Visar kommentarer 1 - 10 av 10

   25,0 %
   33,3 %
   41,7 %
   0,0 %
   0,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Efter förväntan till det priset.

Oväntat bra precision på alla delar. Enkel att bygga ihop.

Robert Olsson Göteborg

Lekstugan är enkel och trevlig att bygga ihop. Det enda negativa är att det är dålig passform på dörren och att den är mycket klen. Man behöver bygga om och anpassa dörrhålet efter dörren. Det borde vara en "riktig" dörr med dörrkarm.

Dörren behövde byggas på lite på sidan för att stämma med dörrhålet. Påpekat detta i tfn.

Henrik

Mycket fin liten lekstuga. Väldigt enkel att montera med utförlig beskrivning. Det enda som kunde varit bättre är att materialet kunde varit grövre och något högre kvalitet.

Materialet i golvet kunde vara lite tjockare och inte vara panelbrädor. Förklara att det går åt grundläggning innan montering. Bra monteringsanvisning. Hyfsat prisvärd.

Dorthy Olsson

Ganska klen i sin konstruktion speciellt golvet , dörren skickades utan handtag fast det var borrat ett hål till det och dessutom hade den dålig passform.

Jättesöt lekstuga men kunde varit lite bättre kvalite till det priset. Tog väldigt långt tid att måla allt ...om man skall måla som man skall.

Delar saknades eller var fel. Relativt dålig passform men står i viss relation till priset.

Elin

Mycket fler delar än förväntat. Bara golvet tog 1 dag att sätta ihop. Krävs 2 personer och flera dagars jobb. Lägre kvalitet än förväntat på träet. Snygg design och bra storlek. Får se hur den klarar vintern. För den pengen så var förväntningarna högre.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden