Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Storlek

Förråd


Få ordning i trädgården med ett snyggt förråd från Skånska Byggvaror. Vi har allt ifrån det mindre förrådet för soptunnan till större, som sväljer både cykel, gräsklippare, skottkärra och en snickarbänk.

Förråd för olika behov

På Skånska Byggvaror har vi förråd i olika storlek och inredning, allt för att du ska hitta ett som passar dig. Välj mellan ett litet förråd för att förvara dina soptunnor snyggt, eller ett större som ger dig gott om utrymme för förvaring av allt du inte vill ha synligt. Förråden finns med en eller flera dörrar. Du kan också välja mellan förråd uppdelade i ett eller två rum. Du behöver inte ansöka om bygglov för förråd för byggnader som är mindre än 15 kvadratmeter.

Förråd komplett med golv

I de flesta av våra förrådslösningar ingår förrådsgolv så att alla dina förrådshyllor och redskap står stadigt. Förråden kommer obehandlade så att du själv kan välja en färg som matchar din bostad. Med ett bra förråd på gården får du ordning och reda på alla saker som du annars inte riktigt vet var du ska ställa. Låt både cykeln och gräsklipparen få en riktigt bra plats från Skånska Byggvaror redan idag.

Skånska Byggvaror har flera sorters förråd

Med hjälp av en förrådsmodul kan du snabbt sätta upp ett praktiskt förråd på tomten. Förvara dina trädgårdstillbehör, verktyg och cyklar snyggt i ett förråd från Skånska Byggvaror. Vi har förråd för alla olika förvaringsbehov. Läs mindre

upp till 30% rabatt
på stugor, förråd & lekstugor

Skapa nya ställen för förvaring och umgänge i din trädgård. Nu upp till 30% rabatt på stugor, förråd och lekstugor. Gäller till och med 29 juli.
Sortera

38 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden