Många hem saknar ett säkert och stabilt dokumentskåp. Även om du inte har så mycket värdepapper kan ett brandsäkert skåp vara en god investering för andra föremål.

Säkra dokumentskåp så att inget går förlorat

På Skånska Byggvaror hittar du brandsäkra dokumentskåp i många olika storlekar för förvaring av dina privata papper och viktiga föremål. Ofta samlar man på sig många dokument och kontrakt från hus- och bilägande, papper som man kan behöva förvaras säkert. Även vanliga försäkringar, personliga brev, fotografier eller farmors hemliga recept har affektionsvärde och förtjänar ett skydd mot brand eller stöld. Våra dokumentskåp har en personlig kod som du själv väljer så att du lättare minns den.

Förvara dina minnen säkert

Samla alla dina viktiga och minnesvärda dokument på ett säkert ställe där de är skyddade från olyckor av alla slag. Vi har dokumentskåp med en installerad datamediabox där dina elektroniska prylar får en extra säker förvaring. Välj ett diskret, mindre skåp om du främst har föremål av affektionsvärde, eller ett stort, bastant för företagets alla värdepapper som levereras med innehållsförsäkring. Skåpen klarar en brand i upp till 120 minuter utan att dokumenten skadas.

Skånska Byggvaror säkrar ditt hem

Köp ett dokumentskåp från Skånska Byggvaror så att dina viktiga papper är i säkert förvar mot brand och tjuvar. Vi levererar fraktfritt över hela Sverige. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden