Interiörpanel


För dig som funderar på att installera interiörpanel erbjuds en mängd valmöjligheter. Köp materialet du behöver till bra priser med enkla leveranser på Skånska Byggvaror.

Enkel och snabb montering

Interiörpanel kan förändra intrycket av ett rum på många sätt. Oavsett om du planerar att bygga nytt eller genomföra en renovering så hittar du allt du behöver här på Skånska Byggvaror. Med en interiörpanel skapar du inte bara en funktionell lösning utan får även en vacker yta i rummet. Vill du ljusa upp ett mörkt rum kan du till exempel satsa på en vit panel. Att montera interiörpanel är enkelt och du hittar lättmonterade lösningar av olika utföranden.

Rätt material gör jobbet lätt

Det är enkelt att ett få ett perfekt resultat med rätt material. Vi erbjuder vatten- och fuktavvisande spontpanel i flera utföranden, bland annat i färgerna svart och vitt. Ytan är lätt lätt att underhålla. Söker du panelclips? Passa på att beställa detta samtidigt som du köper interiörpanel. På så sätt kan du montera panelbrädorna samtidigt som du slipper synliga spik- eller skruvhuvud. Detta ger ett snyggt resultat för liten ansträngning.

Skånska Byggvaror har brett utbud av pärlspont

Oavsett vart i landet du bor behöver du aldrig betala någon frakt när du handlar material från oss. Beställ pärlspont bekvämt och smidigt från Skånska Byggvaror. Läs mindre

Interiörpanel

Ge ditt rum ett lyft!

Ge ditt rum ett lyft med någon av våra snygga interiörpaneler.

Du får en varm och ombonad känsla och ger rummet karaktär. Härlig New Englandkänsla i vitt eller en mer dramatisk storstadskänsla med svart panel? Valet är ditt!

Välj mellan vit, svart eller vitvaxad.
Passar fint till en fondvägg eller i ett helt rum om så önskas.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden