Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Stöd


Här hittar du stöd som hjälper dig planera inför ditt köp på ett så smidigt sätt som möjligt. För visst kan det kännas som det är mycket att tänka på och det är såklart viktigt att det blir rätt och inte minst på det sätt som du önskar! Vi finns givetvis här som ytterligare stöd både före, under och efter ditt köp.

Tillbaka Bygglov Isolering

BygglovBe om lov - kontakta byggnadsnämden

När ritningarna är klara är det dags att lämna in ansökan till kommunens byggnadsnämd. Bygglovsblanketter finns hos byggnadsnämnden och brukar också kunna hämtas på kommunens hemsida. Anvisningar om hur ansökan fylls i följer vanligtvis med.

Om du vill ha mer allmän information om vilka byggnationer som kräver bygglov rekommenderar vi Boverkets broschyr "Behöver jag bygglov, behöver jag göra bygganmälan?". Denna kan beställas eller laddas ner från Boverkets hemsida - klicka här
Det viktigaste är ändå att du kontaktar byggnadskontoret i din egen kommun. Det kan finnas särskilda bestämmelser för just det område där du bor. Bestämmelser som kanske ger lättnader i bygglovsplikten, eller innebär strängare krav.

Isolering


Kan jag isolera min stuga?

En del av våra stugor går att isolera med 70 mm isolering. Extra tätning behövs mellan vägg och tak.
Stugorna Ebbe, Lage, Malte och Alfred är förberedda för isolering.
Stugorna Harry, Arvid och Folke går givetvis också utmärkt att isolera, men det krävs lite mer jobb då dessa stugor är knuttimrade.Ange postnummer för att få riktade erbjudanden