Visar kommentarer 1 - 21 av 21

   38,9 %
   44,4 %
   13,9 %
   0,0 %
   2,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Bengt Ågren

Är mycket nöjd med skuggtaksrullgardinens funktion och utseende. Den ger en behaglig och ombonad uterumsmiljö. En stor eloge till Carina på supportavdelningen för ett snabbt handläggande i samband med ett leveransfel.

Köpte 4 stycken, lätta att sätta upp, har gjort det uthärdligt att vara i uterummet de senaste veckorna. Sänker värmen men det som gör mest nytta är minskat ljusinsläpp.

Kenneth Granström

Funkar helt ok

Riktigt bra, dämpar värme och solljuset. Lätta att montera och hålla rena.

Marianne Ewer

Väldigt lätt att sätta upp och montera. Nöjd,

Knege

Lätt att montera och sitter snyggt i taket på uterummet, perfekt solskydd.

Gull-Britt Schalin

Skuggrullgardin, MYCKET bra, bara det att vi skulle behövt en till.

Leif

Produkten fungerar bra och löste vårt problem med starkt solljus och vvärme.

Davor Braic

Det är bra rullgardiner .

L. S VI

En av rullgardinerna var fel på den fjädrande ändtappen som hade fastnat. Men jag fick en ny sats så det var ok. Men det var lång väntetid för att komma fram, det borde vara kortare!

Jan G

Produkten bra men svårförståelig monteringsanvisning. Ger ett exempel på detta: kapa gardinen på höger sida !!?? (Vilket är högersidan ?) (Löste sig när allt var klart)

Dålig fjäder i upprullningsmekanism enligt instruktion skall man rulla upp fjädern 10 varv men fick rulla upp 30 varv

Tord Forsell

Det skulle vara bra om det skickades med en beskrivning hur man smörjer upp mekanismen. Isärtagning och var silikonoljan skall anbringas. Skicka med silikonolja. Jag förutsatte att inrullningen skulle fungera m,en icke. Därför blev det 2 reklamationer innan jag plockade isär och smorde upp inrullningen. Nu fungerar de utmärkt. Jag är nöjd. Reklamationerna fungerade men den första tog mycket lång tid. Den sista gick mycket snabbt.

Passade perfekt

Eva Norlander

Enkelt att sätta upp och snyggt blev det. Tycker nog att det inte skydda mot värmen som jag hade trott men det blev bättre.

Micael Olsson

Bra passform men svår att få rak vid inrullning. // Micke

Skulle behöva lite mer stöddpunkter, annars ett fint produkt.

Bengt Salmonson, Ingrid Lennartsson.

Produkten ger utmärkt skydd för i första hand värme, andra hand ljus, tredje hand kyla. Uppsättningen var svår, bruksanvisningen angav 10 varvs spänning vilket inte räckte för att få väven sträckt. Vid upp till 20 varv gick fjädern av. Vi nöjde oss med inemot 20 och då höll det. Ni var föredömligt snabba att sända oss såväl ny fjäder som helt ny gardin. Det var bra för då erhöll vi extra stav för upp och nedrullning viket inte fanns i förpackningarna.

Jag beställde 5 st. 2 st fungerade inte. Dom skickade 2 st nya. Dom fungerade. Jag är nöjd med produkten.

Kennerth Midholt

Produkter har mycket bra kvalite Därimot om man nu måste kapa den några cm så är produkten ej färdigutvecklad. Tidskrävande och svårt + dragstången är helkass./Kennerth

Delar saknades vid leverans. Dåligt bemötande vid reklamation.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden