Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Kvalitetssäkran


P-märkning

Nu lanserar vi P-märkt vilket garanterar dig hög kvalitet.
Märkningen innebär att produkten har genomgått noggranna kvalitetskontroller utförda av en oberoende part.

Karm Original Design

En unik karmlösning där täcklisterna på utsida och insida ger partiet en snygg och praktisk täckning och beslag som underlättar och gör monteringen enklare. Med Original Design till Optimal, Excellent och Isolent får du partier som lever upp till dina förväntningar.

P-märkt - så vet du!

Skånska byggvaror har ambitionen att vara Sveriges bästa leverantör av uterum.
Nu lanserar vi P-märkt - och garanterar dig hög kvalitet.

 

Du kan känna dig lite extra trygg när du köper en vara som är P-märkt. Märkningen innebär att produkten har gått igenom noggranna kvalitetskontroller utförda av en oberoende part.
Vi har skickat ett flertal av våra uterumsalternativ till Borås för hårda tester. Där finns Sveriges tekniska forskningsinstitut, som för inte så länge sedan var en myndighet och hette Statens provningsanstalt. SP, förkortningen lever kvar, testar mängder av produkter inom mängder av områden. Våra uterum har utsatts för noggranna kontroller bland annat när det gäller säkerhet, vattentäthet, lufttäthet och energiprestanda.
– Det är förstås en trygghet när man köper ett uterum, att veta att det finns säkerhet mot personskador, att det tål ett kraftigt slagregn, att bärförmågan, stadgan och beständigheten motsvarar högt ställda krav, säger Skånska Byggvarors produktchef Jesper Nilsson.

P-märkningen är en i raden av anledningar för dig att välja Skånska Byggvaror.

Våra uterum tillverkas i vår fabrik i skånska Bjuv. Vi tar dem direkt därifrån och levererar till ditt hem, utan mellanhänder. Därför kan vi erbjuda dig svensk kvalitet till ett svårslaget pris – testat och godkänt av landets tyngsta oberoende institut.

Folket i Borås testar produkter på snart sagt hur många områden som helst, på hur många sätt som helst. För att få en P-märkning kan en tillverkare behöva prestera en rad förbättringar från det första testtillfället. När P-märket väl är på plats vet du att du har en produkt som är i toppklass.

Detta ingår i P-märkningen:

SÄKERHET MOT PERSONSKADOR
Produkten har genomgått hårda tester för att se till att ingen kan komma till skada.

VATTENTÄTHET MOT SLAGREGN
Produkten har genomgått hårda tester för att säkerställa att den är vattentät enligt klassningen och att man tryggt kan sitta i uterummet även vid kraftigt slagregn.

LUFTTÄTHET
Produkten har genomgått särskilda tester för att se till att den är lufttät enligt klassningen.

VINDLAST / STORMSÄKERHET
Produkten är testad mot höga vindlaster för att säkerställa kundens säkerhet och att byggnaden står kvar även vid mycket hårda vindar.

BÄRFÖRMÅGA, STADGA OCH BESTÄNDIGHET
Produkten är beständig mot röta, korrosion och uv-strålning enligt klassningen.

ENERGIPRESTANDA
Prestandan är beräknad av oberoende parter för att säkerställa att produkten håller rätt isolervärde baserat på klassningen.


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden