Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Aluminiumfönster


Beställ aluminiumfönster av hög kvalité med smidig hemleverans och låga priser – dessutom med vår prisgaranti!

ALUMINIUMFÖNSTER MED SMIDIG HEMLEVERANS & PRISGARANTI

I vårt breda utbud av aluminiumfönster finns modeller med en enkel och smidig upphängning. Vi har bland annat öppningsbara fönster, fasta fönster, pardörr och sideswing-fönster i mängder av utföranden. Och för att ge dig en så bra deal som möjligt erbjuder vi dig både smidig hemleverans i hela Sverige & prisgaranti på våra fönster. Vår prisgaranti innebär att du kan vara säker på att du handlar fönster i aluminium hos oss till riktigt låga priser. Vi prismatchar därför dina köp oavsett om det är aluminium eller träfönster i våra andra fönsterkategorier. Läs mer om vår prisgaranti och vilka fönsterserier som är inkluderade.

ENERGIBESPARANDE FÖNSTER I ALUMINIUM

När det gäller aluminiumbeklädda fönster är kraven höga. Fönstren ska hålla hög kvalitet både när det gäller material och detaljer, dessutom ska de vara välisolerade. Därför erbjuder vi aluminiumfönster med riktigt låga U-värden som kan sänka din energikostnad med tusentals kronor per år. Låga U-värden innebär att värmen i ditt hem inte försvinner genom fönstret lika mycket som för gamla fönster. Även under sommarmånaderna kan nya fönster behålla en sval temperatur i hemmet. Våra fönster har även en bättre ljudisolering än äldre fönster vilket är en klar fördel i sovrummet eller för hem med störande trafikljud utanför.

ALUMINIUMFÖNSTER MED SPRÖJS OCH MYCKET MER

Kanske behöver du fönster i hörn? Vårt sortiment rymmer fönster i olika former. Oavsett hur dina behov ser ut har vi alltid en lösning för dig. Vi har till exempel fönster med allmogeprofilering som ger en vacker gammaldags känsla till huset. Om du önskar aluminiumfönster med spröjs har vi fönstertillbehöret spröjs som finns att köpa separat som passar våra fönster i aluminium. Små fönsterdetaljer kan göra stor skillnad för ditt hus, ta en titt i vårt breda utbud och välj fönstren som fyller just dina behov.Läs mindre

RABATTSTEGE
SPARA UPP TILL 30%

Köp fler, spara mer!

  • 2-3 fönster 10% rabatt
  • 4-6 fönster 15% rabatt
  • 7 eller fler fönster 20% rabatt
Dessutom - utöver rabattstegen ger vi dig 10% extra rabatt på Energi aluminium och Energi trä.
Beställ senast 8 juli. Gäller fönster och fönsterdörrar. Ej takfönster.
Sortera

18 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden