Gör dig redo för våren - stor växthus och uterumskampanj Se alla kampanjer

Filtrera

Nya produkter

Användningsområde


Hitta rätt trappa och räcken. Det gör mycket för ett hem. Det är inte bara funktionellt utan ger även ett mycket snyggt designintryck.

Välj på olika trappor

Hos oss hittar du trappor som passar oavsett om du ska bygga nytt eller om du ska renovera en gammal trappa. En modern spiraltrappa sparar både plats i ditt hem och ger ett modernt och stilrent intryck. Du väljer själv vilken storlek du vill ha och dessutom färgen på stålkonstruktioner och trappsteg i trä. Välj en trappa som har en flexibel modulkonstruktion, vilket gör att du kan montera den precis som du vill. Rundat, rakt och även i ett hörn fungerar utmärkt.

Ett brett sortiment

Välj formen som passar i ditt hem. En vinkeltrappa helt i stål, pvc och laminat är ett modernt och förnuftigt val. Även den här trappen kan monteras på olika sätt. Rak, L- eller U-form. Du hittar även raka varianter, vindstrappor och andra modeller som är höjdflexibla i monteringen. Tänk på att mellanrummen mellan trappstegen inte bör överstiga 10 cm. Om så är fallet bör du installera skydd, speciellt om barn och äldre använder trappan. Det är inte svårt att montera en trappa med hjälp av oss. Håll trapporna i hemmet i fint skick under många år genom att städa dem regelbundet. Läs mindre

Sortera

0 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden