Prisgaranti - garanterat bästa pris på fönster och uterumspartier


Garanterat bästa pris hos Skånska Byggvaror

Hos oss handlar du alltid till låga priser. Vi är så pass säkra på våra låga priser att vi vågar ge dig en prisgaranti på våra storsäljande och mest populära uterumspartier och alla våra fönster. Om du hittar samma vara till ett lägre pris hos en konkurrent¹, matchar vi priset och ger dig dessutom 10 % av mellanskillnaden tillbaka. Hur bra är inte det?

För att vara säkra på att du får det bästa priset just nu gäller prisgarantin upp till sju dagar efter att du lagt din order.


PRISGARANTIN OMFATTAR FÖLJANDE SERIER:

FÖNSTER: 

SKJUTDÖRRAR OCH SKJUTFÖNSTER: 


Villkor för att prisgarantin ska gälla:

  • Varan måste vara likvärdig: modell, färg, storlek, tillval, prestanda², etc.³
  • Prisgarantin gäller enbart svenska webbplatser. 
  • Du ska kunna uppvisa en fungerande online-länk som visar varan, ej skärmdump.
  • Varan måste ha kortare eller samma leveranstid hos konkurrenten när vi kontrollerar priset.
  • Vi matchar det totala priset, alltså priset för varan inklusive eventuell frakt-, expeditions- och administrationsavgift och drar dessutom av 10 % av mellanskillnaden från det totala priset.
  • Prisgarantin gäller även om konkurrenten har kampanj på varan, dock måste kampanjen gälla för alla (priser som kräver medlemskap, personliga rabatter, volymbeställningar eller kampanjer av typen ”köp tre, betala för två” omfattas alltså inte av garantin). Konkurrentens pris måste vara tillgängligt i minst 24 timmar.

Gör så här:

  1. Kontakta oss på kundservice via e-post:  prisgaranti@skanskabyggvaror.se
  2. Berätta vilken produkt du önskar nyttja prisgarantin på och inkludera ditt ordernummer (om du har lagt en order), annars går det bra att skicka skärmdumpar på det du vill handla samt länk till hemsidan där du hittat det lägre priset. Vi kontrollerar och återkommer så snabbt vi kan, normalt inom någon dag.
Uterom från Skånska Byggvaror


¹ Konkurrenten ska ha en aktiv hemsida eller en skriftlig offert från ett svenskregistrerat bolag. Prisgarantin gäller även varor hos våra systerbolag Buildor och Byggmax där vi matchar priset men ej ger 10 % extra.

² Prestanda gällande likvärdig produkt är exempelvis U-värde som är maximalt 5% sämre, utformning/design är tex förborrade hål, förberett för fönsterbleck, med/utan adjufix, dolda gångjärn mm. 

³ Skånska Byggvaror förbehåller sig rätten att avgöra varors likvärdighet. 

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikel- och prisinformation samt förbehåller oss rätten till ändringar. 
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden