0

Lekstugor


Vill du att barnen ska leka utomhus i sommar? Välj att bygga en av våra olika lekstugor för inspirerande lek med frihet och utrymme! På Skånska Byggvaror hittar du rätt sort som matchar ditt hus.

Lekstugor i gran i olika modeller

På Skånska Byggvaror hittar du lekstugor i olika storlekar och utföranden som alla är lättmonterade och prisvärda. Ge barnen möjlighet att leka under tak i trädgården. Välj en lekstuga utifrån dina behov som passar till just din fastighet! Vi har exempelvis knuttimrad stuga, loftstuga eller en lekstuga med veranda och staket. Vi har utrymmeseffektiva modeller som skapar utrymme för lek även i en mindre trädgård. Vill du ha plats för både barnen och deras vänner så väljer du naturligtvis en större lekstuga. Valet är ditt!

Bygg till i trädgården - för barnens nöje

Även om din tomtgräns är snäv och du har begränsat utrymme för utomhusaktiviteter i trädgården kan du göra barnen glada lagom till sommaren. En traditionell lekstuga kan finns i många olika former och storlekar som passar både dina utrymmen och barnens behov av frihet. I en lekstuga kan de vildaste lekarna äga rum utan att ditt hus blir lidande! Hitta lättmonterade lekstugor på Skånska Byggvaror.

Skånska Byggvaror gör jobbet lättare

Skånska Byggvaror har allt du behöver till ditt hem för barn och vuxna. Bygg om, bygg till och renovera till låg kostnad och hög kvalitet med byggvaror som levereras över hela Sverige. Läs mindre

Gör barnen glada!

Lekstugor

Lättmonterade lekstugor i gran. Låt barnen få ett eget rike i trädgården där de kan leka och ha roligt tillsammans med kompisarna.

Välj mellan flera fina modeller - vi har lekstugor som passar alla barn. Vad sägs om lekstuga Mimmi som har ett loft? Eller Molly - ett litet miniatyrhus bland träden?

Oavsett vilken lekstuga Du väljer vet vi att den blir mycket omtyckt av barnen.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden