Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Filtrera

Nya produkter

Serier

Produkttyp

Träfönster


Köp träfönster av hög kvalité med smidig hemleverans och låga priser – dessutom med vår prisgaranti!

TRÄFÖNSTER MED SMIDIG HEMLEVERANS & PRISGARANTI

Vi har över sju stycken olika typer av träfönster i olika stilar som passar de flesta behov: öppningsbart, fast fönster, överkantshängt fönster, fönsterdörr, sidohängt fönster, pardörr, sideswing-fönster, vridfönster, källarfönster, takfönster. Och för att ge dig en så bra deal som möjligt erbjuder vi dig både smidig hemleverans i hela Sverige & prisgaranti på våra fönster. Vår prisgaranti innebär att du kan vara säker på att du handlar fönster i trä hos oss till riktigt låga priser. Vi prismatchar därför dina köp oavsett om det är aluminium eller träfönster i våra andra fönsterkategorier. Läs mer om vår prisgaranti och vilka fönsterserier som är inkluderade. Läs mer om vår prisgaranti och vilka fönsterserier som är inkluderade.

ENERGIBESPARANDE FÖNSTER I TRÄ

Det finns flera fördelar med att byta ut gamla fönster till nya: sänker energikostnaden genom att bättre behålla värmen i huset, bättre ljudisolering och håller hemmet svalare för att nämna några exempel. I vårt utbud finns det några exempel som har riktigt låga U-värden. Ju lägre U-värde desto bättre håller fönstret kvar värmen i hemmet. Om du passar på att byta ut flera av dina fönster samtidigt kan det betyda att din energikostnad sänks med flera tusen varje år. Och under sommaren kan fönstret behålla en svalare temperatur inomhus. Nyare fönster har även bättre ljudisolering som kan vara en fördel för sovrummet eller om ditt hem ligger nära en trafikerad väg.

TRÄFÖNSTER MED SPRÖJS & MYCKET MER

I vårt sortiment har vi fönster i olika former; diagonalt, triangelfönster, halvcirkel och runt fönster. Om du önskar sprösjade träfönster har vi spröjs som kan köpas separat som passar våra träfönster. Läs mindre

20% rabatt
på Energi serien

Just nu får du 20% rabatt på våra energismarta fönster och altandörrar i Energi Aluminium och Energi trä serien. Gäller fönster och fönsterdörrar i Energi serien. Beställ senast den 6 maj.
Sortera

17 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden