Stugor och förråd


Behöver du extra utrymme för förvaring, gäster eller umgänge eller bara en skyddad plats i trädgården? Våra lusthus i traditionellt utförande är ett enkelt sätt att njuta av trädgården även när det regnar eller när du saknar skugga en het dag. Våra förråd är perfekta när dina sysslor och projekt vuxit ur sina garderober och du behöver en ny yta där du kan förvara och organisera dina saker på ett praktiskt sätt. Vi har stugor med många användningsområden som ofta fungerar som ett extra rum du kan använda året runt för övernattande gäster. Stugor och förråd ger dig helt enkelt nya möjligheter!

Stugor och förråd skapar nya rum för människor och ting

I Sverige har vi fått en mer generös bygglagstiftning som innebär att du kan bygga flera komplementbyggnader på din fastighet utan att behöva söka tillstånd för det. En sådan stuga får vara maximalt 15 kvm stor och det är stort nog för att ge dig många nya möjligheter. Förutom stugor och förråd som du kan använda som du behagar har vi en del mer specialiserade produkter som paviljonger som ger dig skugga och regnskydd i trädgården, lekstugor i olika storlekar för barnen och carportar som kan kombineras med förråd. Vi har även flera modeller att välja mellan om du vill skapa en mysig och vindskyddad plats i din trädgård med hjälp av en pergola. Våra populära stugor och förråd finns i så många olika utföranden att du kan skapa en plats helt utifrån dina unika behov. Alla våra produkter är framtagna med hänsyn tagen till monteringsarbetet. Det ska vara enkelt att komplettera sin fastighet med en ny byggnad från Skånska Byggvaror.

Stugor och förråd låter dig använda hemmet på nya sätt

Med stugor och förråd kan du utöka ditt hem med helt nya funktioner utifrån vad du önskar och behöver. Vi har sällan möjlighet att köpa ett helt nytt hem bara för att familjen växer eller för att andra viktiga förutsättningar förändras. Stugor och förråd gör din hemmiljö mer rymlig och flexibel. En inredd och isolerad stuga kan fungera som rum för tonåringen eller en plats för bokläsning och meditation en bit bort från surret från övriga familjemedlemmar. En stuga kan även fungera som kontor om du har möjlighet att arbeta hemifrån. Lekstugor gör det lättare att roa och hålla koll på barn och våra carportar ökar livslängden på din bil och kan även skydda t.ex. familjens cyklar. Många använder våra förråd till förvaring av trädgårdsverktyg eller utemöbler under vinterhalvåret . Så länge du inte överskrider 15 kvm totalt kan du bygga flera komplementbyggnader. Kanske ett mindre gästrum med pentry och en verktygsbod? Att köpa en extra stuga, en så kallad friggebod, har blivit något av en folkrörelse i Sverige!

Skånska Byggvaror har bra priser och sortiment för hemmafixare

Vi på Skånska Byggvaror har stor erfarenhet av stugor och förråd och andra mindre komplementbyggnader. Våra serier har, oavsett prisklass, tagits fram på ett kostnadseffektivt sätt och kan anpassas utifrån dina behov. Vi bjuder på frakten över hela Sverige! Tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor inför ditt köp. Läs mindre

Kampanjpriser!

Ta en titt bland våra olika kategorier och erbjudanden och hitta något som passar just dig och dina behov!

Gäller t.o.m. 28 januari 2019.


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden