Se alla våra kanalplasttak

Uterumstak

DET SÄGER BARA ”KLICK”

Våra nyutvecklade kanalplasttak är nu ännu bättre och enklare att montera. Det krävs mycket mindre hantverkarkunskap och verktyg än tidigare för att få taket på plats. Dessutom på betydligt kortare tid. Välkommen till taket som är testat, prisvärt och som snabbt kommer på plats.

Du får alltid 10 års garanti på UV- och IR-beständigheten på våra kanalplasttak.

Se alla våra kanalplasttak

GRATTIS ALLA GÖR-DET-SJÄLVARE

Du vill ha ett kanalplasttak som är enkelt att montera. Utan svåra moment, och utan att det tar lång tid. Nu har vi lösningen! Ett uterumstak med nya, högkvalitativa täckprofiler som enkelt klickas på plats. Oavsett om du är hantverkare eller en glad gör-det-självare är detta ett tak för dig. För att underlätta hela monteringsprocessen har vi bland annat gjort följande.

 • Minskat antalet steg där du behöver göra egna bearbetningar, urtag m.m. Ditt kanalplasttak kommer på plats på mycket kortare tid än innan.
 • De nya täckprofilerna, tillverkade av plast med bra UV- och färgbeständighet, hög ythårdhet och ytfinish, klickas enkelt på och sitter sedan på plats.
 • Taket monteras utan synliga skruvar vilket gör montaget mycket snabbare. Du får dessutom ett tak med en slät ovansida som är enkelt att hålla rent.
 • Helt nya tätningslister som är enkla att montera och som inte kräver tilläggstätning av silikon i samma utsträckning som tidigare. Tätningslisten drar du på plats i profilerna med ett enkelt grepp.
 • Förbättrat takets aluminiumprofiler så att de nu är ännu robustare och dessutom anodiserade, det vill säga behandlade för att skydda och hålla utseendet jämt över tid.

 • Tar det lång tid att montera?

  Om förarbetet med balkar etc är klart tar monteringen av själva KLP taket inte lång tid. Med nya profilpaketet ca 50 % kortare tid än tidigare. Tid är också pengar, särskilt om du anlitat en hantverkare.

 • Är taket svårt att montera?

  Vårt nya kanalplasttak har blivit både bättre och enklare att montera vilket gör att det krävs mindre hantverkarkunskap och verktyg än tidigare för att få taket på plats. Dessutom på betydligt kortare tid.

 • Är taket testat?

  Ja, det är testat utav Rise Research Institutes of Sweden AB. Uppfyller Lufttäthet, Regntäthet ,Säkerhet mot vindlast med klassificering enligt SS-EN 14351-1:2006 + A2:2016.

 


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden