Black Friday är här! Se alla erbjudanden

Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Serier

Aluminiumfönster


Beställ fönster med hög kvalitet till bra priser enkelt och bekvämt på Skånska Byggvaror. Vi har ett brett sortiment av modeller som lever upp till de höga kraven.

Brett utbud av fönster

När det gäller fönster är kraven höga. Fönstren ska hålla hög kvalitet både när det gäller material och detaljer, dessutom ska de vara välisolerade. Här på Skånska Byggvaror hittar du modeller som definitivt lever upp till dina höga krav. Kanske behöver du fönster i hörn? Sortimentet rymmer fönster i olika former. Oavsett hur dina behov ser ut har vi alltid en lösning för dig. Vi har till exempel fönster med allmogeprofilering som ger en vacker gammaldags känsla till huset.

Energibesparande fönster är en viktig investering

I vårt breda utbud av fönster finns modeller med en enkel och smidig upphängning. Vi har bland annat vridfönster, fasta fönster, takfönster och sideswing-fönster i mängder av utföranden. Du kan välja mellan material som aluminium, trä och PVC. Små fönsterdetaljer kan göra stor skillnad för ditt hus, ta en titt i vårt breda utbud och välj fönstren som fyller just dina behov.

Hög kvalitet på fönster från Skånska Byggvaror

Vi på Skånska Byggvaror erbjuder alltid fri frakt av dina nya varor. Gör din beställning redan idag för att ta nästa steg mot energibesparande fönster med hög säkerhet. Läs mindre

Mängdrabatt!
Spara upp till -30%

Vi vet att det är dyrt med el just nu. Därför erbjuder vi nu en rabattstege på fönster och fönsterdörrar så att du kan sänka din energikostnad innan kylan drar in.

  • Köp 2-3 fönster, få 10% rabatt
  • Köp 4-6 fönster, få 15% rabatt
  • Köp 7 eller fler fönster, få 20% rabatt
Tips! Just nu har fönsterserien Energi trä 10% rabatt. Totalt sparar du hela 30%.

Erbjudandet gäller t.o.m. 12 december. Gäller ej takfönster. Rabatten dras av automatiskt i kassan.
Sortera

33 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden