Visar kommentarer 1 - 40 av 40

   41,5 %
   29,2 %
   21,5 %
   4,6 %
   3,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

MS

Mycket bra passform och lätt monterad men behöver förstärkas lite

StigL

Ovanlig. Kul (mycket uppskattat av barnbarn) med sovlofte. Bra beskrivning ... när jag upptäckte att den medföljande beskrivning var nyare än den på nätet :-/

Vilhelmina

Mycket fin och prisvärd lekstuga som var enkel att bygga. Barnen älskar den. Vi köpte till små inomhushörnlister som vi monterade som knutar på stugan. Blev mycket fint.

Tessan

Fantastiskt fin och mysig lekstuga. Barnen älskar den (och även jag). Relativt enkel att sätta ihop, tog en hel dag. Fick bra hjälp från Skånska byggvaror, både med tips på hur vi skulle montera den ( förstärka med extra reglar) samt leverans så att lekstugan kunde komma den veckan vi önskade.

Louise

Fantastiskt fin lekstuga! Enkel att sätta ihop. Det hade varit lite enklare om skruvarna var i olika, numrerade påsar. Annars var allt bra. Barnen stortrivs!!

Hej, Vi har inte monterat stugan ännu men så här långt förefaller byggsatsen genomtänkt i sina delar och med bra monteringsanvisningar. Med vänlig hälsning Sven Ahlsén

Sandra

Barnen älskar den!

Lekstugan blev jättefin!

Jättefin och annorlunda från andra lekstugor!??????

Leif Viklund

Det kom enligt plan och det var väl inpackat när det levererades. Bra arbetsbeskrivning och rätt antal skruv. Blev jättebra! Vi har det dock som hönshus och inte lekstuga.

Bra lekstuga, förstärkte loftet och byggde till en veranda. Jättenöjda!

Winblad

Absolut bästa servicen, kvaliteten och leverans

skulle gärna att den var lite större även om den var störst

En annorlunda lekstuga som fått många att att stanna till och beundra... Vi höjde loftet någon dm. för säkerhetens skull. Ska bygga till någon form av altan. I nuvarande utförande är nackdelen att man kliver direkt in i stugan.

Marcus

Oerhört trevlig lekstuga som känns unik.

DL

Lätt att montera. Bra beskrivning.

Lite liten dörr.

Lisa

Vi är mycket nöjda över stugan. Tog ca en helg att få upp den. Fått förstärka vissa delar av stugan, men det syns att grannarna är avundsjuka :)

Fin lekstugan, bra manual dock låter kvalitén av träet lite att önska.

Det tog en heldag för två vuxna att sätt ihop lekstugan. Instruktionen var ganska lätt att förstå. Golvet känns lite tunt och vi hade gärna sett lite tjockare plank där. Det känns lite läskigt när barnen hoppar ner från stegen på golvet.

Lätt att montera. Enkel beskrivning. Tyvärr sprickor i materialet

Jätte fin lekstuga, men instruktionerna var alldeles för flummiga, en del bilder var svåra att förstå sig på, och en del var även förvillande. Fick improvisera mycket för att kunna lösa problem.

Jättebra dock för klena golvreglar.

Viola & Cliff Fransén

Vi bytte ut golvreglarna, då de dels inte var tryckinpregnerade och dels var i klenaste laget. Vi saknade även delar men fick nya efter kontakt. Vi förstärkte även takloftet något, då vi tyckte att vinkeljärn var lite klent. Nu kan en vuxen vara där utan problem. Annars är vi och barnen mycket nöjda. Synd vi inte kunde skicka med bild.

Panelen borde vara lite tjockare. När man använder pappspikar kommer de igenom fast de är jättekorta. Annars en jättefin stuga!

Följt de medföljande beskrivningarna helt. Stugan blev ändå helt skev. Misstänker att de färdiga delarna var slarvigt ihopbyggda från början. Såg tyvärr ingen anledning att kontrollmäta dem. Skulle gjort det.

Golvet behöver man verkligen förstarka, både uppe och nere.

Susanne Nilsson

Vi förstärkte golvet som var svajigt. Loftet förstärktes rejält pga att det sviktade för mycket. Varit väldigt varmt i lekstugan trots att vi satt i. 2 ventiler. Vi kommer komplettera med en fläkt som går på solceller . Vi är nöjda men justeringa varit nödvändiga

MS

Önskvärt med kraftigare virke och mer stabil konstuktion på loftet.

Maritha Thorén

Beskrivningen var inte till fullo, gick inte riktigt lätt att förstå hur man ska vända bitarna så att de kommer rätt. Sedan är det viktigt att på peka vilken sida som sa vara uppåt på golv och tak. Inte lätt att se om det är en peson som inte har byggt förut. I övrigt är stugan bra den älskas av våra barnbarn.

Patrik

Man får vad man betalar för.

Jill Ejenberg

Fönsterrutorna ( 2 av 3) var sprucken. Har skrivit till er förrut om det men inte fått nåt svar. Annars jättefin stuga.

Elin Nellmo

Mycket fin modell av lekstuga men av dålig kvalitet!! Dålig kvalitet på virket!!

Maria Nilsson

Väldigt vek lekstuga, framför allt golvstommen som man fick förstärka med egna golvbjälkar. Men den är väldigt fin och barnen älskar loftet. Fattades 1 fönsterkarm för oss. Var inte byggd på "en kvart" precis...

Finaste lekstugan som finns, men det är hela tiden saker i bruksanvisningen som man måste korrigera och tänka ut en lösning på. Jag skulle säga att bruksanvisningen är 1.0 och det sakna en uppdatering från någon som byggt den. Allt var med i leveransen - men se till att grundolja å grundmåla innan.

Jim

Riktigt dålig lekstuga. Har fått lov att stabilisera upp loftet samt och gjort små modifikationer för att få väggarna att passa ihop. Den är rätt skranglig...

Har reklamerat transportskador vid flera tillfällen utan att ni har hört av er. Nu är lekstugan monterad och den blev bra. Fick byta ut brädorna i bjälklaget för att kunna ersätta de som var skadade i transporten. Det enda jag ville ha var ersättningsvirke för det skadade. Tycker det är skamligt att ni inte ens har hört av er trots flera påstötningar.

Petdan

Extremt tunna brädor. Skör och klen. Stärkte upp bottenplattan med egna reglar. Tog en helg att bygga ihop och måla. Lätt att sätta samman och bra beskrivning. Foder runt ett fönster var felsågat. Sågat helt katastrofalt fel. Löste det med eget foder. Kontaktade Skånska byggvaror. Har fortfarande inte fått svar!! Ca 3 månader sen. Dock ett ok köp, trots alla missar. Populär, snygg, och kul lekstuga.

Louise

Klent virke, mkt fraktskador. Hade byggt det billigare själv, med bättre kvalité!

Stefan

Skånska byggvaror skickar trasiga delar (packade trasigt - då andra delen saknas) Lekstuga där flera brädor var trasiga. Felanmält och inga delar har ännu kommit 4 veckor efter felanmälan. Köp någon annanstans!
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden