Visar kommentarer 1 - 15 av 15

   58,6 %
   41,4 %
   0,0 %
   0,0 %
   0,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

B.F.

Vi är så nöjda med er produkt. Den är helt tillräcklig och bra för oss. Vi bedömer den som mycket prisvärd. Vi är också så nöjda med det sätt som Skånska byggvaror bemött oss med. H/Bo F.

Michael Hederdal

Hitills väldigt nöjjd. Men det är ju inte så gammalt. Kan jag ge samma kommentar om några år då kan vi snacka nöjjd eller inte.

Det är den bästa investering vi gjort vi badar 1 timme varje kväll det är så skönt och avslappnande. Även om vi tyckte det va lite väl lång leveranstid så är vi supernöjda.

Patrik

Inte det värsta spabadet men förmodligen det bästa man kan köpa för dom pengarna. Beställde mitt i fyllan minns inget men jag ångrar mig inte det minsta! Frugan var väll inte gladast först men efter alla bad får jag inga onda ögon längre :)

Åsa

Lätt att installera, bra djup på alla platser invändigt. Enklare än vi trodde att rengöra och byta vtn. Bra pris, mycket nöjd helt enkelt.

Sandra Lindblom Gävle

Perfekt storlek för en familj. Olika djup och jetstrålar på de olika sitt/liggplatserna. Strålarna går att ställa in i flera olika lägen och det räcker väldigt bra med 17 jetstrålar. Väldigt bra bad till superpris

StayPro

Mycket nöjd. Prisvärd och utmärkt bruksanvisning och inkopplingsschema. Snabb leverans.

Har bara badat ett par-tre kvällar men det verkar hålla vad det lovar. Bra leveransinfo, manualer på svenska osv osv. Enda minus är att den speciella fyrkantsbitsen man behöver för att öppna serviceluckan var placerad i instruktionen placerad innanför serviceluckan...

Allt bra utom manualerna och övriga instruktioner

Lagom stort jätteskönt.

Helt ok, var bara intresserad av enklare modell

Linda

Hade gärna velat ha en bruksanvisning för hur spabadet skulle skötas, annars är vi jättenöjda med det.

Inger Eriksson

Poolen är till belåtenhet utom på en punkt och det är att man inte kan tömma ut mer vatten när man ska göra rent.

Toppen bra produkt, dock en hel del problem med kemikalierna. Otroligt svårt att få rätt värde på vattnet. Ingen som riktigt kunde hjälpa oss att få det rätt så vi kontaktade en lokal poolleverantör.

Fantastiskt skönt med spabadet och vattenmassagen. Svag belysning med 9 watts vanlig glödlampa som jag bytt ut till ledlampa så nu lyser det mycket bättre. Denna modell har endast filterrening så jag har köpt till en uv-rening så man skall kunna ha lägre klorhalt i vattnet. /Jan Johnson
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden