Visar kommentarer 1 - 5 av 5

   40,0 %
   50,0 %
   10,0 %
   0,0 %
   0,0 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Michael Eriksson

Kvaliten på förrådet var mycket bra. Leveranstiden däremot något sämre. Men som helhet mycket nöjd!

Tommie

Allt passade perfekt. Bra kvalitet och beskrivning

Det hade varit bättre om alla 4 takbjälkarna hade färdigsågade uttag att fästas i som det nu är blir två lite ostabilt och svårmonterade.

Tomas

Rejält förråd som är relativt lätt att bygga om man har lite erfarenhet. Nästan alla förkapade bitar stämde på millimetern. Enda felet var ett av dörrlåsen som var trasigt från fabrik, men detta ersattes utan krångel. Boka inte in någon hjälp innan ni fått hem förrådet eftersom den uppskattade leveranstiden troligtvis inte kommer hållas. Bra kundtjänst.

Bjarne

Helt ok förråd/ friggebod men man får lite vad man betalar för. Grunden var inte mycket att hänga i granen så där åkte jag till bygghandlaren o köpte kraftigare stomme. 2 tum 4... Instruktionerna som nu ska vara väldigt utförliga håller jag inte med om. Inte helt lätt att tyda för den som inte har någon som helst erfarenhet sedan tidigare men har man det så löser man det allt eftersom. Valde till takpapp o tror ju då att man även får underlagspapp också men icke! Så det fick bli två lager med ytpapp istället.... förrådet beställs från samma leverantör som hemfint beställer ifrån men där heter det nåt annat och skrivs ut i innermått 8,6 m2 istället... men visst är boden ok för priset men räkna med att förstärka upp på lite eget sätt...
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden