Visar kommentarer 1 - 60 av 65

   38,9 %
   40,5 %
   10,7 %
   6,1 %
   3,8 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

SW

Köpte för 5 år sedan ett uterum med denna kanalplast. Relativt lättmonterat och har fungerat till vår fulla belåtenhet så när växthuset skulle förses med tak för åretruntbruk var valet lätt.

Vänligt bemötande. Snabb leverans, mycket tillbehör, skruv och lister

Berit Pousette

Tråkigt att beräkningen av takdelar var så dålig. Vi fick en hel takmodul över när vi beställde uterum Glädja. Ni borde ta tillbaka de oanvända delarna och dra av kostnaden för dem. Mvh Berit Pousette

P-O

Mycket bra, speciellt att det är väl tilltaget med lister och skruv.

Svante

Lätt att montera och isolerar bra.

Anna Angberg

Mycket nöjd !!!! Rekomanderar det varmt !

Europrodukt i Hästveda AB

Allt passade perfekt, no komments.

Sc

Snabb leverans, inget fattades, lättmonterat, lätt överskådliga ritningar/instruktioner.

Calle

Exakt, lätthanterbar, funktionell

Ingemar Stålberg

Vilket underbart ljus det blev i uterummet och behaglig temp. Lätt att montera om underarbetet är noga utfört.

Bra energivärde. Trots rumstemperatur på altanen ligger snön kvar på kanalplasttaket.

VP

Håller värmen i vinter,enkla att sätta upp. Bra service från Skånska vid transportskada, smidigt!

Andrzej Luczak

Jag är jätte nöjd

Vi är mycket nöjda med att vi tog den tjocka kanalplasten.( 50 mm)

Enkel at montera med en bra beskrivning

Roger

Känns/verkar stabilt och kvalikatativt och prisvärt

Kerstin Pettersson

Bra service alltid nöjd Bra o suverän leverans Bra produkter har handlat hos Er många gånger Bra bra bra

Ove Nilsson Gotland

Hej å Tack! Taket uppfyller mina förväntnigar, transport och transportör lika så. Jag är med andra ord helt nöjd. En sak som jag har funderat på är om man som "vanlig" privatperson kunde få hjälp med kontakt t.ex. plåtfirma som ni har som förslag. Det bör väll inte vara så svårt att som stor leverantör av byggmaterial "attrahera" relevanta hantverkare. ---Fundera på den!---

Monterade kanalplasten i våras så jag vet inte hur den fungerar när det blir kallt och mycket snö. En sak som oroar mig lite är att nedre kantlisten kommer att förhindra att snön glider av. Risk finns att det samlas mycket tung snö på kanalplasten om den inte kan glida av. Jag har skruvat fast listen så att den inte ska åka iväg om snön börjar glida. Vi får väl se ...??!

Stabil, bra ljusgenomsläpp trots tjockleken !!!

Christer Svenson

Förnämlig produkt. Ljust, varmt och fint i uterummet. Lätt att montera. Rekommenderas.

björn olovsson

bra lätt att sätta upp

Martin Svensson

Grymt bra produkt lättjobbat

Christina

Kanalplasten var jättebra men tyvärr hade massor med tvestjärtar krupit in i kanalerna innan vi hann att montera. Det hade varit så enkelt att sätta plast på kortsidorna innan leverans.Nu fick vi dammsuga och köra med tryckluft , tog en hel dag. Väl på plats med tejp och insektnät i ändarna blev det jättefint.

IR

Väldigt mycket förborrning, kapning . Men det är ett fint tak.

De var litet gran fel profil som ni skickad, men jag hade hemma det som behöves så i denna gången var det inte farligt.

Lasse

Verkar vara bra kvalitet! Lite komplicerat sätta ihop, spec om man väljer sadeltak. men det gick till slut. Bra med support även på helgerna!

Mats

Bra kvalité och lätt att få snyggt om man varit noggrann med förarbetet. Lite störande dålig instruktion ibland när bilderna visar en annan produkt än den man köpt. Även störande att kanalplasten är dåligt tätad i ändarna vid leverans vilket gör att att massa insekter kryper in i kanalerna innan man hinner täta själv (eller så var insekterna med redan vid leveransen). Gick dock ganska smidigt att få bort insekterna med hjälp av dammsugare.

Nils Nyström, Härnösand

+ Bra pris! Snyggt när det är på plats! - Urdålig kvalitet på de långa skruvarna.

Snabb leverans lågt pris

Neil

Bra isolering. Men om man ska har helt tätt det borde vara en metal fastning för alla bjälkar. I montering det visas att man börjar längst ut med första isomax panel. Det betyder att det bli ingen metal list på den andra bjälk. Och eftersom den bjälken är den som anslutar till utsidan bli det kalt luft som kan blåsa in under. Jag behövde täta till på en annat sätt. Annars funkar det bra. Har 15 grader inne när det är -18 grader ute :)

Johan

Enkelt att montera, lätt att modifiera för våran bredd på taket.

Förbättra beskrivningen med lite mer text och inte bara bilder så blir det nog lite lättare.

Ulf

Produkten som sådan var mycket bra. Men beställning av delningssats problematisk. Enligt hantverkarna saknas delar.

Gediget tak som verkar pålitligt (ännu ej provat isoleringsegenskaperna). Dock var det svårt att få på kantprofilerna eftersom 50mm-taket är väldigt stumt och styvt och det krävs att man bressar ihop det något för att få på profilerna ordentligt. I gengäld sitter dom bra när dom väl är på.

Anita o Lars Nilas

Några mörka fläckar i en av skivorna

Helt klart prisvärt. 2 pardörrar billigare än 1 på andra ställen, funkar bra med enklare kvalitet i altan.

Lättmonterat och bra passform.

Per Jönsson

Bra produkt. Dock otympliga och svårhanterliga skivor. Totalitärt som angavs stämde inte då det avsåg cc och inte yttermått på taket. Fick därför göra om den bärande konstruktionen.

Ronny Österberg Varberg

Har just fått uterummet klart. betyg hittils blir 4 just för produketns utformning och konstruktion. Min föväntan nu är om det håller värmen som det utlovar. Så vi får se efter vintern. Uterumet är välisolerat för vinteranvändande då och då. + golvvärme 145w/m2

Rolf L.

Bra anvisningar och lätt att montera

Jove

Det var ganska mycket jobb att anpassa aluminium profilerna i ändarna trots att det var beställt med exact rätt länggd.

Under den tid vi haft produkten (sedan senare delen av sommaren) har vi varit väldigt nöjda med produkten. Även under stormen Simone.

Överlag god kvalitet men tätning mot nockskena är otillräcklig! Läcker!

Instruktionsboken stämmer inte med verkligheten! Mått ej angivna. Aluminiumlister ej måttangivna. En upp to date!... med foton måttangivelser på konstruktioner vare bra! Även på 50mm tak. Slarvigt inplastade plasttak 50mm och aluminiumlister vid leverans.

Christer

Vi hade inte förstått att de inte var tillsågade. Tur att snickaren hade lämpliga maskiner

Stickan

Besvärlig att montera. Kräver otrolig precision...

Niclas

Lite svår att montera när man får fel delar. Saknades även delar som kom en månad senare. Men nu är allt på plats och de fungerar.

Hasudin

Tättejp dåligt Långa Skruvar dåligt kvalité Saknade lister

Halvbra konstruktion som förlitar sig rätt mycket på silikon. Fungerar dock ok när man väl fått upp det. Prisvärt.

Bättre beskrivning.

Ingela

Leverans enl ök. Det vi saknar med denna byggsats är bättre beskrivning på produkten. Vi hade velat ha samma märkning på delarna som i skissbeskrivningen. Det är svårt att veta vilka delar som ska vara, med endast dimensionerna utsatta på delarna. Vi har precis gjort klart grunden och skall lägga slingorna för golvvärmen. Vi hoppas att vi inte stöter på problem med byggsatsen.

Svårt att ge ett omdöme då produkten inte är använd mer än 1-2 månader

De gick inte att såga den på längden som det stog ! Den böjde sig som en banan ! Mycket jobb att få till det !!!!

Lösningar vad gäller tätning längst ner mot end-listen är inte optimal. Silikon är är en nödlösning. I uppkant mot vägg så sluter inte vägglisten tätt mot taket utan att skära ner för skarvlisterna. Bakkantslisten är svår att få att sitta fast när man skjuter upp nästa skiva, finns inget mothåll. (Mitt tak går in under fasadpanelen) Kronlisten är något för liten, smal, för att nöjbart fylla ut spåret i skarvlisterna och klistret är väldigt känsligt för väta. Skisserna håller tidig IKEA-standard :-) Säger allt va ??

Niklas

Tyvärr dåligt av skånskabyggvaror att inte skicka allt direkt. Behövde vänta ca 2-3 veckor för sista profilen. Önskade kompensation vör besväret men inge tillmötesgående personal

Richard Hård

Taket är uppsatt nu och det är väl förtidigt att uttala sig om än. Dock så var monteringsanvisningen under all kritik. köpte tak för ca 26 000 och då räknade jag med att få en monteringsanvisning för kanalplast 50 som jag nu köpte. fick en generell anvisning med en massa tabeller mm så man fick bläddra en massa, ännu sämre var att bilderna och anvisningarna var anpassade till tunnare tak 16/32 och när man tittade noga på hur man bygger ihop nedre hörnet så såg ju inte profilen alls ut som på bilden. Köpte skjutpartier från annan firma och det kan jag säga, era anvisningar är från 2 olika planeter.

Bengt Olsson

Kanalplasten var det inte fel på Men jag har 2st kanalplast kvar när jag är färdig. Onödigt dom är ju inte gratis.

Köper jag en färdigkapad byggsats så ska den så ska den innehålla en stomritning med detaljer enligt ett flödes schema. slut. Detta är vad just jag har köpt. Nu blir man tokig titta i den broschyren eller den och den och en till varför stämmer inte måtten Puh jasså var det därför. Detta drar ned betyget på allt.

Roger Persson

Jag tycker att den inte tar bort solstrålningen så att det blir mycket varmt. Vi tog ett vinter tak enligt eran rekommendation
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden