Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

Träslag

Mönster

Ytbehandling

Parkettgolv


Självklart vill du att ditt golv ska vara vackert men samtidigt bör det vara ett tåligt och praktiskt golv som passar ihop med din övriga inredning. Ett parkettgolv är tidlöst och ger ditt hem en egen prägel.

Parkettgolv i olika utformningar

Trägolv och parkett finns i många olika färger och utformningar. Du kan därmed hitta parkett som passar in i ett hem med modern såväl som en traditionell stil. Många väljer att anlägga parkettgolv i ek. Eftersom ek är mycket tåligt lämpar det sig bra i rum där golven utsätts för mer slitage. Ett annat bra val är parkettgolv i ask. Även detta är ett slitstarkt golv som passar i rum som hallen, barnrummet eller i köket.

Lägg din egen parkett

Det är inte svårt att anlägga ett golv på egen hand. Ett golv i parkett med det smidiga klicksystemet lägger du lätt in själv utan svårigheter. Något som är bra att tänka på är att mönstret påverkar karaktären på själva rummet. Det finns ett smart tips och det är att välja parkett med 1- eller 2-stav för större rum och 3-stav klickgolv till rum som är mindre.

Skånska Byggvaror har parkettgolv för dig

Skånska Byggvaror är varuhuset du ska vända dig till om du är ute efter parkettgolv med karaktär. Det finns flera parkettgolv i olika utföranden hos oss. Våra parkettgolv liksom våra övriga produkter levereras alltid smidigt hem till dig. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden