Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Varumärke

Belysning

Speglar och spegelskåp


Sortera

22 produkter

Speglar och högskåp

Skapa smart förvaring med våra speglar och högskåp. Ek, vitt eller spegelglas? På Skånska Byggvaror är valmöjligheterna alltid många. Beställ enkelt och snabbt direkt på nätet.

Förvaring för badrummet

Oavsett om du ska bygga nytt eller genomföra en badrumsrenovering så hittar du allt du behöver här på Skånska Byggvaror. Med snygga speglar och högskåp skapar du inte bara en funktionell lösning utan du får även en vacker möbel till ditt badrum. Välj och skräddarsy en modell som passar dina önskemål om förvaring och stil. Vi har självklart även spegelskåp och modeller för små utrymmen och här är ju förvaring verkligen a och o. Våra högskåp finns i både vit färg och ek.

Enkelt att maximera förvaringen

Vi erbjuder praktisk förvaring i allt från vitt till utföranden med spegelglas. Söker du speglar med belysning? Välj mellan modeller i flera olika storlekar. Sortimentet rymmer även speglar med ramp. Med våra stora utbud kan du alltid hitta det som passar ditt badrum, inred till exempel skåpen med med spotlights, transformator samt eluttag. Vi har alltid en lösning för dig och du kan snart se fram emot en skön morgondusch i ditt nyrenoverade badrum.

Skånska Byggvaror har allt för badrummet

På Skånska Byggvaror hittar du ett stort urval av speglar och högskåp som är lätt att placera. Maximal flexibilitet till ett bra pris, dessutom ingår alltid fria leveranser i hela landet.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden