inte centrerat i träram

MW inredning och bygg

Krångligt att finjustera gångjärn

Anita Köcher

den uterumbyggsats var tidigare levererat som förväntat. Det var mycket positiv. När att vi ville bygga upp uterum fann vi levererades takbalkarna till fel längd. Om ersättande av nya måste vi vänta nästan två veckor. Det fanns då inget annat val att konsultera en snickare för bygga. Dessa var ytterligare tid och materialkosten på ca. 40000 SEK efter vissa komponenter i satsen var inte tillgängliga.

Tyvärr va inte målningen bra runt fönstren.

Björn Hellqvist

Jag köpte en fönsterdörr och infästningen är felaktigt placerad då hålen för karmskruvarna sitter ca 20 mm in på karmen från insida räknat, mina fönsterdörrar sitter i liv med insida vägg och då blir det bara 7mm kvar av träregeln till centrum karmskruv när gipsen är borträknad och då spricker regeln. Hittar inte något tröskelbleck som passar ert spår på undersidan av karmen är likadant på era fönster.

Inte nöjd alls!

Mustafa Resic

Ett fönster som jag fick hade inte fastskruvad plåt som håller själva fönster. Det kunde vara KATASTROF om jag inte var försiktigt. Vi var tvungna sova med oisolerad fönster och vänta på hjälp dagen efter. Jag har tagit kort på detta. Plus att leverans var försenad.

Jessica Leonardsson

Dörren som kom var ingen fönsterdörr, det var en balkongdörr. Ingenstans i beskrivningen stod det att nedre halvan var trätäckt. Vi är grymt besvikna och jag fick inget gehör hos er då jag klagade på undermålig beskrivning, vi köpte en dörr för 10 000 kronor, kommer aldrig mer att handla hos er!

Jag har redan svarat en gång. Fönstret var nedkletat med lim även mellan rutorna, vilket naturligtvis inte går att ta bort. Karmen är alldeles för klen till den tunga dörren. Jag är ovanligt missnöjd med köpet. mvh Leif
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden