Visar kommentarer 1 - 8 av 8

   50,0 %
   28,6 %
   7,1 %
   14,3 %
   0,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Tobias Duberg

Suveränt bra och praktisk inredning!

Peter Gårdarv

Detta är våran 3:e garderobsinredning med skjutdörrar som vi beställt o de har o fungerar alldeles utmärkt lång tid framåt. Inredningen är stabil o lätt att montera, jag/vi kan varmt rekommendera dessa om man vill ett utrymme som sväljer mycket inventarier. Det bästa med inredningen är att den är anpassningsbar så att det bli vad man önskar.

Webban

Bra förvaring med bra kvalite, lätt att montera

Stabil och prisvärd vara

Nathalie

Superfint och rejäl garderob, superbra och snabb service då ena dörren var fraktskadad. Enda minuset är att det behövs många olika bits och borr att byta mellan när man monterar, annars en väldigt prisvärd garderob

Instruktionerna var relativt enkla. Dock när man skulle borra fast fästen i aluminium pinnarna så var det ett spår där man skulle borra och detta gör att borren gärna börjar vandra då den inte får rätt anliggning mot materialet och det till följd med att man använde en 2mm borr gjorde att denna gick av om man inte var uppmärksam på att den började kliva.

Lena Wärn

Har fortfarande inte lyckats få ihop grejerna. Kan inte förstå instruktionen. Jag antar jag är litet korkad men hade ju varit enklare med en mer informativ instruktion.

Stefan

Dålig monterings instruktion med bristfälliga bilder och beskrivning. Man är tvungen att öppna samtliga paket samtidigt för delarna man behöver för ett visst moment är utspridda. Laminatet är väldigt tunt vilket gör att det spricker lätt. Hade förväntat mig mer för det priset. Varan är inte prisvärda
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden