Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Storlek

Stugor


Högkvalitativa stugor kan göra stor skillnad för ens hem. Genom att utöka hemmet kan man få en speciellt anpassad stuga för övernattningsgäster, högtider eller för att använda som friggebod. Byggsatserna levereras med färdigkapat virke av gran.

Klassiska och moderna stugor och friggebodar

Här hos Skånska Byggvaror hittar du stugor av alla möjliga former, färger och material. Stugorna levereras i byggsatser redo för egen montering i ett flertal olika storlekar, från 11,4 m² till 25,8 m². Du kan välja mellan att få dem i obehandlad gran eller knuttimrat virke. När det gäller inredning för stugor finns många möjligheter. Kombinera röda, blåa eller vita ytterväggar med matchande fönster och möbler. Krav på bygglov för stugor kan variera beroende på storlek och placering och krävs sällan för mindre stugor.

För övernattning, högtider eller en lugn stund

Konstruera en stuga enligt dina önskemål och de många möjligheter som finns. Det kan vara en gäststuga för övernattning, en festlokal för diverse högtider och privata fester eller en plats där familjen helt enkelt kan unna sig en lugn stund. I en stuga med el kan du installera värme, mysig belysning samt diverse olika hjälpmedel för att skapa det perfekta extrautrymmet; exempelvis hemmabiosystem, högtalare eller allehanda köks- och tvättutrymmen.

Bygg din egen drömstuga från Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror levererar produkter med hög kvalitet fraktfritt till hela Sverige. Införskaffa robusta byggsatser till stugor och friggebodar för övernattning eller förvaring, perfekta för den händige att bygga ihop. Läs mindre

STUGOR OCH FÖRRÅD
FÅ EN VÄRDECHECK PÅ 5.000 KR

Köp en valfri stuga eller ett förråd för över 20.000 kr så får du en värdecheck på Byggmax värd 5.000 kr. Vi är en del av Byggmax Group, och tack vare det får du nu möjlighet att köpa de tillbehör du behöver för ditt bygge. Hos Byggmax hittar du plintar, isolering, färg och de eventuella verktyg du saknar.

Din stuga eller ditt förråd levererar vi fraktfritt hem till dig.

Kampanjen gäller till och med 17 april
Sortera

28 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden