Visar kommentarer 1 - 5 av 5

   37,5 %
   50,0 %
   12,5 %
   0,0 %
   0,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Häls.Ingegerd

Ett mycke fint och mysigt hus, med fina detaljer. Kom på planerad tid .

Christina Olsson

Hej! Jag är jätte nöjd med själva lusthuset men besviken att det fattas delar. Även ett fönster var spräckt och när jag fick ett nytt så var även det spräckt. Det är lite synd när man anlitar en firma som ska sätta upp det. Mvh Christina

Extra golvbräda och extra väggbräda saknades i leveransen. Samtliga toppbrädor(spetsen) i taksektionerna var borta, endast spikar satt kvar. Jag gjorde en uppfinning som mycket underlättade monteringen av taksektionerna. Intresserade?

Anders Olofsson.

Hej! Det är en ren spekulation med 4 som betyg, gått på leveranssäkerhet samt snyggt välpackat material kit. Vi har knappt öppnat emballaget ännu. Tänker montera lusthuset i vår när snön tinat bort. Då först, kan jag ge er ett ärligt svar.

Roland Malmberg

Det saknades en lång golvplanka och det orsakade 29 dagars försening vid färdigställande av golvet. 29 dagars leverans av en saknad golvbräda vars dimension inte fanns tillgänglig i någon byggmarknad. Det var uruselt. Lusthuset kunde därför inte användas som planerat. Huset är nu färdigställt, mycket fint och det motsvarar våra förväntningar.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden