Delbetala räntefritt i upp till 24 mån Läs om erbjudandet här

Tvättställ


Hitta ett tvättställ som passar just dig hos Skånska Byggvaror. Välj bland många olika modeller och beställ hem dina varor enkelt och bekvämt på nätet.

Rätt design ger rymd

Hos oss på Skånska Byggvaror hittar du allt för badrummet. Vi har tvättställsmöbler i olika stilar. Oavsett hur dina behov ser ut så har vi alltid en lösning för dig. Med vårt utbud kan du alltid anpassa badrumsbygget och få det precis som du vill ha det. Våra tvättställ med vattenlås och avloppsrör håller hög kvalitet och har en genomtänkt design. Ett fristående tvättställ kan till exempel skapa mer rymd i badrummet. Här finns modeller för såväl det lilla som det stora badrummet.

Badrumsinredning i många olika stilar

I vårt breda utbud finns badrumsinredning i många olika stilar. Föredrar du vitt och högblankt eller badrum i färg? Var alltid noga med mått och montering i våtutrymmen. Tydliga monteringsanvisningar medföljer så att hemmafixaren lätt kan byta tvättställ. Något som är viktigt att tänka på när du köper handfat är att välja en modell med en yta som förhindrar att smuts och till exempel kosmetika tränger igenom.

Skånska Byggvaror är valet för badrummet

Hitta inspiration för inredning i badrummet på Skånska Byggvaror. I det stora utbudet av leverantörer finns det något i alla prisklasser och stilar. Vi skickar fraktfritt inom hela Sverige. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden