Visar kommentarer 61 - 71 av 71

   43,4 %
   41,4 %
   9,7 %
   4,1 %
   1,4 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Roger.S

Bra enkel dörr till bra pris. Stort minus som drar ner det totala betyget är utformningen av tröskeln. Om som mitt fall, monteras på betongplatta, ca 5 cm innanför platta, så går det inte fästa nedre plåtbleck i tröskel. Spår finns för detta men finns inget material att fästa skruvar samt fall ut fr dörr uteblir. Hur har ni tänkt att detta ska fungera??

Urbahn

Helt okej dörr för det priset

Köpte tre dörrar samtidigt; en Lervik, en Nyhamn och en Dooria Addera 1260 ( ej från Skånska byggvaror). Ville ha en premium dörr på huvudentrén samt enklare/billigare dörrar på förråds- och grov-ingångarna. Kan bara konstatera att ja det ÄR skillnad på en dörr för 4000:- mot en för 14000:-. Stäng dörren på en Skoda och jämför med en dörr på Mercedes så förstår ni vad jag menar. Dock så är intrycket av både Lervik och Nyhamnsdörren att de ger verkligen valuta för pengarna. Helt ok för det priset. Det som tiden får utvisa är hur väl de motstår väder och vind. Men som sagt det är en annan känsla i den dyrare dörren.

Verkar vara känslig för stötar i färgen.Har fått märken efter nycklarn i nyckelknippan.

Kenneth

"Billigt" är inte alltid bra. Märke i dörr vid leverans men inget märke på(genom) emballage så skadan måste uppkommit redan på fabrik. Kvaliteten på handtag och insats är kanske inte vad jag är van vid. Känslan vid användning är "sladdrig". En av skruvarna gick av utan större moment vid montering. Köpte nya HABO vilka jag drog mycket hårdare och dessa höll utan problem. Produkten verkar följa någon svensk normalutformning vilket påkallade en del mekande. Dörren och karm är förmodligen av polsk standard och skapade därför problem. Helt vanlig justerande karmskruv passar inte alls. Jag fick borra egna nya hål. Samt montering av normalt tröskelbleck är problematisk då fattningen för detta var av typ jag aldrig sett förr. Dörren sitter nu i förådsdelen av ett garage. Färgen på karmen sittandes på insidan av garaget har börjar resa sig! Detta är dessutom sidan som inte utsätts för väder eller vind.

Claes Hadarson

Låskistan är av dålig kvalitet. Går med svårighet och mycket armstyrka att låsa. Min hustru klarar ej att låsa dörren.

Inget fel på dörren men leveransen skedde utan avisering vilket innebar att den stod i trädgården utan att jag visste det i flera dagar.

Simon

Fick fel färg på plastlock till hålen för karmskruvar och skickade mail till support om det men inte fått något svar vilket är hemskt dåligt. Annars var dörren och leveransen mycket bra.

Reidar Näslund Nordfisk AB

Färgen på dörren är väldigt känslig. Lätt att repa och få märken på. Dessutom framgick det inte i beställningen att det var en plåtdörr.

Rune Gustavsson

Dörrarna sitter i solen lång tid på dagen de är inte form stabila

Patrik Blesin

Dörren har det slagits hål i och sen lagats. Lagningen syns och det är inte kul som kund att få en sån dörr.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden