Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Varumärke

Kommoder med tvättställ


De flesta av oss drömmer om det perfekta badrummet som både är snyggt och har gått om plats för förvaring. Hos oss på Skånska Byggvaror hittar du badrumsinredningar som är praktiska och har hög kvalitet.

Trä är ett klassiskt val

Har du bestämt dig för att köpa en ny badrumsinredning? Ta då en titt i vårt stora sortiment och bli inspirerad. Här kan du bland annat hitta badrumsinredning av trä i klassiska modeller som passar i många hem, särskilt om inredningsstilen i övrigt har en traditionell eller lantlig stil. Vi har även vägghängda badrumsskåp i vacker ek som tar liten plats och tack vare att de fästs på väggen blir badrummet lättstädat. De flesta modeller är försedda med mjukstängare, som gör att lådorna glider tyst.

Bra förvaring förenklar vardagslivet

I vårt utbud hittar du olika handfat som passar till våra tvättställsskåp. Ett handfat med rejäla kanter runt om gör det smidigt att lägga ifrån sig saker samtidigt som du har gott om plats för tvålpump och annat. Flera av modellerna har väl tilltagna skåp undertill där både handdukar, extra toalettpapper och eventuella blöjor lätt får plats. En bra förvaring underlättar för vardagslivet. Välj mellan stilrena varianter med högblanka luckor eller klassisk vit träpanel.

Skånska Byggvaror på nätet

Välkommen till Skånska Byggvaror på nätet för beställning och för mängder av bilder och inspiration inför ditt kommande projekt. Sedan 1965 har vi försett svenska folket med gedigna byggvaror för hemmafixare och proffs. Vi levererar i hela Sverige! Läs mindre

Sortera

34 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden